Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Ez nekünk nem megy…

...legalábbis egyedül nem. A Vadalarm életútja tele van felismerésekkel. És hiszünk benne, hogy ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy évről évre jobbak lehessünk. Legutóbbi nagy felismerésünk az volt, hogy a vadkár problémája ezerszer komplexebb, minthogy azt bármilyen gyártó és kereskedő cég egyedül meg tudná oldani. A hatékony védekezéshez és megelőzéshez ugyanis a gazdák, vadásztársaságok vadkárszakértők, de még a törvényalkotók együttműködése is szükséges.

Persze megtehetnénk, hogy amikor valaki egy vadkár eset miatt keres minket, "csak simán" eladjunk neki egy vadriasztót. De tudjuk, hogy ez csak a jövőbeli probléma megelőzésére jó, a megtörtént vadkárt mi már nem tudjuk visszacsinálni. És persze figyelmen kívül hagyhatnánk ezt a tényt, de eldöntöttük, hogy nem tesszük. Fejleszthetnénk még százféle vadriasztót, szebbnél szebb burkolattal, jobbnál jobb árcédulával, de úgy döntöttünk, egy másik utat választunk. Az elmúlt időszakban partnereket kerestünk. És jelentjük, sikeresen találtunk is.

A közelmúltban egy véletlennek köszönhetőn sikerült egy olyan csapatot megismernünk, akik pont azt a célt tűzték ki, mint mi, csak teljesen máshogy közelítenek a problémához. Az Agron csapata ugyanis a vadkárt elszenvedőknek nyújt segítséget mind a vadkár felmérésében, mind annak megtérítésében. És ahogy mi is tesszük, ők is a modern technika eszközeit hívják segítségül: drónokkal mérik fel a vadkárt, és a csapat igazságügyi vadkárszakértői segítenek a kár megtérítésében is.

Most biztosan ezernyi kérdés fogalmazódott meg benned. Ezért is döntöttünk amellett, hogy lehetőséget biztosítunk rá, hogy személyesen is feltedd kérdéseidet, és kikérd a két csapat szakértőinek véleményét saját területeiddel kapcsolatban. Ezt hamarosan megteheted az ország legnagyobb agrárexpójának keretein belül, az AgroMash-on. Tudomásunk szerint mi leszünk az egyetlen olyan kiállítók, akik a vadkár problémájának komplex kezelésére képesek, ezért mindenképpen érdemes lesz ellátogatnod standunkra.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és hamarosan küldünk egy linket, amin keresztül kedvezményesen vásárolhatsz belépőt. És talán eláruljuk azt is, hogy mivel készülünk még ezen felül is az év legnagyobb agrárshowjára. :)

Ezt olvastad már?

Örökbefogadjuk a Budakeszi Vadaspark hiúzát

És később el is fogjuk nevezni. Idén ugyanis a frissen létrehozott Vadalarm Ajándékkártyák megvásárlásával nem csak szerettednek adhatsz ajándékot, de az általunk rátöltött extra 20%-on felül még a Budakeszi Vadaspark állatait is támogathatod. Írásunkban utóbbiról olvashatsz egy rövid bemutatót.

Ajánlott ingyenes e-könyv

13+1 módszer a vadkár ellen

13+1 módszer a vadkár ellen

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.