Vadalarm Kétféle madárriasztó a termékpalettán! Teraszok és autók védelmére megérkezett a Vadalarm Mono! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Kétféle madárriasztó a termékpalettán! Teraszok és autók védelmére megérkezett a Vadalarm Mono!

Úgy gondoljuk, hogy egy termék sosem tekinthető késznek, mindig van rajta mit fejleszteni. A fejlesztés számunkra azért szerepel kiemelt helyen, mert a gazdáknak az utolsó csavarig általunk tervezett eszközöket szeretnénk adni, a legmodernebb technológiával felszerelve. Múlthónapban jelent meg az új villanypásztorunk, aminek a bejelentése alatt már a háttérben lázasan folytak a fejlesztések a madárriasztónkon.

Madárriasztó újdonságai

Mostanra nagy izgatottsággal és boldogan jelenthetjük be azt is, hogy megújult a két hangszórós nagy teljesítményű madárriasztónk, ráadásul alkottunk egy sokak igényét kielégítő kisebb madárriasztót is. Előbbinek Vadalarm Mono madárriasztó lett a neve míg utóbbi Vadalarm Duo madárriasztóra lett átkeresztelve. Teraszok és autók védelmére megérkezett a Vadalarm Mono, a veteményesek védelmére pedig erősebb és korszerűbb lett a Vadalarm Duo!

madar_hangszoro

A Vadalarm Duo hangszórója erősebb lett, mint az elődje esetében, ezért nagyobb is a hatótávolsága. Ugyanakkor sokkal tisztábban is tudja visszaadni a ragadozó madarak hangjait a készülék, ami a hatékonyságát növeli.

A régi, kiálló kapcsolók miatt visszatérő jelenség volt a szállítás folyamán történő rongálódás. Ennek kiküszöbölésére újfajta kapcsolókat szerelünk a készülékre, ami laposabb, és kevésbé sérülékeny.

Természetesen szoftver oldalról is fejlesztettük madárriasztóinkat. A hatékonysága nagyobb lett. Eddig is véletlenszerű sorrendben játszotta le a ragadozó madarak hangját, de most már arra is figyelünk, hogy egy körben ne játssza le kétszer ugyan azt a hangot. Valamint bekapcsoláskor bemondja, hogy mennyi az akkumulátor töltöttégi szintje és megköszöni kedves ügyfeleinknek, hogy Vadalarm terméket használnak. Az akkumulátor töltöttségi szint ismerete a szerviz és a használat során is nagy előny, hasznos információ.

madar_nyak

A fejlesztések a termék külsejét sem hagyták érintetlenül. Megváltozott a burkolat színe, formája és alakja. Az új színnek és a mintának köszönhetően sokkal jobban beleolvad a környezetébe a készülék, ami természetesen nem 100%-os biztosítás lopás ellen, de biztosan jobb megoldás, mint ha madárijesztőnek kéne álcázni a madárriasztókat. Mindemellett természetesen továbbra is ajánljuk a lopásbiztosításunkat, hiszen lopás esetén az valóban 100%-os kártérítést jelent, sőt, sokszor az ügyfél a sok fejlesztésnek köszönhetően az ellopott termék helyett egy sokkal korszerűbbet kap újra kézhez.

Pontosan milyen is a Vadalarm Mono madárriasztó?

Sokan szerették volna az erkélyre, teraszra, garázs elé, ház mellé letenni a madárriasztónkat, hogy ne piszkítsanak ezekre a helyekre a tollas barátaink, de messzebb semmiképp nem szerették volna őket űzni madárvédelmi okokból. Mi nem ajánlottuk eddig lakott területen való használatra, hiszen madárriasztónk a nagy teljesítménye miatt a tulajdonos és a körülötte lévő szomszédok életét is megkeserítette volna.

Éppen ezt a problémát kiküszöbölve hoztuk létre a Vadalarm Mono madárriasztót, melynek hatótávolsága csupán 20 méter, egy hangszóróval rendelkezik, kizárólag tápos formában kapható és az egész készülék csupán 10x10x10 centiméter. Tehát a Vadalarm Mono madárbarát és még az emberi fülnek is sokkal kíméletesebb.

Mivel két termék lett, így a nagyobb madárriasztó esetében megszüntetjük a hálózati áramról működő lehetőséget. A Mini madárriasztó viszont csak hálózati áramról lesz működtethető, hiszen garázs vagy terasz közelébe lehet majd kitelepíteni, ahol van áramforrás.

A megújult madárriasztó a régi áron kapható augusztus 17 és augusztus 26 között. Augusztus 26 után az alkatrészköltség és a gyártási idő megnövekedése miatt 10.000 Ft-al lesz drágább. Ha ebben a 2 hétben veszed meg, nagyon jól jársz, hiszen új madárrisztónkat szerzed meg még 10.000 Ft-al olcsóbban. Az új madárriasztó pedig már most kapható itt tudod megnézni és megvásárolni. 

Az új Mono madárriasztót pedig vásárold meg teraszra, erkélyre, kocsibeállóhoz, garázshoz ezen a linken.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.