Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Gondoskodj növényeidről a modern technikával, kattints ide, és előzd meg a növénybetegségeket!

A Vadalarm legújabb terméke - Agribit

Mi hittünk, hiszünk és hinni is fogunk benne, hogy a magyar mezőgazdaság képes a folyamatos fejlődésre. A Vadalarm csapata a háttérben kutatásokban vesz részt, tanulmányokat folytat és fejlesztéseket végez. Ennek az eredményeképp egy óriásit tudtunk most előrelépni, de kezdjük az elején!

Az esős, hűvösebb idő általában sok gondot okoz a gazdáknak. A magyar gazdák fohászkodásának eleget téve, az időjárás az utóbbi másfél hétben egy igen csapadékos arcát mutatta meg, talán egy kicsit túlzásba is esve. Ez az időjárás különösen kedvez a gombás betegségeknek. Például a peronoszpóra fertőzés, ami különösen a szőlészek és borászok nagy ellensége, ez a párás, esős időben, akár négy-öt nap alatt letarolhatja az egész állományt. A különböző gombás megbetegedések a most érő szamócánál, meggynél, cseresznyénél és az almánál is okozhatnak gondot.

Mi lehet erre a gazdák első védekezése? A permetezés, természetesen ez mind tudjuk! Azt is tudjuk, hogy a permetszerre költött jelentős összegeknek legalább a fele feleslegesen kidobott pénz, hiszen a gazdák nem tudják megállapítani, hogy növényük mikor lesz valóban beteg. Egészen pontosan eddig nem tudták megállapítani, de itt jön képben a Vadalarm csapatának legújabb fejlesztése.

eszkoz.jpg

Agribit

Nagy örömmel és rendkívül izgatottan jelentjük be most Nektek, hogy az Agribit nevű legújabb fejlesztésű eszközünk a piacon van és a Vadalarm márkához hasonlóan feltörekvő, minőségi termék.

Három év alatt, magyar mérnökök és hazai gyártók közös munkájával a Vadalarm kifejlesztett egy korszerű technikával felszerelt, költséghatékonyan üzemeltethető környezeti adatgyűjtő eszközt, aminek segítségével folyamatosan monitorozhatod növényeid állapotát. Hőmérsékletet, páratartalmat és napfénymennyiséget mér, az adatok alapján pedig rendszerünk előre jelzi a betegségeket.

Ha Te is az Agribitet használod, akkor nem kell többet feleslegesen a permetezésre kidobni súlyos összegeket.

Miért érdemes az Agribitet választanod?

Mert ilyen csak nálunk van. Igaz, hogy vannak már a piacon meteorológiai állomások, de ezek többmillió forintba kerülnek, mert rengeteg felesleges funkcióval rendelkeznek, aminek gyártása és programozása költségigényes. Ez viszont nem egy többmilliós meteorológiai állomás, ezt a készüléket sikerült költséghatékonyan (59990 Ft) megalkotnunk, csak a szükséges adatokat méri, semmi felesleges funkció nincs benne.

Mert más meteorológiai állomásokkal ellentétben az Agribit kifejezetten a Te területeden rögzített talaj és levegő adatokból dolgozik, nem pedig megye, vagy városi szinten méri a környezeti adatokat.

Mert az Agribit a precíziós gazdálkodás alappillére, az első logikus lépés a precíziós gazdálkodás felé, ha elkezded monitorozni a környezetet.

agribit.jpg

Mert gondozásmentes, mint minden Vadalarm termék. Az Agribit eszközök kihelyezését követően semmi dolgod nincsen, csak figyelni az okos eszközödre küldött információkat.

Szavazz bizalmat Te is az Agribitnek, 30 napig tesztelheted és ha nem válik be akkor 30 napon belül indoklás nélkül visszaadhatod és visszakapod az árát.

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ajánlott termék

Agribit alapcsomag

Agribit alapcsomag

Agribit fejegység egy éves előfizetéssel növénybetegségek megelőzésére

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.