Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Ne hagyd, hogy a rágcsálók télre a motorháztetőd alá költözzenek! Védd meg garázsodat most!

Nem is olyan régen beszámoltunk arról, hogy miért és hogyan célszerű garázsban tárolni az autót a téli hónapokban. Ahhoz azonban, hogy a járműved valóban biztonságban lehessen, gondoskodni kell a kártevők elriasztásáról is, hiszen a ház bármely pontján megjelenhetnek.

Amennyiben biztos akarsz lenni abban, hogy a kocsidba, vagy a garázsodba nem fészkeli be magát egy nem kívánatos lakó, érdemes beszerezned a megfelelő riasztót. Ez távol tartja a rágcsálókat és a kisebb testű ragadozókat egyaránt, így biztonságos lehet a tárolás.

Veszélyben az autó és a ház

Mivel az időjárás egyre hűl – és még a leghidegebb hónapok ráadásul hátravannak – érdemes felkészülni a behatolókra. Ebben az időszakban gyakoriak lehetnek a nem kívánatos, ha a falak vagy a szigetelések nem megfelelőek, vagy a kert védelme nem elég erős.

Ám a behatolási pontok gyakran az emberi szem elől rejtve vannak. Ha viszont egyszer bejutottak az épületbe, akkor már semmi sem állíthatja meg a kártevőket. Befészkelik magukat az autó különböző pontjaira és csak idő kérdése, hogy a házba is.

Rágcsálóriasztóval a nyugodt téli hónapokért

A legjobb riasztók úgy gondoskodnak az otthon biztonságáról, hogy eközben a környezetben sem tesznek kárt. A ultrahangos riasztó olyan frekvenciájú hangot bocsát ki, amelyet az állatok elkerülnek. A hang ráadásul időről időre változik, hogy a betolakodók ne szokhassanak hozzá.

A riasztóról érdemes tudni, hogy a rágcsálókkal egy légtérbe kell elhelyezni, mivel a hang a falakon nem hatol át. Erre azért is érdemes figyelni, mert így a garázsba helyezett riasztó nem feltétlenül nyújt védelmet a lakóterekben, csupán abban a helyiségben, ahol alkalmazod.

Ha gondoskodsz a garázs biztonságáról, elkerülheted az olyan kellemetlen meglepetéseket, mint például az új lakók a motorháztető alatt, vagy a megrágott kárpit feletti bosszankodás. Ultrahangos riasztóval könnyedén távol tarthatod a kártevőket.

Szeretnél hatékony védelmet az autód mellé? Próbáld ki rágcsáló riasztónkat ingyenesen! 14 napig teljes visszafizetési garanciát vállalunk a termékekre, ráadásul a házhoz szállítás költségét is átvállaljuk!

Ajánlott ingyenes e-könyv

Tudj meg mindent a rágcsálókról

Tudj meg mindent a rágcsálókról

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.