Barion Pixel Vadalarm vakondriasztó

Heti ajánlat: felokosítjuk régi villanypásztorodat és távfelügyelettel látjuk el! Kattints és tudj meg többet!

Kertészkedés és gyönyörű gyep bosszankodás nélkül!

Ne maradj le!

Közel egy év fejlesztőmunkájának eredményeként hamarosan kapható lesz a Vadalarm Vakondriasztó. Ha nem szeretnél lemaradni az év egyik legnépszerűbbnek ígérkező Vadalarmos termékéről, akkor iratkozz fel, és elsőként értesítünk a megjelenéséről!

@
Adataidat a legnagyobb körültekintéssel kezeljük.

Itt az ideje, hogy véget vess az idegesítő halmoknak!

Miben jobbak a termékeink, mint bármely konkurenciáé?

Abban jobb, hogy biztosan a legerősebb rezgéseket produkálja a magyar piacon. Ha szükséged van a magyarázatra olvass tovább és bebizonyítjuk.
A Vadalarm Vakondriasztó tervezése előtt piackutatást végeztünk. Ennek eredménye volt, hogy rájöttünk, nem sokan vannak megelégedve az egyéb riasztókészülékekkel. Ezért rendeltünk a piacon kapható szinte összes vakondriasztóból, szétbontottuk és tanulmányoztuk, hogy mit kell változtatnunk ahhoz, hogy a termékeinkkel elégedettebbek lehessenek a vásárlók.

Arra jöttünk rá, hogy a legtöbb vakondriasztóban egy bizonyos típusú elektromágneses technológiával produkálnak rezgéseket. Így máris érthető a hasztalansága az eszközöknek, hiszen ez reálisan maximum a körülötte lévő 30 centiméterees körzetet tudja lefedni. Éppen ezért, mi egy sokkal erősebb motort használunk, ami 15 méteres körzetben garantáltan hatásos. A másik dolog, amit a konkurenciákkal ellentétben ellentétben kiküszöböltünk a riasztónál, az a rezgések megszokhatósága. Fontos ugyanis tudni, hogy minden szabadban élő állat hamar alkalmazkodik az ismétlődő, rendszeres dolgohoz, hisz rájön, hogy nincs oka félni. Ezt mi a véletlenszerű rezgésgyakorisággal oldottuk meg.

Hogyan működik?
Rezgésekkel

Jónéhány hirdetésben olvasható, hogy ultrahangos technológiával működik a vakondriasztó. Ezek a hirdetések nem korrektek, ugyanis köztudott, hogy a vakondokat nem lehet elijeszteni ultrahanggal. Nincs számukra zavaró hangtartomány. Pontosan ezért rezgésekkel működnek a vakondriasztóink.

rezgés
Napenergiával

A terméket napelemmel szereltük fel, hogy ne legyen szükség hosszabbítóra és közeli áramforrásra. Ez a technológia az ökogazdálkodást és a vízhatlanságot is biztosítja. Ez a tulajdonság az, ami igazán gondozásmentesséá teszi a vakondriasztóinkat.

napenergia
Véletlenszerűséggel

Ahogy előbb olvashattad, a riasztó rezgésekkel működik, viszont nem mindegy a riasztási idő ismétlődésének gyakorisága sem. A Vadalarm Vakondriasztó a kiszámíthatatlanság érdekében véletlenszerűen működik, hogy ne szokjon hozzá az állat a zavaró rezgésekhez.

véletlenszerű
Miért a rezgés a legjobb technológia?

A piacon számos más megoldás található, ilyen páldául a csapda, a riasztó füst, az ultrahang vagy a kémikai anyagok. Ebből kettőt, a csapdát és a vegyszert tilos hasznáni, hisz a vakond védett állat ezért maximum elriasztható, de semmiképp nem megölhető. Ezen felül a kémiai anyagok a földet és a növényeket is roncsolják, a cspdába pedig nagyon kevés az esély, hogy belesétálna. Marad a riasztógáz és az ultrahang. A riasztógázba szintén gyakran belepusztulnak az egyedek, hiszen nem mindig sikerül kiásniuk magukat idejében és ha sikerül is a terv, a füst elillanásával a vakondok visszajönnek. Az ultrahang pedig köztudottan teljességgel hatástalan. Így marad a rezgáses technológia, de ebben az esetben sem mindegy, hogy milyen erősségűt képes produkálni.

Mikor válassz minket?

Akkor válassz minket, ha...

Szeretnél véget vetni a halmoknak.
Szeretnéd megelőzni a kárt.
Szereted a megbízható szervizhátterű termékeket.
Szeretnéd könnyen telepíteni az eszközt
Szeretnél nyugodtan ébredni végre

Nem minket keresel, ha...

nem te inkább lelőnéd az állatokat.
te csak rövid távon gondolkodsz.
megbízol a kínai kacatokban.
inkább építesz magadnak egyet.
vérnyomás problémákat akarsz magadnak.
Lopásbiztosítással a tolvajok ellen

Tudjuk, hogy a kültéren hagyott eszközökkel kapcsolatos legnagyobb félelem a lopás. Valld be, hogy amikor beruházol egy ásónál drágább eszközre, máris bevillan az agyadba a kép, ahogy valaki ráteszi a kezét és már viszi is. A Vadalarm Vakondriasztónál ettől nem kell félned. Megelőzheted a bajt, ha most megkötöd rá a lopás elleni biztosításunkat, ami a Vadalarm Vakondriasztó esetében 5.000 forint. Megér neked ennyit vadriasztód biztonságban tudása? Te döntöd el. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával kell igazolni.

Műszaki adatok?
Magasság mm
Szélesség mm
Hosszúság mm
Tömeg 0,9 kg
Maximális üzemidő borús napok idején 12 nap
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 ~ 50°C

Mit kapok a pénzemért?

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, ez tény. De ha egy igazán nagy teljesítményű, sikergaranciával rendelkező terméket keresel, akkor megtaláltad. Az már csak hab a tortán, hogy .

Megszokják a vakondok a rezgést?

Nem fogják, mert a Vadalarm vakondriasztó minden egyes bekapcsolásakor más és más erősségű rezgésgyakoriságot bocsát ki. Ehhez képtelenség hozzászokni.

Hálózati adapteres verzióval kérhető?

Ez egyedi fejlesztésnek tekintedő, azaz +5000 Ft felár ellenében beleszerelünk neked egy csatlakozót.

A vakond védett. Nem büntetnek meg a riasztó használatáért?

Igaz, a vakond védett, egy egyed értéke 25.000 Ft. Azonban ezzel az eszközzel csak a veteményes, vagy virágos területéről ijeszthető el. Vagyis nem veszélyezteti az állományt.

Kint hagyható télen?

A készülék -15 és 50 fok között kinthagyható, ám azt ajánljuk, hogy az állapota megörzése érdekében, ha télen nem szükséges a használata, akkor hozzák be.

Mi lesz, ha ellopják?

Megelőzheted a bajt és akkor soha többet nem fogsz ezen a kérdésen aggódni! Ha vásárláskor megkötöd rá a lopás elleni biztosításunkat. Az ellopott termék helyett egy újat küldünk neked. Egy esetleges lopást csupán egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával kell majd igazolni.

Hova szúrjam le?

Közvetlen a vakondtúrás mellé. Ha több vakondtúrás van, akkor az mellé, amelyik nagyjából középen helyezkedik el.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.