Vadalarm Megújult a villanypásztorunk. - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Megújult a villanypásztorunk.

Úgy gondoljuk, hogy egy termék sosem tekinthető késznek, mindig van rajta mit fejleszteni. Éppen ezt a mentalitást vallva régóta tervezzük a háttérben a villanypásztor frissítését. Most, a járvány okozta home office miatt a fejlesztő csapatunknak egy része kényszerpihenőre került, de így volt idejük az átalakításon agyalni, sokszor még éjszakákon keresztül is. A fejlesztés számunkra azért szerepel kiemelt helyen, mert a gazdáknak az utolsó csavarig általunk tervezett eszközöket akarunk adni a legmodernebb technológiával.

Az új villanypásztorban számos plusz dolog lesz megtalálható július közepétől. Nézzük is őket egyenként:

Az évek során sok készülék érkezett hozzánk javításra abból adódóan, hogy az akkumulátorra fordítva lett rákötve a kábel. Ezt például polaritás védelemmel küszöböljük mostantól ki. Tehát, ha te is beleesel ebbe a hibába, akkor nem kell megijedned, már nem történik probléma belőle.

7_3.jpg

Újra szereztünk sarukat.

Nem utolsó sorban visszatérünk a már korábban használt, oly sokak által kedvelt, speciális saruinkhoz, melyhez a beszállító nem tudott alkatrészeket küldeni. A problémát elhárítottuk, nagy örömmel szerelhetjük újra villanypásztorainkba a sarukat.


Az új generációs villanypásztor már kapott kisülés elleni védelmet is. Ez vigyáz az akkumulátor élettartamára. Egy bizonyos, még kárt nem okozó szintig lemerül, azután kikapcsol még a teljes merülés előtt, így nem merül túl, nem történik mélykisülés.

7_3.jpg

Belső változások a szervizelés gyorsítása érdekében.

Biztosíték is került bele. Ez azért, hogy bármi probléma esetén inkább a biztosítéknak legyen baja, ne az eszköznek. Így gyorsabb a szervizelés és biztonságosabb az üzemeltetése is.

Végül, de nem utolsó sorban banándugó került a csipeszek helyére, ezzel sokkal könnyebb lesz a rögzítés a kerítéshez. Ez is egy olyan újítás, amit visszajelzések alapján fontoltunk meg.

feliratos_villanypasztor.jpg

Szemmel látható a változás kívülről is.

Mindezt megünnepelve, egy sokkal modernebb arculatot és korszerűbb megjelenést kapott a termék, illetve a rajta lévő matricák. Az új termék már kapható és még a régi áron, így most különösen jól jársz, ha lecsapsz rá. Július 1-től már csak 10.000 Ft-al drágábban lesz megvásárolható az új villanypásztor. Az idő lejártát a weboldalon egy visszaszámláló jelzi.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.