Vadalarm Elérkezett a villanypásztor üzemeltetők Kánaánja - Vadalarm blog

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

Elérkezett a villanypásztor üzemeltetők Kánaánja

Oké, ezt a blogposztot nem ilyen körülmények között terveztük publikálni, de hát ahogy a mondás tartja, ember tervez, Isten végez. A tavasz viszont nem várat magára, a mezőgazdaságban pedig egyszerűen nem fér bele, hogy megálljon az élet. Persze ezzel nem szeretnénk azt mondani, hogy a jelenlegi helyzet nem volna elég komoly. Egyszerűen csak higgadtan megyünk előre, és közben reméljük a legjobbakat.

Ugye te sem azért készültél a szezonra a télen, hogy aztán kárba vesszen a munkád? Persze az biztos, hogy nem látjuk még előre, hogy emberi egészség szempontjából és gazdasági oldalról pontosan mekkora veszteségek várnak ránk az elkövetkezendő hónapokban. Azonban az közös a vírus és a mezőgazdaság témájában, hogy igenis tudunk tenni a helyzet javítására.

Nem vagyunk virológiai szakértők, így ebben sajnos továbbra sem tudunk segíteni, csak azt tudjuk javasolni, amit már biztosan ezer helyről hallottál, így ebbe nem is megyünk bele. A mi szakterületünk ugyanis az, hogy technológiát adjunk a kezedbe. Olyan technológiát, amit magyar mérnökök fejlesztenek magyar gazdáknak magyar igények alapján.

Gondolj bele (különösen így tavasszal, amikor sok egyéb teendőd is van) mekkora problémát jelent, ha nem veszed észre időben, hogy gond van villanypásztoroddal. Ha este egy viharban rádől egy fa a karámvezetékre, másnap reggel már kilométerekre járhatnak állataid. Vagy ha valamiért hamarabb lemerül akkumulátorod, az állatok gond nélkül szétszaggatják rendszeredet.

Erre a problémára fejlesztettük ki új megoldásunkat, a Vadalarm Villanypásztor Felügyeletet, amiről már korábbi cikkeinkben is olvashattál. Ezzel a villanypásztorodhoz válaszható opcióval többé a fenti esetek nem fognak gondot jelenteni. Ugyanis ennek segítségével egyszerre követheted nyomon rendszered kimeneti feszültségét és az áramforrás állapotát is (legyen az akkumulátor vagy hálózati adapter).

Felejtsd el a kellemetlen meglepetéseket és felesleges ellenőrzőkörutakat!

És ami egy újításnál nagyon fontos: neked semmi új dolgod nem lesz vele! Ha tőlünk vásárolsz egy villanypásztorszettet, akkor mindössze egy választható opciót kell bepipálnod a rendelés leadásakor. A többit mi intézzük: fiókodban a csomag feladása után már meg is jelenik egy zöld-sárga blokk, melyben a következő adatokat követheted nyomon:

  • tápellátás állapota és pontos értéke

  • kimeneti feszültség szintje

  • utolsó frissítés ideje

A felügyeleti rendszer normál üzemmódban 5 percenként mobilinterneten keresztül „ránéz” villanypásztorodra és frissíti állapotát adatbázisunkban. Az ellenőrzéshez neked semmi egyéb teendőd nincs, csak belépni fiókodba, és ránézni az adatokra.

Vadalarm Villanypásztor Felügyelet felhasználói fiókodban

Beüzemelés nulla lépésben

Mivel azt szerettük volna elérni, hogy neked abszolút semmi dolgod ne legyen az eszköz megvásárlását követően, ezért nincs szükséged SIM kártyára (ezt mi már beleépítettük és egy évre előre fel is töltöttük), nem kell semmit aktiválnod fiókodban vagy az eszközön. Egyszerűen bekapcsolod és megy magától minden.

Reméljük neked is legalább annyira tetszik vadiúj fejlesztésünk, mint azoknak az ügyfeleinknek, akikkel januárban beszélgettünk róla az Agromash Expón. A március eleje óta használható villanypásztor kalkulátorunkban már meg is tudod rendelni.

Kattints ehhez ide, és rendeld meg te is

Ha kérdésed lenne a rendszer működésével, írd meg nyugodtan e-mailben!

Ajánlott termék

Vadalarm Plus villanypásztor

Vadalarm Plus villanypásztor

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

A Vadalarm hivatalos közleménye a koronavírus helyzetről

Tudjuk, a csapból is ez folyik. De kérjük, hogy olvasd el rövid tájékoztatónkat, cserébe megígérjük, hogy itt nem a helyes kézmosásról lesz szó. Ebben az írásban arról fogunk mesélni neked, hogy mi, a Vadalarm csapata hogyan dolgozunk azon, hogy a 2020-as éved lehető leginkább olyan legyen, amilyennek eltervezted. És hogy a dolgok pozitív alakulására hogyan lehet Veled együtt közösen ráhatásunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.