Vadalarm Nyakunkon a rágcsálóinvázió - ezek a legveszélyeztetettebb megyék - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Nyakunkon a rágcsálóinvázió - ezek a legveszélyeztetettebb megyék

Nemrégiben megneszeltük, hogy a nyestek, egerek, patkányok és sok más rágcsáló egyesített serege országos invázióra készül. Kémeket küldtünk hát táboraikba, akik nemrég visszaérkeztek hozzánk, és leadták jelentéseiket. Feltettük a térképre a soha nem látott adatokat, és most felfedjük előtted!

Mi már a kezdetek kezdete óta sejtettük, hogy készül valami. Ezért is dolgozunk már lassan 4 éve azon, hogy a rágcsálóinváziót megállítsuk. A rágcsálók ellen fejlesztett "atombombánkat", a Vadalarm Rágcsálóriasztót ezért is használjuk már jó ideje titkos csaliként. Hisz ahonnan a rágcsálók hadműveleteiről kapunk tájékoztatást, oda egyből küldünk egyet (persze csak akkor, ha a szemfüles bejelentő úgy dönt, hogy minket választ). Így már több ezer előretolt helyőrségünk van az ország különböző pontjain, melyek pozíciójából világosan látható, mely megyéket vették célba a rágcsálók.

Lerántjuk hát a leplet a titkos térképről, és elsőként publikáljuk neked:

Rágcsáló fertőzöttségi térkép

A precíz hadászati térképen a megyék színei azt jelentik, hogy az adott megyében lakókhoz képest, mekkora erőket mozgósítanak a rágcsálók, a piros körök pedig azt ábrázolják, hogy a rágcsálók hadászati erejének hány százaléka összpontosul az adott területen.

Érdemes tehát résen lennünk Győr-Moson-Sopron, Zala és Békés megyékben, hisz ezek lehetnek arányaiban a nagyobb támadási pontok. Erőiket azonban főként mégis Pest megyére koncentrálják az egér- és nyesthadtestek.

Amennyiben szeretnél a hadszíntérről további értesítéseket kapni, iratkozz fel az alábbi dobozban hírlevelünkre:

Amennyiben pedig te nem csak olvasni szeretnéd a tudósításokat, de részt is akarsz venni a rágcsálók elleni harcban, itt rendelhetsz magadnak egy Vadalarm Rágcsálóriasztót.

Ajánlott ingyenes e-könyv

Tudj meg mindent a rágcsálókról

Tudj meg mindent a rágcsálókról

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.