Vadalarm Új termék a Vadalarm családban - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Új termék a Vadalarm családban

Nagyon sokat töprengtünk azon, mi is legyen a következő fejlesztésünk, és mint az lenni szokott, a végső szó tőletek jött. Olvasd el írásunkat, és tudd meg, hogyan született meg a Vadalarm Akkumulátoros Rágcsálóriasztó, na meg azt, hogy mi is van pontosan a dobozban.

Ahogy beköszöntött az ősz, érzékelhetően megnőtt a rágcsálóriasztók iránti kereslet, és egymás után érkeztek a furcsábbnál furcsább történetek: autókárpitba költözött nyestek, egerektől rettegő hörcsögök, és még sok egyéb sztori. De volt egy különösen gyakran visszatérő szituáció. A könnyűszerkezetes és az álmennyezettel ellátott épületekbe beköltöző egerek.

Sajnos az ilyen esetekben eddig csak azt tudtuk javasolni ügyfeleinknek, hogy egy nyíláson keresztül vezessék ki a tápegységet, és úgy dugják be egy konnektorba. Azonban sok gondolkodás után úgy döntöttünk, befejezünk egy korábban elkezdett terméket, és felszereljük akkumulátorral rágcsálóriasztónkat. Erről persze feliratkozóinkat már több hete értesítettük, úgyhogy iratkozz fel te is itt a blogon, ha legközelebb előbb szeretnél értesülni fejlesztéseinkről.

Persze ez ilyenkor nem úgy történik, hogy csak beledobjuk a dobozba az aksit, aztán vigye az ügyfél. Eszközünket felszereltük profi akkumulátor felügyelettel, töltöttség visszajelző szoftverrel és persze egy kapcsolóval is. Persze csinálhattuk volna azt, hogy adunk hozzá 2 méter vezetéket meg egy csatlakozót, aztán oldjátok meg, ahogy szeretnétek, de biztosan ismered a fő alapelvünket: minden Vadalarm termék villanyszerelő nélkül beüzemelhető. És ehhez most is tartottuk magunkat. Íme:

Az új akkumulátoros Vadalarm Rágcsálóriasztó

Hova ajánljuk?

Gyakorlatilag minden olyan helyre, ahol nem áll rendelkezésre hálózati áram. Ettől függetlenül rágcsálóriasztónk továbbra sem kültéri termék, így, ha mindenáron kültéren akarod használni, gondoskodj az eső elleni védelméről.

Mennyi idő alatt tölt fel?

Kb 3 óra alatt eléri a teljes töltöttségi szinten. A beépített akkumulátora nagyobb, mint egy átlagos mobiltelefoné, így egy picivel tovább is tart feltölteni.

Mennyi ideig üzemel egy töltéssel?

Nagyon sokáig, akár 1-2 hónapig is képes működni, de a biztonság kedvéért azt javasoljuk, hogy töltsd fel kéthetente. Az sem baj, ha állandóan bedugva használod.

Hogyan tudod megrendelni?

Ezen is sokat gondolkodtunk, de végül amellett döntöttünk, hogy a legegyszerűbb, ha a lopásbiztosításhoz hasonlóan egy pipával tudod jelezni felénk, hogy kérsz rágcsálóriasztódba akkumulátort.

Úgyhogy semmi más dolgod nem is maradt, mint rendeléshez ide kattintani, vagy kérdés esetén felhívni minket a +3630 780 7685-ös telefonszámon.

Ajánlott ingyenes e-könyv

Tudj meg mindent a rágcsálókról

Tudj meg mindent a rágcsálókról

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.