Vadalarm Nyakunkon a rágcsálóinvázió - ezek a legveszélyeztetettebb megyék - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Nyakunkon a rágcsálóinvázió - ezek a legveszélyeztetettebb megyék

Nemrégiben megneszeltük, hogy a nyestek, egerek, patkányok és sok más rágcsáló egyesített serege országos invázióra készül. Kémeket küldtünk hát táboraikba, akik nemrég visszaérkeztek hozzánk, és leadták jelentéseiket. Feltettük a térképre a soha nem látott adatokat, és most felfedjük előtted!

Mi már a kezdetek kezdete óta sejtettük, hogy készül valami. Ezért is dolgozunk már lassan 4 éve azon, hogy a rágcsálóinváziót megállítsuk. A rágcsálók ellen fejlesztett "atombombánkat", a Vadalarm Rágcsálóriasztót ezért is használjuk már jó ideje titkos csaliként. Hisz ahonnan a rágcsálók hadműveleteiről kapunk tájékoztatást, oda egyből küldünk egyet (persze csak akkor, ha a szemfüles bejelentő úgy dönt, hogy minket választ). Így már több ezer előretolt helyőrségünk van az ország különböző pontjain, melyek pozíciójából világosan látható, mely megyéket vették célba a rágcsálók.

Lerántjuk hát a leplet a titkos térképről, és elsőként publikáljuk neked:

Rágcsáló fertőzöttségi térkép

A precíz hadászati térképen a megyék színei azt jelentik, hogy az adott megyében lakókhoz képest, mekkora erőket mozgósítanak a rágcsálók, a piros körök pedig azt ábrázolják, hogy a rágcsálók hadászati erejének hány százaléka összpontosul az adott területen.

Érdemes tehát résen lennünk Győr-Moson-Sopron, Zala és Békés megyékben, hisz ezek lehetnek arányaiban a nagyobb támadási pontok. Erőiket azonban főként mégis Pest megyére koncentrálják az egér- és nyesthadtestek.

Amennyiben szeretnél a hadszíntérről további értesítéseket kapni, iratkozz fel az alábbi dobozban hírlevelünkre:

Amennyiben pedig te nem csak olvasni szeretnéd a tudósításokat, de részt is akarsz venni a rágcsálók elleni harcban, itt rendelhetsz magadnak egy Vadalarm Rágcsálóriasztót.

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Boldog karácsonyt kíván a Vadalarm csapata

Ismét elérkezett egy olyan év vége, ami számunkra cseppet sem volt unalmas. Köszönjük mindenkinek, aki az idén minket követett, nálunk vásárolt, és minket olvasott. Ha van pár perced a rokonok és a nagy családi ebédek között, akkor olvasd el évvégi, és egyben karácsonyi posztunkat, amiből kiderül az is, hogy mivel készülünk jövőre.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.