Vadalarm Így vásárolj 30%-kal olcsóbban 2020-ban a Vadalarmnál - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Így vásárolj 30%-kal olcsóbban 2020-ban a Vadalarmnál

Ha régóta követed tevékenységünket, tisztában vagy azzal is, hogy nálunk nem lehet alkudozni. Ez egy aranyszabály, amit a cégben mindenki betart, még ha olykor nehéz is. Természetesen előfordul, hogy különböző alkalmakkor vagy nagy mennyiségű megrendelés esetén kedvezményt kapsz, ám annak, hogy egy igazán nagy, 30%-os kedvezményt adhassunk, csak 3 módja van.

Viszonteladók

Az első és legnyilvánvalóbb módszer, ha egyszerre legalább 10 darab terméket vásárolsz továbbértékesítés céljából. A viszonteladói weboldalunkon láthatod a pontos viszonteladói árakat, ám nagyvonalakban elég annyit tudnod, hogy 30% körüli árrést biztosítunk viszonteladóinknak. Ha tehát épp van egy mezőgazdasági boltod, vagy egy kisebb barkácsüzleted, akkor máris kattints ide, és keress pénzt termékeinkkel!

Vadásztársaság

Tudjuk, hogy a vadásztársaságok hozzáállása a vadkár megtérítéséhez széles skálán változhat. Ezért közel két éve elindítottunk egy programot arra, hogy felkutassuk azokat a vadásztársaságokat, akik a gazdákkal együttműködve, egymást támogatva szeretnék minimalizálni a vadkárból eredő konfliktusokat. Ezek a vadásztársaságok jellemzően nem csak beszélnek, de tesznek is ellene. Ezért, hogy munkájukat segítsük, nagyobb mennyiségű rendeléseik esetén viszonteladói árakat biztosítunk számukra. Ha épp te is egy vadásztársaságot képviselsz, érdemes lehet ide kattintva beregisztálnod társaságotokat.

VIP kártya

Végül, de nem utolsó sorban létrehoztunk egy új lehetőséget is azoknak a gazdáknak, akik nagyobb területeken gazdálkodnak. Ez a Vadalarm VIP klub, melynek azok a gazdák lehetnek tagjai, akik rendelkeznek Vadalarm VIP kártyával. Ők legjobb vásárlóink, akik már előre felkészülnek a szezonra, hogy majd tavasztól őszig élvezhessék azt a kedvezményt, amit egyébként csak viszonteladóinknak és vadásztársaság partnereinknek adunk meg.

Ha te is ilyen előrelátó gazda vagy, és már most tudod, hogy költeni fogsz idén a vadkár megelőzésére (akár vadriasztóra vagy villanypásztorra való beruházás formájában) akkor erősen javasoljuk, hogy rendelj magadnak egy névre szóló Vadalarm VIP kártyát. Ezzel pénzt és időt takaríthatsz meg magadnak, ráadásul a VIP klub tagjainak a 30%-os kedvezményen kívül még 7 egyéb előnyt is biztosítunk.

Ha tehát úgy érzed, te is szeretnél belépni ebbe a csoportba, kattints ide, és olvasd el, milyen előnyökkel jár még a tagság!

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.