Vadalarm 2020-as kérdőív kiértékelése - Vadalarm blog

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

2020-as kérdőív kiértékelése

Pár hete közzétettünk egy kérdőívet, amiben összesen 15 kérdés szerepelt és ösztönzésképp egy kis csavart is beletettünk a dologba. Mégpedig azt, hogyha megadták az e-mail címet a kitöltők, akkor részt vehettek egy sorsolásban, melynek szerencsés győztese egy 50.000 Ft értékű Vadalarm kupont kapott ajándékba. A győztest 2020.06.03-án értesítettük. 

Mi folyamatosan dolgozunk azon, hogy termékeinket és webolunkat jobbá tegyük, nem titkolt szándékunk, hogy ezzel a piackutatással is az volt a célunk, hogy személyesnek, közvetlennek fejlettebbnek és magatokénak érezzétek a weboldalunkat, ehhez pedig szükségünk volt a sok válaszra.

A játék két héten keresztül futott és múlthét vasárnapig 1165 fő vett részt a kitöltésben. Amit ugyan személyes e-mailben megköszöntünk Nekik, de itt is szeretnénk hálánkat kifejezni, köszönjük, hogy segítettétek a munkánkat!  Ezzel egy igazán beszédes, reprezentatív eredményt tudtunk a segítségetekkel elérni. A rengeteg kitöltést köszönjük és akik nem nyertek ne búsuljanak, a legnagyobb nyereményből az elkövetkezendő hónapokban minden ügyfelünk profitálni fog, ugyanis minden választ megfontolunk és webshopunk fejlesztésre fordítunk.

 

7_3.jpg

A nemek megoszlását tekintve vegyes volt a válaszadók csoportja, amin őszintén meglepődtünk, de pozitívan éltük meg. Szinte fele-fele volt a nők és férfiak aránya, ahogyan azt a képen is jól látni. A kornál már színesebb volt a helyzet, legtöbben a 61-65 év közötti korosztályból töltötték ki, de szép számban voltak a 40-es korosztályból is aktívak, ahogyan arra számítottunk is. A kitöltők túlnyomó többsége pedig elszenvedett már valami anyagi kárt állatnak köszönhetően, ez jól mutatja, hogy a célközönségünk töltötte ki a kérdőívet a legnagyobb százalékban.

7_3.jpg

A nyelvtudást tekintve nem ért minket nagy meglepetés, legtöbben az angol, német nyelvet ismerik, de nem marad le az orosz sem sokkal, ami szintén jól erősíti a kormegoszlás eredményét, hiszen ennek a korcsoportnak kötelező volt az orosz nyelv tanulása az ország akkori politikai helyzete miatt.

7_6.jpg

A közösségi média használatát tekintve a kitöltők legnagyobb arányban a Facebook-on és a YouTube-on, E-mail-en aktívak és a nap bármely pontjában elérhetőek, ha jelez a telefonjuk, azonnal ránéznek. Elvétve használnak Viber-t és Instagram-ot is.

7_3.jpg

A következő eredmény, ami igen meglepő, hogy a válaszadók 87%-a szívesebben adja le a rendelést webshopon keresztül, nem szeretné felhívni a telefonos ügyfélszolgálatot, sőt sokan fontosnak tartják azt, hogy legyen online rendelésre, kifizetésre, termék véleményezésére és visszaküldésére is lehetőség egy webshopon keresztűl. A válaszadók 68%-a már emailben intézné a telefon helyett a problémás ügyeket is a céggel. Tavaly még túlnyomó többség inkább a telefonon való intézkedést preferálta, ezt talán az elmúlt hónapok helyzete változtatta meg az emberekben, mára sokkal többen kényszerültek megtapasztalni az online ügyintézés előnyeit.

szokas.jpg

Arra a kérdésre, hogy mely funkciókat használnák szívesen az emberek egy online vásárlás során, rengeteg ötletet kaptunk az egyéb válaszlehetőségnek köszönhetően. Ezeket a lehetőségeket mind számításba vesszük, folyamatosan egyenként feldolgozzuk, mérlegeljük és a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk eleget tenni a vásárlóink igényeinek. Az már egyértelműen kiderült, hogy a gazdák rájöttek, hogy érdemes az online világ felé nyitni. Eddig is az volt a stratégiai célunk, hogy könnyítsük a gazdák életét a technológia segítségével, de örülünk, hogy olyan online jövőképet képzelnek a kitöltők, amit mi is elképzeltünk a fejlesztés során, ez megerősít minket a munkánkban.

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Szlovénia döntött: a túlszaporodott vadállatok a gazdaságot és a közbiztonságot is veszélyeztetik

Az elmúlt időszakban délnyugati szomszédunk erdős területein egyre több medvével és farkassal lehet találkozni, ami a helyi gazdáknak és lakosoknak is komoly fejfájást okoz. A túlszaporodott ragadozók táplálék után kutatva nem csak a haszonállatokat tizedelik meg, de több esetben már az emberre is veszélyt jelentenek.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.