Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés

Figyelem! Legújabb madárriasztónk már rendelhető! Kattints és nézd meg!

Legyél Vadalarm viszonteladó!

Biztosan többen tudjátok, hiszen a weboldalon publikus, hogy van egy partnerprogramunk. Lehetséges pályázathoz ajánlatot kérni, vadásztársaságként és viszonteladóként regisztrálni hozzánk. Nem titkolt tevékenységünk, hogy viszonteladói toborzó programunk lázasan folyik a háttérben. Mindezt annak érdekében, hogy országszerte egyre több bolt polcain jelenjenek meg a termékeink, hogy vásárlás előtt egy közeli település gazdaboltjában megtekinthetőek legyenek a készülékeink. 

Miért éri meg viszonteladónak lenni?

Előny, hogy a vásárlóink sokkal inkább szeretnek bemenni egy fizikai boltba, a terméket megnézni, bekapcsolni, majd ott helyben a vásárlás mellet dönteni, nem pedig a futárt várni és webshopból rendelni.

11miket_loptak.jpg

Nem kell foglalkozni a Vadalarm termékek reklámozásával és népszerűsítésével, ugyanis a marketingesünk minden egyes viszonteladónkat a szárnyai alá vesz.

Ha valamelyik ügyfél minket keres és van a közelben viszonteladónk, akkor a viszonteladó boltját fogjuk neki egyből ajánlani.

aktivitas.jpg

Mi hosszútávú partnerség kialakításara törekszünk, így a partnerkapcsolat elindulását támogatjuk azzal, hogy leveszük a nagymértékű anyagi terhet a válladról. Előzetes bizalmat szavazva számodra megengedjük, hogy a minimális rendelésszám első alkalommal csak 5 db legyen és akár 5 különböző termékből is összeállíthatod a rendelésedet. Az ezt követő vásárlások során sem kell nagy befektetést vállalni, mindössze 10 termékre növekszik a minimális rendelésszám.

Ha már többször is vásároltál tőlünk, és éves szinten jelentős mennyiségű Vadalarm terméket adsz el, akkor mi VIP partnernek nyilvánítunk. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a megrendelt termékeket kizárólag akkor fizeted, ha már eladtad azokat. Így még kevesebb befektetéssel kereshetsz pénzt.

Ha minket választasz, akkor 30% hasznod lehet minden egyes termékünk eladásából, például egy Vadalarm Tripla esetében 20.000 forintot kereshetsz az értékesítés során.

Csatlakozz Te is a csapathoz! A térképen látható, hogy hol helyezkednek el azok a boltok, ahol már Vadalarm termékek kaphatóak.

21_2nap.jpg

Amennyiben magadra vagy ismerősödre, rokonodra ismertél a viszonteladói ajánlatunkban, akkor kérlek jelentkezz itt, vagy küldd tovább az ajánlatot a megfelelő személynek. Ha Szlovákiában élsz és bolttulajdonos vagy, esetleg ismersz ilyen embert, akkor szintén ne habozz Ha kérdésed vagy kétséged van akkor keresd fel ügyfélszolgálatunkat az info@vadalarm.hu e-mail címen vagy a +36 30 780 7685 telefonszámon.

Ezt olvastad már?

Nem felejtkeztünk meg a VIP ügyfeleinkről

A gyárlátogatást a vírushelyzet egy kis időre megakadályozta, de el nem vész a lehetőség, csak tolódik addig, ameddig biztonságosnak látják az ügyfelek és a dolgozók egyaránt. Mi úgy gondoljuk, hogy a második hullám előtt érdemes jelenteni a gyárlátogatás igényét az ügyfélszolgálaton.

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ajánlott termék

Vadalarm Duo napelemes madárriasztó

Vadalarm Duo napelemes madárriasztó

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.