Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Gondoskodj növényeidről a modern technikával, kattints ide, és előzd meg a növénybetegségeket!

Komplett villanypásztor rendszer 8 kattintásból

Általában mennyi idő, míg egy számodra ismeretlen termékkel kapcsolatban eligazodsz az interneten? Pár óra? Egy-két nap? Esetleg egy hét? Mi lenne, ha azt mondanánk, villanypásztorok esetében ezt lerövidítettük 5 percre?

A Vadalarm legfőbb célja, hogy a gazdák kezébe harmadik évezredhez méltó technológiájú eszközöket adjon, ezzel segítve munkájukat. Ráadásul ezt nem importálva tesszük, hanem az utolsó csavarig saját fejlesztésű termékekkel.

Azonban ez mégsem mindig egy-egy új fizikai termék formájában nyilvánul meg. Különösen igaz ez akkor, amikor azt látjuk egy területen, hogy a felhasználók nagyon nehezen igazodnak el a termékekkel kapcsolatban. Ilyen a villanypásztortervezés is.

Villanypásztor rendszer

Ha ugyanis ma valaki villanypásztor rendszer kiépítésére adja a fejét, akár napokig is nyomozhatja, hogy pontosan milyen alkatrészeket kell beszereznie ahhoz, hogy ne a mezőn törjön elő belőle a hangos káromkodás, ha mégis kifelejt valamit. Már évek óta igyekszünk egyszerűsíteni ezen a folyamaton saját fejlesztésű kalkulátorainkkal és tervezési segédleteinkkel. Azonban az elmúlt évek alatt annyi tapasztalat halmozódott fel, hogy úgy éreztük, ideje megreformálnunk a tervezés menetét.

Ezért alkottuk meg a Vadalarm Villanypásztor Tervezőt. Ez egy olyan internetes alkalmazás, amiben mindössze 8 kérdést feltéve végig vezetünk a beszerzés rögös útján.  Könnyen, gyorsan és egyszerűen állíthatod össze egyedi rendszeredet, amit aztán 2-3 nap alatt le is szállítunk.

Bónusz – egy új termékünket is elrejtettük a Tervezőben!

Azért te sem gondoltad komolyan, hogy „csak” szoftvert fejlesztettünk a télen, ugye?... Már tavalyelőtt elpanaszolta több villanypásztort üzemeltető ügyfelünk is, hogy rengeteg ideje megy el a karámvezeték folyamatos ellenőrzésére. Van, aki minden napját azzal kezdi, hogy körül járja a bekerített területet. Ezt hallva elhatároztuk, hogy segítünk értékes órákat megtakarítani ügyfeleink idejéből. Akkor még nem tudtuk pontosan, hogyan fogjuk ezt megoldani, de idén év elején végre célegyenesbe fordultunk új termékünkkel, amiről következő  blogposztunkban részletesen is be fogunk számolni.

Ráadásul ez az eszköz már most is elérhető számodra a Villanypásztor Tervezőn keresztül!

Ha tehát szeretnél értékes órákat nyerni, vagy csak simán eleged van a villanypásztor alkatrészek válgatásából, akkor kattints ide, és próbáld ki te is!

Ezt olvastad már?

Tényleg megéri a lovak mezőgazdasági alkalmazása?

Köztudott tény, hogy a traktorok nemcsak jelentősen megkönnyítik a mezőgazdasági munkát, de hatékonyabbá is teszik azt. Ennek ellenére sokan még napjainkban is ragaszkodnak a lovaikhoz a földeken. De vajon mennyire jó megoldás ez és milyen hatással van ez a termelésre és a bevételekre?

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ajánlott termék

Vadalarm villanypásztor

Vadalarm villanypásztor

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.