Vadalarm Egyedi igényeket nem szoktunk megvalósítani. Kivéve ha.... - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Egyedi igényeket nem szoktunk megvalósítani. Kivéve ha....

Napi szinten találkozunk milliónyi apró kívánsággal, melyeket vissza kell utasítanunk. Nem azért, mert az adott ötletek önmagukban nem lennének jók, hanem általában azért, mert nem lenne gazdaságos a gyártásuk, vagy csak keveseknek tennének jó szolgálatot. Ezért nem létezik kültéri nyestriasztónk, vagy épp dönthető napelemmel ellátott vadriasztónk. Azonban egyetlen kivételes módon mégis kívánhatsz tőlünk valamit!

Beltéri tápegység, kültérre napelem, stb

Ez a termékeinket leginkább meghatározó tervezési elv. Ezért nem gyártunk vadriasztót tápcsatlakozóval és rágcsálóriasztót napelemmel. Azonban ha minden áron ezt szeretnéd, akkor olvasd tovább a cikket, mert van rá mód, hogy megcsináljuk. De ha nem tudod elképzelni, miket lehetne mégis kívánni, adunk néhány ötletet. Korábban már többen kérték az alábbi dolgokat.

  • döntött napelem a vadriasztók tetején: így még nagyobb hatékonysággal tud energiát termelni, ám egy kissé bonyolult mechanikát igényel
  • töltőcsatlakozó napelemes eszközre: ritkán, de előfordulnak olyan helyzetek, ahol nincs elég fény, így rá kell tölteni az akkumulátorra néha-néha. Ám ezzel együtt egy beázási lehetőséget is jelent a vadriasztónak, amit kültéren nem szabad kockáztatni.
  • hálózati áramról és napelemről felváltva működő villanypásztor: praktikus áramszünet, vagy a kihelyezési helyszín módosítása esetén, ám bonyolítja a vezetékezést és kivitelezési hibákhoz vezethet
  • karámfeszültség állathoz igazítása: villanypásztoroknál gyakori kérés, hogy gyártsunk gyengébb vagy épp erősebb típusokat is. Ez is megoldható, ám egy fontos alkatrész komoly változtatását igényli, amit nem tudunk minden egyes terméknél elvégezni. Emellett a most gyártott típusunk az igények túlnyomó részét tökéletesen kielégíti.

Láthatod, hogy a legtöbb gyakori kívánsággal tisztában vagyunk. Talán egyik már benned is felmerült? Esetleg egy újabbal bővítenéd a listát? Akkor a Vadalarm VIP kártyát pont neked találtuk ki!

Szeretnéd, hogy neked is megcsináljuk valamelyiket?

Ha igen, akkor van egy jó hírünk. A Vadalarm VIP klub tagjainak ugyanis lehet egy extra kívánsága. Ide 2020-ban azok tartozhatnak, akik megvásárolták a Vadalarm VIP kártyát, ami az extra kívánság mellett egyébként még 7 másik óriási előnyt is magába foglal. Ilyen előny többek között az egy éven keresztüli viszonteladói árakon való vásárlás lehetősége, és a villámgyors szerviz is.

Ha szeretnél többet megtudni a VIP klubról, akkor kattints ide, és olvasd el a részleteket!

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.