Vadalarm A legújabb fejlesztésünk most egy szuper applikáció - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A legújabb fejlesztésünk most egy szuper applikáció

Mostanában csak úgy özönlenek nálunk a fejlesztések. Néhány hete jelentettük be egy teljesen új termékünk érkezését, valamint a villanypásztorunk megújulását és még nincs vége! Az év hátralevő részében több meglepetést is tartogatunk nektek. Itt van rögtön az egyik, amit most elmesélünk nektek.

Mi vezényli a fejlesztéseinket?

Amikor csak alkalmunk nyílik elmondjuk, hogy számunkra a fejlesztés ugyanolyan kiemelkedő helyet foglal el, mint a gyártás. Hiszen mi elhatároztuk azt, hogy a gazdáknak a legfejlettebb technológiát nyújtjuk az eszközeinkkel, hogy korszerűen és a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban és költséghatékonyabban tudják a ültetvényeiket és állataikat biztonságba tudni.

Mit fejlesztettünk?

A mostani fejlesztés a cégünk csúcstermékéhez, a Vadalarm Triplához köthető. Ez az eszköz a nálunk elérhető legerősebb és legfejlettebb vadriasztó, amiről bátran kimerjük jelenteni, hogy rendkívül jó véleménnyel vannak a gazdák, hisz minden ügyfelünktől visszajelzést kérünk.

21_2nap.jpg

Mik az újdonságok?

Most nem hardveresen változott a Vadalarm Tripla, hanem készítettünk hozzá, egy új applikációt. Ezt a Play áruházból lehet letölteni ingyenesen, egyenlőre még csak Androidos eszközre. Az új applikáció számos további fejlesztésnek ad lehetőséget a későbbiek során. Ezeket a fejlesztéseket egyelőre még nem tesszük publikussá, de annyit tanácsolunk, hogy mindenki töltse le a Vadalarm nevű applikációt, mert a későbbiekben nagy előnyökre és kedvezményekre tehet ezzel szert.

Ez a szoftver kizárólag a május 1-töl gyártott Vadalarm Triplákhoz jó. Beépített bluetooth modul segítségével tud kapcsolódni a telefonunkhoz vagy tabletünkhöz. Miután letöltöttük a Vadalarm alkalmazást és csatlakoztattuk a vadriasztóhoz, már tesztelhetjük is azt. Ennek segítségével mindhárom hangszóró működését van lehetőség ellenőrizni, megnézhetjük az akkumulátor töltöttségi szintjét és a napelem üzemelését.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.