Vadalarm Kétféle madárriasztó a termékpalettán! Teraszok és autók védelmére megérkezett a Vadalarm Mono! - Vadalarm blog

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

Kétféle madárriasztó a termékpalettán! Teraszok és autók védelmére megérkezett a Vadalarm Mono!

Úgy gondoljuk, hogy egy termék sosem tekinthető késznek, mindig van rajta mit fejleszteni. A fejlesztés számunkra azért szerepel kiemelt helyen, mert a gazdáknak az utolsó csavarig általunk tervezett eszközöket szeretnénk adni, a legmodernebb technológiával felszerelve. Múlthónapban jelent meg az új villanypásztorunk, aminek a bejelentése alatt már a háttérben lázasan folytak a fejlesztések a madárriasztónkon.

Madárriasztó újdonságai

Mostanra nagy izgatottsággal és boldogan jelenthetjük be azt is, hogy megújult a két hangszórós nagy teljesítményű madárriasztónk, ráadásul alkottunk egy sokak igényét kielégítő kisebb madárriasztót is. Előbbinek Vadalarm Mono madárriasztó lett a neve míg utóbbi Vadalarm Duo madárriasztóra lett átkeresztelve. Teraszok és autók védelmére megérkezett a Vadalarm Mono, a veteményesek védelmére pedig erősebb és korszerűbb lett a Vadalarm Duo!

madar_hangszoro

A Vadalarm Duo hangszórója erősebb lett, mint az elődje esetében, ezért nagyobb is a hatótávolsága. Ugyanakkor sokkal tisztábban is tudja visszaadni a ragadozó madarak hangjait a készülék, ami a hatékonyságát növeli.

A régi, kiálló kapcsolók miatt visszatérő jelenség volt a szállítás folyamán történő rongálódás. Ennek kiküszöbölésére újfajta kapcsolókat szerelünk a készülékre, ami laposabb, és kevésbé sérülékeny.

Természetesen szoftver oldalról is fejlesztettük madárriasztóinkat. A hatékonysága nagyobb lett. Eddig is véletlenszerű sorrendben játszotta le a ragadozó madarak hangját, de most már arra is figyelünk, hogy egy körben ne játssza le kétszer ugyan azt a hangot. Valamint bekapcsoláskor bemondja, hogy mennyi az akkumulátor töltöttégi szintje és megköszöni kedves ügyfeleinknek, hogy Vadalarm terméket használnak. Az akkumulátor töltöttségi szint ismerete a szerviz és a használat során is nagy előny, hasznos információ.

madar_nyak

A fejlesztések a termék külsejét sem hagyták érintetlenül. Megváltozott a burkolat színe, formája és alakja. Az új színnek és a mintának köszönhetően sokkal jobban beleolvad a környezetébe a készülék, ami természetesen nem 100%-os biztosítás lopás ellen, de biztosan jobb megoldás, mint ha madárijesztőnek kéne álcázni a madárriasztókat. Mindemellett természetesen továbbra is ajánljuk a lopásbiztosításunkat, hiszen lopás esetén az valóban 100%-os kártérítést jelent, sőt, sokszor az ügyfél a sok fejlesztésnek köszönhetően az ellopott termék helyett egy sokkal korszerűbbet kap újra kézhez.

Pontosan milyen is a Vadalarm Mono madárriasztó?

Sokan szerették volna az erkélyre, teraszra, garázs elé, ház mellé letenni a madárriasztónkat, hogy ne piszkítsanak ezekre a helyekre a tollas barátaink, de messzebb semmiképp nem szerették volna őket űzni madárvédelmi okokból. Mi nem ajánlottuk eddig lakott területen való használatra, hiszen madárriasztónk a nagy teljesítménye miatt a tulajdonos és a körülötte lévő szomszédok életét is megkeserítette volna.

Éppen ezt a problémát kiküszöbölve hoztuk létre a Vadalarm Mono madárriasztót, melynek hatótávolsága csupán 20 méter, egy hangszóróval rendelkezik, kizárólag tápos formában kapható és az egész készülék csupán 10x10x10 centiméter. Tehát a Vadalarm Mono madárbarát és még az emberi fülnek is sokkal kíméletesebb.

Mivel két termék lett, így a nagyobb madárriasztó esetében megszüntetjük a hálózati áramról működő lehetőséget. A Mini madárriasztó viszont csak hálózati áramról lesz működtethető, hiszen garázs vagy terasz közelébe lehet majd kitelepíteni, ahol van áramforrás.

A megújult madárriasztó a régi áron kapható augusztus 17 és augusztus 26 között. Augusztus 26 után az alkatrészköltség és a gyártási idő megnövekedése miatt 10.000 Ft-al lesz drágább. Ha ebben a 2 hétben veszed meg, nagyon jól jársz, hiszen új madárrisztónkat szerzed meg még 10.000 Ft-al olcsóbban. Az új madárriasztó pedig már most kapható itt tudod megnézni és megvásárolni. 

Az új Mono madárriasztót pedig vásárold meg teraszra, erkélyre, kocsibeállóhoz, garázshoz ezen a linken.

Ajánlott termék

Vadalarm Duo napelemes madárriasztó

Vadalarm Duo napelemes madárriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ragadozó madarak

Madárvédés és termény megóvás egyszerre? A madarak nagyobb részt hasznosak, de a mezőgazdasági növény- és gyümölcstermesztőknek a legfőbb anyagi veszteséget okozó tényező. Számunkra nem opció a vegyszer, a csapda vagy a légpuska. Számos tollas barátunk már védett faj az alacsony egyedszámuk miatt, így hát neked se ez legyen a megoldás. Előző cikkünkben nagy népszerűnek bizonyultak a hangfájlok, ezért most is lehetőség van madarak hangjának a meghallgatására.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.