Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Figyelem! Július 22-ig minden vadriasztóra a lopásbiztosítást ajándékba adjuk! Kattints ide, és válaszd ki, melyiket kéred!

Megújult a villanypásztorunk.

Úgy gondoljuk, hogy egy termék sosem tekinthető késznek, mindig van rajta mit fejleszteni. Éppen ezt a mentalitást vallva régóta tervezzük a háttérben a villanypásztor frissítését. Most, a járvány okozta home office miatt a fejlesztő csapatunknak egy része kényszerpihenőre került, de így volt idejük az átalakításon agyalni, sokszor még éjszakákon keresztül is. A fejlesztés számunkra azért szerepel kiemelt helyen, mert a gazdáknak az utolsó csavarig általunk tervezett eszközöket akarunk adni a legmodernebb technológiával.

Az új villanypásztorban számos plusz dolog lesz megtalálható július közepétől. Nézzük is őket egyenként:

Az évek során sok készülék érkezett hozzánk javításra abból adódóan, hogy az akkumulátorra fordítva lett rákötve a kábel. Ezt például polaritás védelemmel küszöböljük mostantól ki. Tehát, ha te is beleesel ebbe a hibába, akkor nem kell megijedned, már nem történik probléma belőle.

7_3.jpg

Újra szereztünk sarukat.

Nem utolsó sorban visszatérünk a már korábban használt, oly sokak által kedvelt, speciális saruinkhoz, melyhez a beszállító nem tudott alkatrészeket küldeni. A problémát elhárítottuk, nagy örömmel szerelhetjük újra villanypásztorainkba a sarukat.


Az új generációs villanypásztor már kapott kisülés elleni védelmet is. Ez vigyáz az akkumulátor élettartamára. Egy bizonyos, még kárt nem okozó szintig lemerül, azután kikapcsol még a teljes merülés előtt, így nem merül túl, nem történik mélykisülés.

7_3.jpg

Belső változások a szervizelés gyorsítása érdekében.

Biztosíték is került bele. Ez azért, hogy bármi probléma esetén inkább a biztosítéknak legyen baja, ne az eszköznek. Így gyorsabb a szervizelés és biztonságosabb az üzemeltetése is.

Végül, de nem utolsó sorban banándugó került a csipeszek helyére, ezzel sokkal könnyebb lesz a rögzítés a kerítéshez. Ez is egy olyan újítás, amit visszajelzések alapján fontoltunk meg.

feliratos_villanypasztor.jpg

Szemmel látható a változás kívülről is.

Mindezt megünnepelve, egy sokkal modernebb arculatot és korszerűbb megjelenést kapott a termék, illetve a rajta lévő matricák. Az új termék már kapható és még a régi áron, így most különösen jól jársz, ha lecsapsz rá. Július 1-től már csak 10.000 Ft-al drágábban lesz megvásárolható az új villanypásztor. Az idő lejártát a weboldalon egy visszaszámláló jelzi.

Ezt olvastad már?

Próbára tettük a Vadalarm Villanypásztort

A hétvégén az egyikünk birtokára kitelepítettük a Vadalarm Villanypásztort. A telepítés során elkezdtük tesztelni a villanypásztort, különböző természeti és időjárási helyzetre gondolva generáltunk nehezebbnél nehezebb körülményt a készüléknek és még az időjárás is segítségünkre volt a próbatételben.

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ajánlott termék

Vadalarm villanypásztor

Vadalarm villanypásztor

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.