Vadalarm Így vásárolj 30%-kal olcsóbban 2020-ban a Vadalarmnál - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Így vásárolj 30%-kal olcsóbban 2020-ban a Vadalarmnál

Ha régóta követed tevékenységünket, tisztában vagy azzal is, hogy nálunk nem lehet alkudozni. Ez egy aranyszabály, amit a cégben mindenki betart, még ha olykor nehéz is. Természetesen előfordul, hogy különböző alkalmakkor vagy nagy mennyiségű megrendelés esetén kedvezményt kapsz, ám annak, hogy egy igazán nagy, 30%-os kedvezményt adhassunk, csak 3 módja van.

Viszonteladók

Az első és legnyilvánvalóbb módszer, ha egyszerre legalább 10 darab terméket vásárolsz továbbértékesítés céljából. A viszonteladói weboldalunkon láthatod a pontos viszonteladói árakat, ám nagyvonalakban elég annyit tudnod, hogy 30% körüli árrést biztosítunk viszonteladóinknak. Ha tehát épp van egy mezőgazdasági boltod, vagy egy kisebb barkácsüzleted, akkor máris kattints ide, és keress pénzt termékeinkkel!

Vadásztársaság

Tudjuk, hogy a vadásztársaságok hozzáállása a vadkár megtérítéséhez széles skálán változhat. Ezért közel két éve elindítottunk egy programot arra, hogy felkutassuk azokat a vadásztársaságokat, akik a gazdákkal együttműködve, egymást támogatva szeretnék minimalizálni a vadkárból eredő konfliktusokat. Ezek a vadásztársaságok jellemzően nem csak beszélnek, de tesznek is ellene. Ezért, hogy munkájukat segítsük, nagyobb mennyiségű rendeléseik esetén viszonteladói árakat biztosítunk számukra. Ha épp te is egy vadásztársaságot képviselsz, érdemes lehet ide kattintva beregisztálnod társaságotokat.

VIP kártya

Végül, de nem utolsó sorban létrehoztunk egy új lehetőséget is azoknak a gazdáknak, akik nagyobb területeken gazdálkodnak. Ez a Vadalarm VIP klub, melynek azok a gazdák lehetnek tagjai, akik rendelkeznek Vadalarm VIP kártyával. Ők legjobb vásárlóink, akik már előre felkészülnek a szezonra, hogy majd tavasztól őszig élvezhessék azt a kedvezményt, amit egyébként csak viszonteladóinknak és vadásztársaság partnereinknek adunk meg.

Ha te is ilyen előrelátó gazda vagy, és már most tudod, hogy költeni fogsz idén a vadkár megelőzésére (akár vadriasztóra vagy villanypásztorra való beruházás formájában) akkor erősen javasoljuk, hogy rendelj magadnak egy névre szóló Vadalarm VIP kártyát. Ezzel pénzt és időt takaríthatsz meg magadnak, ráadásul a VIP klub tagjainak a 30%-os kedvezményen kívül még 7 egyéb előnyt is biztosítunk.

Ha tehát úgy érzed, te is szeretnél belépni ebbe a csoportba, kattints ide, és olvasd el, milyen előnyökkel jár még a tagság!

Ajánlott termék

Vadalarm VIP kártya 2020

Vadalarm VIP kártya 2020

Lépj be a Vadalarm VIP klubba 2020-ra, és használd ki mind a 8 előnyét! Kattints a részletekért!

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Hogyan lehet akár 28 napos a pénzvisszafizetési garanciád?

Általában a termékeinkre vállalt visszavásárlási garanciánk 14 napos. Azonban van rá mód, hogy ezt akár meg is duplázd. Ha szeretnél te is magadnak 28 napos pénzvisszafizetési garanciát szerezni, akkor kattints és olvasd el a cikket, amiből kiderül, hogyan teheted ezt meg.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.