Vadalarm A legújabb fejlesztésünk most egy szuper applikáció - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A legújabb fejlesztésünk most egy szuper applikáció

Mostanában csak úgy özönlenek nálunk a fejlesztések. Néhány hete jelentettük be egy teljesen új termékünk érkezését, valamint a villanypásztorunk megújulását és még nincs vége! Az év hátralevő részében több meglepetést is tartogatunk nektek. Itt van rögtön az egyik, amit most elmesélünk nektek.

Mi vezényli a fejlesztéseinket?

Amikor csak alkalmunk nyílik elmondjuk, hogy számunkra a fejlesztés ugyanolyan kiemelkedő helyet foglal el, mint a gyártás. Hiszen mi elhatároztuk azt, hogy a gazdáknak a legfejlettebb technológiát nyújtjuk az eszközeinkkel, hogy korszerűen és a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban és költséghatékonyabban tudják a ültetvényeiket és állataikat biztonságba tudni.

Mit fejlesztettünk?

A mostani fejlesztés a cégünk csúcstermékéhez, a Vadalarm Triplához köthető. Ez az eszköz a nálunk elérhető legerősebb és legfejlettebb vadriasztó, amiről bátran kimerjük jelenteni, hogy rendkívül jó véleménnyel vannak a gazdák, hisz minden ügyfelünktől visszajelzést kérünk.

21_2nap.jpg

Mik az újdonságok?

Most nem hardveresen változott a Vadalarm Tripla, hanem készítettünk hozzá, egy új applikációt. Ezt a Play áruházból lehet letölteni ingyenesen, egyenlőre még csak Androidos eszközre. Az új applikáció számos további fejlesztésnek ad lehetőséget a későbbiek során. Ezeket a fejlesztéseket egyelőre még nem tesszük publikussá, de annyit tanácsolunk, hogy mindenki töltse le a Vadalarm nevű applikációt, mert a későbbiekben nagy előnyökre és kedvezményekre tehet ezzel szert.

Ez a szoftver kizárólag a május 1-töl gyártott Vadalarm Triplákhoz jó. Beépített bluetooth modul segítségével tud kapcsolódni a telefonunkhoz vagy tabletünkhöz. Miután letöltöttük a Vadalarm alkalmazást és csatlakoztattuk a vadriasztóhoz, már tesztelhetjük is azt. Ennek segítségével mindhárom hangszóró működését van lehetőség ellenőrizni, megnézhetjük az akkumulátor töltöttségi szintjét és a napelem üzemelését.

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Veszélyben a vadgazdálkodás?

Bár a koronavírus témából már sokunknak elege van, nem lehet minden ezzel kapcsolatos jelenséget a szőnyeg alá söpörni, így azt sem, hogy a fennmaradásért küzdenek a vadásztársaságok. Már a vírus első hulláma kikezdett a bevételeiken, a fenyegető második hullám pedig sok társaság végét jelentheti. A hazai vadgazdálkodók komolyabb források és tartalékok nélküli civil szervezetek.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.