Vadalarm

Éppen elég nagy kihívás a gazdálkodás anélkül is, hogy a vadkárral kelljen bajlódnod.

Vadalarm Dupla ultrahangos vadriasztó
Cikkszám: VAD011
Készletinformáció: 26 db raktáron
Mennyiségi kedvezmény:
3 db-tól: -2.000 Ft kedvezmény/db
6 db-tól: -4.000 Ft kedvezmény/db
10 db-tól: -6.000 Ft kedvezmény/db
Dupla hangszóró - dupla hatékonyság

A Vadalarm Dupla pont kétszer olyan hatékony, mint legnépszerűbb termékünk, a Vadalarm Pro, de mégsem kerül kétszer annyiba. Elsősorban olyan területekre ajánljuk, amelyek keskenyek, de egyben mégis hosszúak. Itt tudod ugyanis a legköltséghatékonyabban bevetni. Ráadásul terepszínű mintázatának köszönhetően még a környezetbe is beleolvad.

 • garantáltan a legmodernebb technológia
 • az egyik legköltséghatékonyabb eszközünk
 • nálunk lopás ellen is biztosítható
 • egyszerre véd két irányba is
Bruttó ár: 49990 Ft/db
1

Mennyit kérsz?


2

Szeretnéd konnektorból is tölteni?

3

Szeretnéd lopás ellen biztosítani?


Ügyfeleink elismerő véleményei
Nézd meg 3D-ben, mielőtt megveszed!
Mi is az a vadriasztó, és mire való?

A vadriasztó a vadak számára elviselhetetlen, fülsüketítő hangot sugározva tartja őket távol, úgy, hogy ebből mi, emberek semmit nem hallunk. A Vadalarm Dupla azzal emelkedik ki a vadriasztók sivár piacán, hogy dupla hangszórójának köszönhetően akár 3 hektárt (vagy megfelelő elhelyezés mellett még nagyobb területet) is meg tudsz védeni vele. Fontos, hogy ez a termék gondozásmentesen, emberi beavatkozás, vagy ne adj' isten izzasztó aksicipelés nélkül teszi a dolgát.

A több száz visszajelzés és tapasztalataink azt mutatják, hogy elsősorban az őzek, a szarvasok, a vaddisznók és a nyulak kerülik el ultrahangos vadriasztóinkat. Minden állat távoltartására egy picit más frekvenciájú hang a leghatékonyabb, de ne aggódj, ennek beállításán nem kell agyalnod, bele van programozva. A Vadalarm Dupla ügyel rá, hogy minden állat meghallja, ha "megszólal".

A jó érzékszervekkel rendelkező vadak mégsem fogják megszokni az ultrahangot, mert annak frekvenciáját a Vadalarm Dupla beépített elektronikája folyamatosan és véletlenszerűen változtatja, ráadásul a riasztó hangokat is szaggatottan sugározza. Képzeld el a legidegesítőbben, leghangosabban és megállíthatatlanul felváltva sípoló és doboló embert: ez a Vadalarm Dupla az állatok számára. Emellett intelligens vezérlésének köszönhetően éjszaka, amikor nagyobb a vadkár valószínűsége, kétszer olyan sűrűn jelzi az állatoknak, hogy jobb lenne, ha máshol dézsmálnának.

Előzd meg a huzavonát a vadásztársasággal. Ha a kártérítésért kell könyörögnöd, már rég késő.

Érdekel a Dupla, de kérdésed lenne?

Dupla hangszóróval és óriási napelemmel!

A Vadalarm Duplát először 2017-ban egy limitált szériás kiadásban építettük meg. A bemutató annyira jól sikerült, hogy a 2 hetes előrendelési időszakát meg kellett szakítanunk, mert már 1 hét után elfogyott. A Vadalarm Dupla tetején egy 3 Watt teljesítményű napelemet találhatsz, ami több, mint elegendő ahhoz, hogy ellássa mindkét hangszórót energiával. A hangszórók a többi vadriasztónknál bevált módon véletlenszerűen kiválasztott frekvenciával szólalnak meg, hogy az állatok soha ne szokjanak hozzá.

A Vadalarm Dupla két irányba szól

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Gyors és ingyenes szállítás Vadalarm termékekre

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Miért vadriasztó? Miért nem mondjuk gázágyú, vagy villanypásztor?

Gondold csak végig a következőket:

 • Nincs ember számára hallható zaj, ezért nem zavarja a szomszédot
 • Nem kell gázpalackot vagy épp akkumulátort cipelned
 • Nem szokják meg a hangját, mert folyamatosan változik
 • A vadriasztó kihelyezése pofonegyszerű
 • A Vadalarm Dupla teljesen gondozásmentes
 • Nem kell a beállításokkal bajlódnod
 • A vadriasztó egy állatbarát, környezetkímélő és modern módszer modern gazdáknak
Miért válassz Vadalarm terméket?

Elhivatott technológia rajongók vagyunk, akik a gazdák életét szeretnék megkönnyíteni.

Azért dolgozunk, hogy a gazdálkodókat elrepítsük a jövőbe. Minden nap legalább 1 órát tanulással és kísérletezéssel töltünk azért, hogy neked ne kelljen. Így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk csak olyan megoldásokat fogsz kapni, amik megkönnyítik életedet. Nézd meg a velünk készült interjút, ha szeretnél minket jobban megismerni!

"Oké, de mi van, ha nálam nem válik be ez a kütyü?"

Röviden: csörögj ránk, vagy írj egy e-mailt, amiben ezt jelzed, és mi a kiszállítást követően 14 napig kérdés nélkül visszavásároljuk a terméket. A részleteket elolvashatod lejjebb, vagy weboldalunk visszaküldési szabályzatában.

Az apró csoda, ami meghajtja az elektromos kamiont is
A legfejletteb lítium-ion tecnológia

Minden akkumulátoros termékünkben a Lítium-ionos technológiát használjuk. Ez található a telefonodban, a laptopodban, és az elektromos autókban is. Alapelveink között szerepel, hogy minden nap az aktuális legjobb tudásunk szerint legyártott terméket adjuk a kezedbe. Amint megjelenik egy fejlettebb akkucella a piacon, mi azt tesszük bele. Így biztos lehetsz benne, hogy ha tőlünk vásárolsz, mindig a legmodernebb technológiát választod. Gondolj csak bele: valószínűleg ugyanaz a cella kerül vadriasztódba, mint a Tesla vagy épp a BMW legújabb elektromos autóiba. Azért ez vagány, nem?

Töltened sem kell

Persze nem találtuk fel az örökmozgót, hiszen akkor már rég azt gyártanánk. Ehelyett ötvöztük az akkumulátortechnológiát a napelemtechnológiával, és megfűszereztük egy kis elektronikával. Így neked semmi más dolgod nincs, mint a védendő terület egy alaposan átgondolt pontjára kihelyezni vadriasztódat, és az már teszi is a dolgát. Kicsit olyan ez, mint a házasság: egyszer kell jól döntened és utána minden sínen van.

Energia a napból
Hazai viszonyokra tervezve
Télen-nyáron téged szolgál

Hitvallásunk, hogy a hazai gazdákat segítsük olyan technológiákkal, amiket saját magunk építünk össze késztermékké. Bizonyára neked is felmegy a vérnyomásod, amikor megveszel egy világmegváltónak kikiáltott hazai terméket egy magyar cégtől, aztán a matrica alól kikandikál a "Made in China" felirat. Nálunk nem háromműszakos matricázás zajlik. Biztos lehetsz benne, hogy a több, mint 8.000 legyártott termék tapasztalatai alapján tudjuk, mi kell a magyar gazdának. A Vadalarm Dupla télen-nyáron, hóban-fagyban működik. Így bárhova kihelyezheted.

A Vadalarm termékek nem olcsók

De nem is az a céljuk, hogy a legolcsóbbak legyenek, hanem az, hogy a legjobbak. Ha sokáig kutakodsz, biztosan találsz más vadriasztót, sőt, ezernyi másik megoldást a vadkárra. Ezek jelentős része még olcsóbb is lesz a Vadalarm Duplánál. Persze a hatékonyságuk már más kérdés. De mégis felteheted magadnak a kérdést, hogy nem túl drága ez az autonóm, gondozásmentes, napelemes ultrahangos vadriasztó?

Büszkén vállaljuk, hogy 8 munkaórából átlagosan 1-et fejlesztéssel töltünk. Persze ennek ára van, de mi nem fogjuk sem éhbérért, sem feketén dolgoztatni csapatunk tagjait. Cserébe az a szerencsés helyzet többször előfordult már, hogy egy szervizre visszaküldött vadriasztó másfélszeres teljesítménnyel tért vissza a gazdájához (pedig csak fél éve vette). Te is tudod, hogy hosszútávon a minőség az kifizetődőbb, és a Vadalarmnál ez a cél. Emellett rendszeresen vannak olyan ajánlataink, melyekkel csak akkor tudsz élni, ha már korábban vásároltál nálunk, így simán lehet, hogy egy év alatt kedvezmények és ajándékok formájában visszakapod tőlünk egy egész Vadalarm Dupla árát.

Más módszerekkel ennyiből tudod megvédeni földedet

Fejezd be a durrogtatást a gázágyúkkal, ha nem akarod, hogy a fél falu feljelentsen.

Felejtsd el a villanyszerelést, még a végén megrázod magad. A Vadalarm Duplából nem fogsz kilógó kábeleket látni.

Csak nálunk: lopás elleni biztosítás

Ha egy fillérekbe kerülő vadriasztót vásárolsz, azt elég rongyokba bugyolálva kirakni a határba, bízva a jószerencsében, mondván: "csak nem lopják el". Aztán ha másnap mégis hűlt helye lesz, téged meg kiver a víz, rendelheted az újat. Ha ehelyett inkább biztosra akarsz menni, tálcán kínáljuk a gyógyírt legfőbb félelmedre a készülék ellopására. Ha a műszaki garancia időtartamán (2 évre) belül eltulajdonítják vadriasztódat, a lopás tényét egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával kell felénk igazolnod. Ezt mi leellenőrizzük, és már pikk-pakk küldjük is a futárt. A Vadalarm Dupla esetén ez a szolgáltatásunk 6.000 Ft-ba kerül. Azt hiszed, ez egy hosszadalmas bürokratikus folyamat? Egy kedves ügyfelünk így cáfolt rá erre:

Bánó Sándor
Balatonszemes
Ma reggel megkaptam az ellopott készülék pótlását. Nagyon köszönöm ezt a hihetetlen gyors intézkedést. Remélem nem lesz rá többször szükségem.
Ha a részletek is érdekelnek, ezeket látnod kell
Vadalarm Dupla vadriasztó
Egyértelmű jelzés enyveskezűeknek
Ha megrendeled a lopásbiztosítást vadriasztódra, egy matricával is jelezzük ezt, hogy biztosan ne vessen rá senki szemet.
Vadalarm Dupla vadriasztó
Egy kapcsoló és más semmi
A Vadalarm Duplát úgy fejlesztettük ki, hogy semmi dolguk ne legyen vele, csak átbillenteni a főkapcsolót és már működik is. Ráadásul vadriasztónk a bekapcsolás után csipogásal jelzi az akku töltöttségét.
Vadalarm Dupla vadriasztó
Energia a Napból
A készülékek energiaellátását 3 W-os napelem biztosítja. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy a Vadalarm Dupla borús időben is akár két héten keresztül folyamatosan üzemeljenek.
Vadalarm Dupla vadriasztó
Nagy teljesítményű piezo hangszórók
Az ideális körülmények közt akár 120 méteres hatótávolságot is lehetővé tevő nagy teljesítményű piezo hangsugárzók olyan erősen szólnak, hogy még a nyári fesztiválok sztárvendégei is megirigyelnék.
Három lépésben telepíthető

A Vadalarm Dupla telepítése annyira egyszerű, hogy már azon gondolkodtunk, hogyan tudnánk egy picit bonyolultabbá tenni (végül nem léptük meg). Figyelj és tanulj!

1Először is keress neki egy közeli oszlopot vagy szúrj le egy karót

2A mellékelt csavarok segítségével rögzítsd úgy, hogy a védendő növények felett legyen 5-10 centiméterrel, és a hangszórók a vadak várható érkezési irányaiba nézzenek.

3Kapcsold be a doboz alján található főkapcsolót. Ekkor néhány pittyegést fogsz hallani, ami jelzi a működést. Az emberi fül csak ennyit hall belőle, de ezzel tudod ellenőrizni az akku töltöttségét (bármikor később is).

Gyakori kérdéseitek

Hallják-e a háziállatok az ultrahangot?

Általában nem. Amit feltétlenül tudnod kell, az az, hogy a madarak semmiképpen nem hallhatják az ultrahangot, hiszen az ő hallásuk szinte teljesen egy tartományba esik az emberével. A kutyák esetében az a tapasztalatunk, hogy a városi (jellemzőek kisebb testű) kutyák abszolút nem hallják, ahogyan a keverék fajták és az idősebb fajta tiszták sem. Egyedül néhány vadászkutya fajta rendelkezik olyan hallással, hogy észreveszik az ultrahangos riasztókat. Szerencsér ők általában vannak olyan jól idomítva, hogy nem fogják megugatni, egyszerűen csak odébb állnak. A macskák esetében már nem tudunk hasonló szabályszerűségről, de köztük is ritka az olyan egyed, amelyik hallja. A marhákat, disznókat és egyéb haszonállatokat szintén nem zavarja az ultrahang.

Levehetem-e a napelem tetején lévő fóliát?

Igen, nyugodtan leveheted, mert az csak azért van rajta, hogy a gyártás és a szállítás során védje a karcolásoktól. Hosszútávon azonban nem árt, ha lehúzod, ugyanis az UV fény hatására ráéghet a panelre, és ezzel ronthatja annak hatásfokát.

Drágállod?

Számolj utána: ha egy hektár kukoricában a vadkár mértékét 70-ről 10 százalékra csökkented vele, akkor 180.000 forintot takarítasz meg egy 50.000 forintos vadriasztóval. Szóval szerinted nem éri meg?

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz vadriasztódhoz, 5.000 Ft-ért. Ha viszont kéred, akkor mindegyikre kérned kell.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik vadriasztónk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Ti mondtátok
Novák Dániel
Pusztaszabolcs
Korábban kipróbáltam már mindent, egyszer még vadászatot is rendeztünk. De tartós megoldást csak a Vadalarm hozott.
Próbálkoztam már vegyszerrel, azzal is voltak eredmények. De azt állandóan pótolni kellett. Nem úgy, mint a Vadalarmot! Megrendeltem, és egyből eltűntek a környékről a vaddisznók!
Kovács Dávid
Veszprémvarsány
Szalai Gábor
Csobaj
Nekem szőlősöm van erdő mellett. Kicsit több, mint 150 méter hosszúak a sorok. Megelégeltem az őzek pusztítását, és rendeltem egy Vadalarmot tavaly nyáron. Pár nappal később megnéztem a végét, és már kezdtem megijedni (ugyanis ott jártak az őzek éjjel). Azonban amikor előbbre mentem, megdöbbentő volt látni, ahogy az első 120-130 méterhez hozzá sem nyúltak. Egyből rendeltem is a következőt.
Mi csak a hétvégi kis telkünk végéből szerettük volna az állatokat elriasztani. Semmi tapasztalatunk nem volt a vadriasztás terén, ezért nagyon örültünk neki, hogy egy kapcsolóval be tudtuk üzemelni. Azóta is gond nélkül működik.
Németh Ágnes
Miskolc
Gaál András
Kondorfa
A kertemben lévő almafákról lehulló termést a vaddisznók a felhúzott drótkerítést megbontva is rendszeresen megdézsmálták. Amikor kiraktam a Vadalarmot a fa mellé, egyértelműen látszott, hogy 100-120 méterre elkerülték. Azóta még 6 darabot rendeltem belőle.
Életemben először ért vadkár, így nem igazán tudtam, mit kellene tennem. Az interneten rábukkantam a Vadalarmra, ami nagyon megtetszett. Sajnos a kiszállítás közben nem bántak vele kesztyűs kézzel, azonban mikor jeleztem problémámat az ügyfélszolgálaton, kötözködés nélkül küldtek egy újat.
Nagy Ede
Solymár
Linn Tamás
Esztergom - Búbánatvölgy
Kamcsatkai mézbogyó ültetvényem őrzője a VADALARM. Egész télen távol tartotta az őzeket. Gratula a fejlesztőknek.
Műszaki paraméterek
Magasság 130 mm
Szélesség 160 mm
Hosszúság 170 mm
Tömeg 0,8 kg
Hatótávolság a hangszórók irányában 80-120 m (mindkét irányba)
Riasztási frekvencia 18-28 kHz
Riasztási idő 80 másodperc
Riasztási időköz nappal 4-16 perc (töltöttség függő)
Riasztási időköz éjszaka 2-8 perc (töltöttség függő)
Üzemidő borús időben 4-10 nap
Rögzítés alján lévő rögzítővel
Akkumulátor kapacitás 3350 mAh Li-ion
Napelem teljesítmény 3 W
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 - 50°C

Termékeink az európai uniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.