Vadalarm Megújult a villanypásztorunk. - Vadalarm blog

10.000 Ft kedvezmény 2 üveg borért vagy 1 üveg pálinkáért cserébe: kattints a részletekért!

Megújult a villanypásztorunk.

Úgy gondoljuk, hogy egy termék sosem tekinthető késznek, mindig van rajta mit fejleszteni. Éppen ezt a mentalitást vallva régóta tervezzük a háttérben a villanypásztor frissítését. Most, a járvány okozta home office miatt a fejlesztő csapatunknak egy része kényszerpihenőre került, de így volt idejük az átalakításon agyalni, sokszor még éjszakákon keresztül is. A fejlesztés számunkra azért szerepel kiemelt helyen, mert a gazdáknak az utolsó csavarig általunk tervezett eszközöket akarunk adni a legmodernebb technológiával.

Az új villanypásztorban számos plusz dolog lesz megtalálható július közepétől. Nézzük is őket egyenként:

Az évek során sok készülék érkezett hozzánk javításra abból adódóan, hogy az akkumulátorra fordítva lett rákötve a kábel. Ezt például polaritás védelemmel küszöböljük mostantól ki. Tehát, ha te is beleesel ebbe a hibába, akkor nem kell megijedned, már nem történik probléma belőle.

7_3.jpg

Újra szereztünk sarukat.

Nem utolsó sorban visszatérünk a már korábban használt, oly sokak által kedvelt, speciális saruinkhoz, melyhez a beszállító nem tudott alkatrészeket küldeni. A problémát elhárítottuk, nagy örömmel szerelhetjük újra villanypásztorainkba a sarukat.


Az új generációs villanypásztor már kapott kisülés elleni védelmet is. Ez vigyáz az akkumulátor élettartamára. Egy bizonyos, még kárt nem okozó szintig lemerül, azután kikapcsol még a teljes merülés előtt, így nem merül túl, nem történik mélykisülés.

7_3.jpg

Belső változások a szervizelés gyorsítása érdekében.

Biztosíték is került bele. Ez azért, hogy bármi probléma esetén inkább a biztosítéknak legyen baja, ne az eszköznek. Így gyorsabb a szervizelés és biztonságosabb az üzemeltetése is.

Végül, de nem utolsó sorban banándugó került a csipeszek helyére, ezzel sokkal könnyebb lesz a rögzítés a kerítéshez. Ez is egy olyan újítás, amit visszajelzések alapján fontoltunk meg.

feliratos_villanypasztor.jpg

Szemmel látható a változás kívülről is.

Mindezt megünnepelve, egy sokkal modernebb arculatot és korszerűbb megjelenést kapott a termék, illetve a rajta lévő matricák. Az új termék már kapható és még a régi áron, így most különösen jól jársz, ha lecsapsz rá. Július 1-től már csak 10.000 Ft-al drágábban lesz megvásárolható az új villanypásztor. Az idő lejártát a weboldalon egy visszaszámláló jelzi.

Ajánlott termék

Vadalarm villanypásztor

Vadalarm villanypásztor

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Próbára tettük a Vadalarm Villanypásztort

A hétvégén az egyikünk birtokára kitelepítettük a Vadalarm Villanypásztort. A telepítés során elkezdtük tesztelni a villanypásztort, különböző természeti és időjárási helyzetre gondolva generáltunk nehezebbnél nehezebb körülményt a készüléknek és még az időjárás is segítségünkre volt a próbatételben.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.