Vadalarm Látogasd meg műhelyünket és szerezz ajándék Vadalarmos bögrét! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Látogasd meg műhelyünket és szerezz ajándék Vadalarmos bögrét!

Ugye te is mindig csodálattal nézed az ámulatba ejtő "Hogyan készült?" videókat? Ha igen, akkor bizonyára az is érdekel, hogyan készül egy ultrahangos vadriasztó, vagy épp egy villanypásztor. "Véletlenül" épp meg tudjuk mutatni neked, ha érdekel. Viszont nem engedünk ám be akárkit a színfalak mögé! Olvasd el a cikket, hogy megtudd, mit kell tenned ahhoz, hogy beléphess a Vadalarm szentélyébe.

Sok cég az őrült módon való titoktartásra esküszik, ám mi nem hiszünk abban, hogy lehetne úgy etikusan működni, hogy kívülről ügyfeleink csak egy fekete dobozt látnak. És persze valljuk be, a munkaerő toborzásában is nagy szerepet játszik, hogy mindenkinek egyértelművé válik a barátságos légkör például az alábbi videóból is.

Sajnos még nem rendelkezünk akkora területtel és kapacitásokkal, hogy folyamatosan körbe vezessünk mindenkit, aki érdeklődően felénk téved. Viszont, ha téged valóban érdekel, hogyan folyik a gyártás, mi kerül egy vadriasztóba, vagy hogyan áll össze egy villanypásztor, akkor mutatunk egy remek módszert számodra, amivel választ kaphatsz kérdéseidre.

Talán már hallottál a Vadalarm VIP klubról. Ugyanis ez az a klub, aminek minden tagját egy alkalommal nem csak körbe vezetjük műhelyünkben, de miközben az ajándék Vadalarmos bögréből elszürcsölünk egy finom kávét, még meghallgatjuk termékfejlesztési javaslatait is. Mert tudod, azokra hallgatunk legjobban, akik a legjobban szeretnek minket. (Biztos te is így vagy ezzel a magánéletedben, nem?) Csak annyi kérésünk van, hogy szólj előre, hogy felkészülhessünk az érkezésedre.

És persze adja is magát a kérdés, hogy: "Jó-jó, van ez a Vadalarm VIP klub, de hogyan jutok be?". A csatlakozás nagyon egyszerű. A Vadalarm VIP klubba 2020-ban azok tartozhatnak, akik megvásárolták a Vadalarm VIP kártyát, ami az ajándék bögrével egybekötött gyárlátogatás mellett még 7 másik óriási előnyt is magába foglal. Ilyen előny többek között az egy éven keresztüli viszonteladói árakon való vásárlás vagy a 24 órás villámszerviz szolgáltatásunk.

Ha szeretnél többet megtudni a VIP klubról, akkor kattints ide, és olvasd el a részleteket!

 

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.