Vadalarm Nyakunkon a rágcsálóinvázió - ezek a legveszélyeztetettebb megyék - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Nyakunkon a rágcsálóinvázió - ezek a legveszélyeztetettebb megyék

Nemrégiben megneszeltük, hogy a nyestek, egerek, patkányok és sok más rágcsáló egyesített serege országos invázióra készül. Kémeket küldtünk hát táboraikba, akik nemrég visszaérkeztek hozzánk, és leadták jelentéseiket. Feltettük a térképre a soha nem látott adatokat, és most felfedjük előtted!

Mi már a kezdetek kezdete óta sejtettük, hogy készül valami. Ezért is dolgozunk már lassan 4 éve azon, hogy a rágcsálóinváziót megállítsuk. A rágcsálók ellen fejlesztett "atombombánkat", a Vadalarm Rágcsálóriasztót ezért is használjuk már jó ideje titkos csaliként. Hisz ahonnan a rágcsálók hadműveleteiről kapunk tájékoztatást, oda egyből küldünk egyet (persze csak akkor, ha a szemfüles bejelentő úgy dönt, hogy minket választ). Így már több ezer előretolt helyőrségünk van az ország különböző pontjain, melyek pozíciójából világosan látható, mely megyéket vették célba a rágcsálók.

Lerántjuk hát a leplet a titkos térképről, és elsőként publikáljuk neked:

Rágcsáló fertőzöttségi térkép

A precíz hadászati térképen a megyék színei azt jelentik, hogy az adott megyében lakókhoz képest, mekkora erőket mozgósítanak a rágcsálók, a piros körök pedig azt ábrázolják, hogy a rágcsálók hadászati erejének hány százaléka összpontosul az adott területen.

Érdemes tehát résen lennünk Győr-Moson-Sopron, Zala és Békés megyékben, hisz ezek lehetnek arányaiban a nagyobb támadási pontok. Erőiket azonban főként mégis Pest megyére koncentrálják az egér- és nyesthadtestek.

Amennyiben szeretnél a hadszíntérről további értesítéseket kapni, iratkozz fel az alábbi dobozban hírlevelünkre:

Amennyiben pedig te nem csak olvasni szeretnéd a tudósításokat, de részt is akarsz venni a rágcsálók elleni harcban, itt rendelhetsz magadnak egy Vadalarm Rágcsálóriasztót.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.