Vadalarm

Élj békében a madarakkal a ház körül is

Vadalarm Mono madárriasztó

Ha kérdésed lenne:

A tiszta párkányokért

Hiszünk benne, hogy az állatok és az emberek képesek egymás mellett békében élni. Ehhez egy kiváló eszköz a Mono madárriasztó. Halkabb, mint a Duo madárriasztó, így kevésbé zavaró, de mégsem ajánljuk lakóhely ablakába, ajtajába tenni. Ideálisabb a kert végébe, garázsok, raktárok, nyaralók elé tenni, ahol nem zavarja a hang az embert. A Mono madárriasztó a hálózati adapternek köszönhetően éjjel is működik.

A Vadalarm Mono:

  • véletlenszerűen működő, támadó madarak hangját utánzó eszköz
  • kompakt, bárhova kihelyezhető
  • alacsony fogyasztású
Bruttó ár: 24990 Ft/db
Cikkszám: VAD017

Készletinformáció: 63 db raktáron


Mennyiségi kedvezmény:
3 db-tól: -1.000 Ft kedvezmény/db
6 db-tól: -2.000 Ft kedvezmény/db
10 db-tól: -2.500 Ft kedvezmény/db
1

Mennyit kérsz?


Ügyfeleink elismerő véleményei
Először is tisztázzunk valami fontosat

Biztos jó ideje keresel megoldást problémádra, melyet a madarak okoznak azzal, hogy ürülékükkel odapiszkítanak, ahova nem kellene. A madarak hallása pont olyan rossz, mint az embereké (esetenként még rosszabb). Ha bárhol az interneten olvasod, hogy "ultrahangos madárriasztó", menekülj onnan. A madarakra nem hat az ultrahang.

Mivel lehet egyáltalán madarakat riasztani?

Madarak riasztására gyakran alkalmaznak olyan eszközöket, amelyek mennydörgést vagy puskalövést imitálnak. Azonban ezeket, a természetben amúgy is előforduló hangokat a madarak könnyen megszokják. Ez érthető is, hiszen amelyik madár találkozik puskagolyóval, az már nem tanulja meg, hogy a hangjától félni kell, és nem is mondja el társainak. Ezért döntöttünk amellett, hogy természetes ellenségek hangjával kell elriasztanunk a madarakat. A Vadalarm Mono Madárriasztó fejlesztése során sok különböző hangot teszteltünk le, amikből végül összeválogattuk a legjobbakat. A legújabb verzióban már ölyv, sólyom, sas és vércse támadó hangját, illetve a seregélyek vészjelző hangját adja ki magából.

Hallgass bele madárriasztónk hangjába:

Nem vagy benne biztos, hogy nálad működne-e? Vagy egyéb kérdésed van?

Mitől intelligens madárriasztónk?

A Vadalarm Mono Madárriasztó belső vezérléséért egy mikrovezérlős áramkör felel. A Mono madárriasztó azt egyik legintelligensebb megoldás, hiszen a ragadozó madarak hangja természetes módon és csak az autód vagy házad környékéről kergetik el a tollasokat. Ez azon túl, hogy intelligens, még természetbarát is. Egy olyan megoldás, amely nem avatkozik bele az ökoszisztémába.

Hogyan működik a Vadalarm Mono Madárriasztó?

Persze, mindenki erre kíváncsi. Működése lényegében ultrahangos vadriasztónknál már bevezetett szakaszos üzemelésen és vadászó madarak hangjának utánzásán alapszik. Bizonyos időközönként a benne lévő elektronika a hazánkban riasztandó madarak természetes ellenségének hangját játsza le a beépített hangszóró segítségével. Ettől a hangtól a táplálékláncban és a madarak hierarchiájában alacsonyabb helyet elfoglaló magevő madarak megriadnak és elrepülnek.

50 méter hatótáv

Hálózati tápellátás

Lakókóházak védelmére kifejlesztve

Milyen madarak ellen hatásos madárriasztónk?

A rövid válasz erre a kérdésre, hogy minden olyan madár ellen jó eredményeket tudsz vele elérni, aminek természetes elensége az ölyv, a sólyom, a sas és a vércse. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy madár minél inkább természetes körülmények között él, annál nagyobb hatékonysággal lehet ellene védekezni. Termékünket vadkacsákra, szarkákra, seregélyekre, varjakra, galambokra, és ezek rokonaira, sőt néhol hörcsögökre és egerekre is sikerrel alkalmazták már ügyfeleink. Fontos kiemelni,hogy a galambok elriasztására csak akkor alkalmas, ha azok nincsenek hozzászokva az állandó zajhoz és az ember jelenlétéhez. Sajnos az a galamb, ami a busz elől sem mindig repül fel, a természetes ellenségeit még hírből sem ismeri, így a hangjára sem fog reagálni. A Vadalarm Mono-t kifejezetten azért fejlesztettük ki, hogy épületek tetején, ablakában vagy teraszán problémát okozó madarakkal is fel tudd venni a harcot anélkül, hogy a szomszédokkal összevesznél :)

Szeretnéd tudni, kiktől vásárolsz?

Elhivatott technológia rajongók vagyunk, akik a gazdák életét szeretnék megkönnyíteni.

Azért dolgozunk, hogy a gazdálkodókat elrepítsük a jövőbe. Minden nap legalább 1 órát tanulással és kísérletezéssel töltünk azért, hogy neked ne kelljen. Így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk csak olyan megoldásokat fogsz kapni, amik megkönnyítik életedet. Nézd meg a velünk készült interjút, ha szeretnél minket jobban megismerni!

Ismerd meg a részleteket!
Vadalarm Mono Madárriasztó
Egyszerű működés
Termékeink fejlesztése során mindig az egyszerű és logikus működést tartjuk szem előtt. Ezért nem találsz példáuk a Mono madárriasztón hangerőszabályozót sem. Hidd el, tudjuk, milyen hangerőre van szükség a feladathoz :)
Vadalarm Mono Madárriasztó
Könnyen szerelhető rögzítés
A Vadalarm Mono Madárriasztó a hátulján lévő rögzítőfülek segítségével helyezhető ki bármely alkalmas helyre. Neked csak arra kell figyelned, hogy a hangszóró jó irányba álljon.
Vadalarm Mono Madárriasztó
Hálózati tápellátás
A készülék energiaellátását egy 10 W-os, 230V-os adapter biztosítja. Nem bonyolítottuk túl a dolgot: csak bedugod és egyből működik, nem kell semmit csinálnod vele.
Vadalarm Mono Madárriasztó
Rácsos membránhangszóró
A max. 50 méteres hatótávolságot egy membránhangszóró garantálja. Ez természetesen az időjárás viszontagságai ellen is fel van készítve, fémrács védi.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Gyors és ingyenes szállítás Vadalarm termékekre

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Három lépésben telepíthető

A Vadalarm Mono Madárriasztó telepítése rendkívül egyszerű:

1 Válassz egy olyan helyet (ablakpárkány, tető túlnyúló része), ahol még nem esik az eső, de a lehető legközelebb van ahhoz, ahol a madarak gondot okoznak.

2 A stabil rögzítéshez használd a Mono hátulján levő rögzítési pontokat és a mellékelt oldható gyorsrögzítőket.

3 Dugd be a mellékelt adaptert a konnektorba és a madárriasztóba egyaránt. Ezt követően az eszköz azonnal bekapcsol, további teendőd nincs vele.

Gyakori kérdéseitek

Rettegsz a varjúseregtől?

Az ősszel elvetett búzaszemeket az időjárás zordabbá válásával más élelem hiányában szívesen kaparják ki a varjak, seregélyek. Többé nincs mitől félned. Madárriasztónk a megtévesztés módszerével riasztja el a madarakat, megmentve vetésedet az általuk okozott kártól.

Félsz, hogy megszokják?

A tőbb 100.000 forintért kapható gázágyúknál ez lényegesen olcsóbb, és hatékonyabb megoldás. Nem beszélve arról, hogy itt nem kell kinthagynod mellé egy gázpalackot.

Ti mondtátok
Kissné Katalin
Nyíradony
Felénk a verebek okoztak problémát. Folyamatosan odapiszkítottak mindenhova. Mióta a férjem megrendelte a Vadalarm Mono Madárriasztót, végre nem terasztakarítással kell kezdenem a napot.
Korábban nagyon sok szőlőnk ment kárba a seregélyek miatt. De mióta a Vadalarm Mono Madárriasztót használom, a saját szememmel látom, hogy ahol hallják a hangját, nem szállnak le a madarak.
Németh András
Bodrogkeresztúr
Halász Antal
Mór
Családi gazdaság vagyunk, és a legfontosabb profilunk a gyümölcstermesztés. Régóta kerestük a megoldást, hogy az alacsony felvásárlási árak mellett legalább a madarakkal ne kelljen küzdenünk. Úgy érzem, megtaláltuk.
Műszaki paraméterek
Magasság 95mm
Szélesség 105 mm
Hosszúság 105 mm
Tömeg 0,8 kg
Hatótávolság a hangszóró irányában max. 50 méter
Riasztási frekvencia 2-18 kHz
Riasztási idő 10-40 másodperc
Riasztási időköz 4 perc
Rögzítés hátulján lévő rögzítési pontokon
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 - 50°C
Csúcsfogyasztás 10 W
Adapter kimeneti feszültsége 5 V DC
Adapter bementi feszültsége 230 V AC

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.