Vadalarm További lépéseink a te érdekedben is - Vadalarm blog

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

További lépéseink a te érdekedben is

Ahogy a koronavírussal kapcsolatos intézkedések szigorodnak, úgy gondoljuk át mi is napi működésünket folyamatosan. Mivel alapvetően gyártó cég vagyunk, ezért az otthoni munkavégzés csak egyes fejlesztői munkakörökben megoldható. A hangsúlyt műhelyünkben így inkább a külvilággal való érintkezések minimalizálására fektettük. Ez azonban egy két oldalú dolog, így nem csak rajtunk múlik.

Ezért lenne egy fontos kérésünk hozzád. Mivel jön a tavasz, semmi esetre sem szeretnénk magadra hagyni az ilyenkor felmerülő problémáiddal. Szerencsére jelenleg minden adott a gyártás és a kiszállítás folytonosságához, így nyugodtan rendelhetsz bármit, másnapra már nálad is lesz.

Azonban ahhoz, hogy a korábban említett érintkezéseket minimálisra csökkentsük, a te segítségedre is szükség van. Tudjuk, hogy ha tavasszal kell valami egy gazdának, akkor az gyorsan kell. Legyen szó villanypásztor szervizről, vadriasztó vásárlásról, vagy épp madárriasztó rendelésről. Bármennyire is sürgősek ezek az esetek, kérjük, hogy most ne gyere be személyesen hozzánk. Igaz, mindenki makk egészséges a csapatban, de mint tudjuk, a vírus sokáig lappanghat, vagy tünetmentesen is kihordható.

Úgy gondoljuk, hogy ez a közös érdekünk, ám ettől függetlenül motiválni is szeretnénk benne. Ezért felgyorsítottuk kiküldési és szervizelési folyamatainkat. Így ha te is törekedsz az emberi érintkezések minimalizálására, akkor mi a következőket ígérjük neked:

  • akár 15:00-kor is adhatsz le úgy rendelést, hogy az 16:00-kor már a postásautóban úton lesz feléd (bármely munkanapon)
  • szervizre visszaküldött terméked maximum 1 munkanapot tölt bent nálunk, másnap már indul is vissza hozzád javítva

Köszönjük, ha ezzel az aprósággal te is hozzájárulsz a vírus elleni küzdelemhez. Apropó apróság! Van itt még valami, amivel sokat tudsz az egész gazdatársadalomnak segíteni. Ha te is gazdálkodsz és van pár perced, töltsd ki azt a kérdőívet, amiben a koronavírus mezőgazdaságra gyakorolt hatásairól teszünk fel pár kérdést!

Kattints ide, és töltsd ki te is!

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Tripla

Vadalarm Smart Tripla

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Minden, amit az aktuális sertéspestis helyzetről tudnod kell

Az elmúlt időszakban úgy tűnt, hogy az afrikai sertéspestis (ASP) terjedését sikerül kordában tartani, ám a múlt héten aggasztó hírek érkeztek. Írásunkban felelevenítjük a betegséggel kapcsolatos tudnivalókat és áttekintjük az aktuális helyzetet.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.