Vadalarm Látogasd meg műhelyünket és szerezz ajándék Vadalarmos bögrét! - Vadalarm blog

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

Látogasd meg műhelyünket és szerezz ajándék Vadalarmos bögrét!

Ugye te is mindig csodálattal nézed az ámulatba ejtő "Hogyan készült?" videókat? Ha igen, akkor bizonyára az is érdekel, hogyan készül egy ultrahangos vadriasztó, vagy épp egy villanypásztor. "Véletlenül" épp meg tudjuk mutatni neked, ha érdekel. Viszont nem engedünk ám be akárkit a színfalak mögé! Olvasd el a cikket, hogy megtudd, mit kell tenned ahhoz, hogy beléphess a Vadalarm szentélyébe.

Sok cég az őrült módon való titoktartásra esküszik, ám mi nem hiszünk abban, hogy lehetne úgy etikusan működni, hogy kívülről ügyfeleink csak egy fekete dobozt látnak. És persze valljuk be, a munkaerő toborzásában is nagy szerepet játszik, hogy mindenkinek egyértelművé válik a barátságos légkör például az alábbi videóból is.

Sajnos még nem rendelkezünk akkora területtel és kapacitásokkal, hogy folyamatosan körbe vezessünk mindenkit, aki érdeklődően felénk téved. Viszont, ha téged valóban érdekel, hogyan folyik a gyártás, mi kerül egy vadriasztóba, vagy hogyan áll össze egy villanypásztor, akkor mutatunk egy remek módszert számodra, amivel választ kaphatsz kérdéseidre.

Talán már hallottál a Vadalarm VIP klubról. Ugyanis ez az a klub, aminek minden tagját egy alkalommal nem csak körbe vezetjük műhelyünkben, de miközben az ajándék Vadalarmos bögréből elszürcsölünk egy finom kávét, még meghallgatjuk termékfejlesztési javaslatait is. Mert tudod, azokra hallgatunk legjobban, akik a legjobban szeretnek minket. (Biztos te is így vagy ezzel a magánéletedben, nem?) Csak annyi kérésünk van, hogy szólj előre, hogy felkészülhessünk az érkezésedre.

És persze adja is magát a kérdés, hogy: "Jó-jó, van ez a Vadalarm VIP klub, de hogyan jutok be?". A csatlakozás nagyon egyszerű. A Vadalarm VIP klubba 2020-ban azok tartozhatnak, akik megvásárolták a Vadalarm VIP kártyát, ami az ajándék bögrével egybekötött gyárlátogatás mellett még 7 másik óriási előnyt is magába foglal. Ilyen előny többek között az egy éven keresztüli viszonteladói árakon való vásárlás vagy a 24 órás villámszerviz szolgáltatásunk.

Ha szeretnél többet megtudni a VIP klubról, akkor kattints ide, és olvasd el a részleteket!

 

Ajánlott termék

Vadalarm VIP kártya 2020

Vadalarm VIP kártya 2020

Lépj be a Vadalarm VIP klubba 2020-ra, és használd ki mind a 8 előnyét! Kattints a részletekért!

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Így vásárolj 30%-kal olcsóbban 2020-ban a Vadalarmnál

Ha te már most tudod, hogy 2020-ban költeni fogsz vadkármegelőzésre, akkor tudnod kell, hogy a Vadalarm VIP kártyával 30%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg termékeinket egész évben! Olvasd el írásunkat, és tudd meg a részleteket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.