Vadalarm Karácsonykor ezeknek az ajándékoknak örül egy gazda - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Karácsonykor ezeknek az ajándékoknak örül egy gazda

Az ünnepek közeledtével a legtöbb ember számára komoly fejtörést okoz, hogy mit vegyen családtagjainak és barátainak ajándékba. Szeretnénk támogatni téged a döntésben, hogy ne egy felesleges vackot, hanem valódi értéket adj. Sokat segíthet a benne, ha tudod, hogy szeretted mivel tölti a legtöbb idejét, hiszen ez leszűkíti a lehetséges meglepetések sorát. Az alábbiakban adunk néhány tippet, hogy mit érdemes venned, ha gazdálkodó ismerősödet szeretnéd megörvendeztetni.

Bélelt gumicsizma

Akár férfiről, akár nőről beszélünk, egy bélelt gumicsizma mindig jó szolgálatot tesz. A kültéri munkálatok a zimankó beköszöntével legfeljebb bizonyos munkagépek számára állnak le, de nem a tulajdonosuknak! Ezzel a lábbelivel azonban biztosan nem kell majd a meghűléstől tartani a legnagyobb hó és sár közepette sem.

Zseblámpa

Télen nem csak a hőmérséklet, de a napfényes órák száma is igencsak minimálisra csökken. Ilyenkor tud igazán hasznos lenni egy jó minőségű, erős fényű, lehetőleg LED-es zseblámpa.

Mérőműszerek

A hatékony munka alapja a megfelelő ismeret. Ahhoz, hogy a mezőgazdasági munkálatok a lehető leghatékonyabbak lehessenek, szükséges, hogy a körülményeket jól mérjük fel. Így hát egy talajtömörödöttség-mérő, vagy egy csapadékmérő mindenképpen praktikus lehet az eszköztárban.

Állat riasztók

Bel- és kültéren egyaránt komoly károkat okozhatnak a különböző állatfajták. Rágcsálók, madarak, rovarok és nagyvadak egyaránt fenyegethetik a közelükben élő emberek területét. Egy hatékony rágcsáló- vagy vadriasztó mindig jó választás, hiszen ezzel is hozzájárulhatunk egy gazda téli nyugalmához.

Kertápolási eszközök

A kertészeti felszerelések azok, amelyekből valahogy sosem elég. Egy új metszőollóval, vagy egy sokoldalú kerti szerszámkészlettel könnyedén örömet szerezhetünk azok számára, akik gyakran tevékenykednek a veteményesben.

Végül itt a tökéletes ajándék: hagyd, hogy ő válassza ki

És ezt most nem úgy kell értened, hogy elkíséred a boltba, és helyette fizetsz, mert abban semmi meglepetés nincs. Ha nem vagy biztos a döntésedben, akkor inkább ne konkrét terméket válassz, hanem adj szerettednek lehetőséget a termék későbbi kiválasztására. Ehhez tökéletes megoldás az ajándékkártya, melyre tetszőleges összeget tölthetsz fel, így te határozhatod meg az értékét. Ráadásul, ha tőlünk vásárolsz ajándékkártyát, mi még egy 20%-os extra feltöltéssel is megajándékozunk. Kattints ide a részletekért!

Okozz örömet szeretteidnek karácsonykor és találd meg számukra a legjobb ajándékokat! Ezekkel a praktikus ötletekkel pedig garantáltan meg is lelheted őket a gazdák számára, akiknek így könnyebbé teheted a téli időszakot is. Te végül melyiket választottad? Írd meg kommentben!

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Bonyodalmak a fúrt kutak engedélyezése körül

Magyarországon a fúrt kutak helyzete az utóbbi időben egyre bonyolultabbá válik. Nem csoda, ha a tulajdonosok már csak kapkodják a fejüket, hiszen folyamatosan érkeznek az újabb hírek a különböző módosításokról. Itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Most eláruljuk, mi a teendő, ha a kutad még nem kapott engedélyt.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.