Figyelem! Legújabb madárriasztónk már rendelhető! Kattints és nézd meg!

Vadalarm Mini vadriasztó

A Vadalarm Mini a Vadalarm vadriasztócsalád legkisebb tagja, melyet kifejezetten kisebb területek (pl kertek, udvarok) védelmére fejlesztettünk ki.

Ha nagyobb területen gazdálkodsz, lehet, hogy neked inkább a Vadalarm Pro-ra, vagy annak kéthangszórós változatára, a Vadalarm Duplára lesz szükséged.

A magyar fejlesztésű Vadalarm Mini ultrahangos vadriasztó pénzvisszafizetési garanciával kerget el minden vadat a földedről. Ha nem hiszed, tedd próbára! Amiért érdemes minket választanod:

 • több 1.000 elégedett gazda
 • ingyenes házhoz szállítás akár másnapra
 • lopásbiztosítás
 • 96,4%-os sikerarány
 • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Ha többet rendelsz, kedvezményt kapsz:
3 db-tól: 1.000 Ft/db,
6 db-tól: 1.500 Ft/db,
10 db-tól: 2.000 Ft/db

Görgess lejjebb és ismerd meg a Vadalarm Minit!

Bruttó ár: 19990 Ft/db


Cikkszám: VAD016

Készletinformáció: 12 db raktáron


1

Add meg, mennyit kérsz:


2

Szeretnéd lopás ellen biztosítani?


3

Érdekel a Vadalarm Mini? Kérdésed lenne?

Hogyan segít neked a Vadalarm Mini?

Röviden: megoldja a vadak okozta problémádat! Nem két hétre, nem a következő esőig, hanem végleg. Többé nem kell attól félned, hogy amikor kiugrasz a családdal a hétvégi telekre, már megint a vaddisznók által feltúrt udvar fogad-e. Ugye Te is szeretnéd átélni ezt a megnyugtató érzést? A Vadalarm Mini ultrahangos vadriasztót napelem és belső akkumulátor is táplálja, így bárhova kihelyezheted. Soha nem fog lemerülni! Napfény nélkül akár 10 napig is bírja.

Akár 70 méteres hatótávolságával szinte biztosan lefedi kerted vagy udvarod veszélyeztetett részét. Csak fordítsd abba az irányba, ahonnan a vadak jönni szoktak. Nem kell bajlódnod semmilyen egyéb beállítással, csak helyezd ki és kapcsold be. Fontos ugyanakkor figyelembe venned, hogy a hangszórótól távolodva a hang gyengül, így ha biztosra akarsz menni, 50 méteres távolságnál nagyobb területre inkább válaszd a Vadalarm Pro-t!

Nem mellesleg termékünk 100%-ban magyar fejlesztés, így megvásárlásával a hazai ipart támogatod. Emellett bármikor felhívhatsz minket, ha technikai segítségre vagy szervizre van szükséged. Ingyenesen házhoz szállítjuk 2 munkanapon belül és természetesen 14 napos visszavásárlási, és 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk. Ahogy azt már láthatod, őzre, szarvasra, vaddisznóra, nyúlra jelent ideális megoldást a Vadalarm Mini.

akár 70m Hatósugár

Li-ion akku

Napelemes töltés

Időjárás álló kivitel

Hogyan működik a Vadalarm Mini?

A vadkárra nem létezik tökéletes megoldás. Ez tény. Viszont most egy olyan módszert mutatunk Neked, ami 90% feletti hatékonysággal elriaszt minden vadállatot földedről!

Az ultrahangos vadriasztás az állatok jó hallását fordítja ellenük: eszközünkkel számukra zavaró, számunkra hallhatatlan hangokat sugárzunk feléjük. Ám a jó hallással rendelkező vadak mégsem fogják megszokni a zajt, mert annak frekvenciáját a Vadalarm Mini beépített elektronikája folyamatosan és véletlenszerűen változtatja, ráadásul a riasztó hangokat sem folyamatosan sugározza.

Ultrahangoknak azokat a hangokat nevezzük, amelyek az emberi hallástartomány (18 kHz) felett vannak. A Vadalarm Mini által használt frekvenciák 90%-a ebbe a tartományba tartozik. A maradék 10% kifejezetten a kissé botfülű őzeknek szól. Ezt a hangot egy piezo hangszóró szolgáltatja. A működéshez szükséges energiát pedig vadriasztónk a Napból nyeri.

Miért válassz Vadalarm terméket? Nézd meg a velünk készült interjút!

Kinek ajánljuk a Vadalarm Minit?

Leginkább azoknak, akik a kertbe, hétvégi telekre, esetleg lakóház udvarába betévedő őzek, nyulak, szarvasok, és esetleg vaddisznók ellen keresnek hatékony megoldást. Ugyanis a Vadalarm Mini által kibocsátott hangok kifejezetten zavarják ezeket az állatokat, így amennyiben találnak máshol táplálékot, inkább odébbállnak. Egye eszközzel általában egy teljes udvar, vagy egy egész kiskert bevédhet.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Vadalarm Mini vadriasztó
Teljes vízhatlanság
A kapcsológomb a burkolat egyik gyenge pontja is lehetne, azonban a Vadalarm Mini tervezésekor olyan kapcsolót választottunk, melyet még vízbe is lehet meríteni, akkor sem ázik be.
Vadalarm Mini vadriasztó
Oldható rögzítés
A Vadalarm Mini a hátulján lévő oldható györsrögzítők segítségével helyezhető ki bármely alkalmas helyre. Neked csak arra kell figyelned, hogy napfényt kapjon, és ne takarják le a növények se a napelemet, se a hangszórót.
Vadalarm Mini vadriasztó
Energia a napból
A készülék energiaellátását egy 2 W-os napelem biztosítja. Ez a kulcsfontosságú elem teszi lehetővé, hogy a Vadalarm Mini borús időben is akár 10 napon keresztül folyamatosan üzemeljen.
Vadalarm Mini vadriasztó
Nagy teljesítményű piezo hangszóró
A kb. 70 méteres hatótávolságot egy nagy teljesítményű piezó hangsugárzó teszi lehetővé, mely 95dB-el szólal meg. A vadak riasztásához 20 000-30 000 Hz szükséges. A Vadalarm Miniben lévő hangszóró pedig ezt a tartományt képes megszólaltatni anélkül, hogy minket embereket zavarna.

Mikor vásárolj Vadalarm Minit?

 • Ha szeretnél véget vetni a vadkárnak
 • Ha kertedbe, udvarodba vadak járnak be
 • Ha szereted a megbízható szervizhátterű termékeket
 • Ha nem szeretnél foglalkozni a beállításokkal
 • Ha szeretnél nyugodtan aludni

Mikor ne vásárolj Vadalarm Minit?

 • Ha nem szeretnél véget vetni a vadkárnak
 • Ha szeretnél sok pénzt veszíteni
 • Ha megbízol a kínai kacatokban
 • Ha inkább építesz magadnak egyet
 • Ha vérnyomás problémákat akarsz magadnak

Lopásbiztosítás

Napi szinten halljuk legfőbb félelmeteket: "Mi lesz, ha ellopják?"
Az lesz, hogy küldünk neked egy újat. Amennyiben kifizeted az egyszeri jelképes, 2.000 forintot Vadalarm Mini vásárlásakor, azzal a garancia időtartamára (2 évre) lopásbiztosítást vásárolhatsz készülékedre. Ér neked 2.000 forintot, hogy ne izguld halálra magad? Ezt neked kell eldöntened. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőköny másolatával tudod igazolni. A Lopásbiztosítást szintén a kosárnál tudod beállítani. Kérjük, tartsd szem előtt, hogy ha kéred a biztosítást, akkor mindegyik megvásárolt készülékhez kérned kell.

Három lépésben telepíthető

A Vadalarm Mini telepítése rendkívül egyszerű. Csak kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Keress egy alkalmas oszlopot a közelben vagy szúrj le magad egy karót
 2. A mellékelt rögzítők segítségével rögzítsd a Vadalarm Minit úgy, hogy a védendő növények felett legyen 5-10 centiméterrel, és a hangszóró a vadak várható érkezési irányába nézzen.
 3. Kapcsold be a doboz alján található főkapcsolót. Ekkor néhány pittyegést fogsz hallani, ami jelzi a működést. Az emberi fül csak ennyit hall belőle, de ezzel tudod ellenőrizni az akku töltöttségét.

Ha akkora földterületet szeretnél védeni, ami szélesebb 50-70 méternél, vagy a vadak több irányból is érkezhetnek, akkor ajánlott ilyen távolságra egymástól többet is kihelyezni. Ne feledd, 3 vagy több Vadalarm Mini vásárlása esetén darabonként 1000 forint kedvezményt kapsz! (És ha még többet rendelsz, a kedvezmény még több, részleteket az oldal tetején találsz!)

Gyakori kérdéseitek

"Hallják-e a háziállatok az ultrahangot?"

Általában nem. Amit feltétlenül tudnod kell, az az, hogy a madarak semmiképpen nem hallhatják az ultrahangot, hiszen az ő hallásuk szinte teljesen egy tartományba esik az emberével. A kutyák esetében az a tapasztalatunk, hogy a városi (jellemzőek kisebb testű) kutyák abszolút nem hallják, ahogyan a keverék fajták és az idősebb fajta tiszták sem. Egyedül néhány vadász kutya fajta rendelkezik olyan hallással, hogy észreveszik az ultrahangos riasztókat. Szerencsér ők általában vannak olyan jól idomítva, hogy nem fogják megugatni, egyszerűen csak odébb állnak. A macskák esetében már nem tudunk hasonló szabályszerűségről, de köztük is ritka az olyan egyed, amelyik hallja. A marhákat, disznókat és egyéb haszonállatokat szintén nem zavarja az ultrahang.

"Levehetem-e a napelem tetején lévő fóliát?"

Igen, nyugodtan leveheted, mert az csak azért van rajta, hogy a gyártás és a szállítás során védje a karcolásoktól. De ha rajta hagyod, akkor sem fogja érdemben befolyásolni a napelem teljesítményét.

Ti mondtátok vadriasztóinkról

Novák Dániel
Pusztaszabolcs
Korábban kipróbáltam már mindent, egyszer még vadászatot is rendeztünk. De tartós megoldást csak a Vadalarm hozott.
Próbálkoztam már vegyszerrel, azzal is voltak eredmények. De azt állandóan pótolni kellett. Nem úgy, mint a Vadalarmot! Megrendeltem, és egyből eltűntek a környékről a vaddisznók!
Kovács Dávid
Veszprémvarsány
Szalai Gábor
Csobaj
Nekem szőlősöm van erdő mellett. Kicsit több, mint 150 méter hosszúak a sorok. Megelégeltem az őzek pusztítását, és rendeltem egy Vadalarmot tavaly nyáron. Pár nappal később megnéztem a végét, és már kezdtem megijedni (ugyanis ott jártak az őzek éjjel). Azonban amikor előbbre mentem, megdöbbentő volt látni, ahogy az első 120-130 méterhez hozzá sem nyúltak. Egyből rendeltem is a következőt.
Mi csak a hétvégi kis telkünk végéből szerettük volna az állatokat elriasztani. Semmi tapasztalatunk nem volt a vadriasztás terén, ezért nagyon örültünk neki, hogy egy kapcsolóval be tudtuk üzemelni. Azóta is gond nélkül működik.
Németh Ágnes
Miskolc
Gaál András
Kondorfa
A kertemben lévő almafákról lehulló termést a vaddisznók a felhúzott drótkerítést megbontva is rendszeresen megdézsmálták. Amikor kiraktam a Vadalarmot a fa mellé, egyértelműen látszott, hogy 100-120 méterre elkerülték. Azóta még 6 darabot rendeltem belőle.
Életemben először ért vadkár, így nem igazán tudtam, mit kellene tennem. Az interneten rábukkantam a Vadalarmra, ami nagyon megtetszett. Sajnos a kiszállítás közben nem bántak vele kesztyűs kézzel, azonban mikor jeleztem problémámat az ügyfélszolgálaton, kötözködés nélkül küldtek egy újat.
Nagy Ede
Solymár
Linn Tamás
Esztergom - Búbánatvölgy
Kamcsatkai mézbogyó ültetvényem őrzője a VADALARM. Egész télen távol tartotta az őzeket. Gratula a fejlesztőknek.

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Műszaki paraméterek

Magasság 130mm
Szélesség 110 mm
Hosszúság 140 mm
Tömeg 0,5 kg
Hatótávolság a hangszóró irányában 50-70 m
Riasztási frekvencia 18 - 30 kHz
Riasztási idő 30 másodperc
Riasztási időköz nappal 5-15 perc (töltöttség függő)
Riasztási időköz éjszaka 2,5-7,5 perc (töltöttség függő)
Üzemidő borús időben 7-10 nap
Rögzítés hátulján lévő rögzítővel
Akkumulátor kapacitás 3350 mAh
Napelem teljesítmény 2 W
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 ~ 50°C

Drágállod?

Számolj utána: ha egy hektár kukoricában a vadkár mértékét 70-ről 10 százalékra csökkented vele, akkor 180.000 forintot takarítasz meg egy 30.000 forintos vadriasztóval. Szóval szerinted nem éri meg?

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz vadriasztódhoz, 2.000 Ft-ért. Ha viszont kéred, akkor mindegyikre kérned kell.

Félsz, hogy megszokják?

Nem fogják, mert a Vadalarm Pro minden egyes bekapcsolásakor más és más frekvenciájú hangokat bocsát ki. Ehhez képtelenség hozzászokni.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik vadriasztónk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Letölthető dokumentumok

Vadalarm Vadalarm Pro vadriasztó Vadalarm logo A magyar fejlesztésű Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó pénzvisszafizetési garanciával kerget el minden vadat a földedről. Ha félted, nálunk lopásbiztosítást is köthetsz rá! Típuskód:VAD010 4.4 csillagos értékeslés 89 felhasználó véleménye alapján $29.990 ) Gyártó: Nowton Bt Állapot: Új Raktáron! Rendelj most!

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.