Vadalarm Vadalarm vad- és madárriasztó

Megapakk 2020

Avagy így védünk meg (szinte) mindentől idén is

Vadalarm Megapakk 2018

A Vadalarm Megapakk az a csomagunk, amit évente csak egyszer és csak feliratkozóinknak és korábbi vásárlóinknak hirdetünk meg. Senki más nem tud ide tévedni erre az oldalra. (Viszont ha most elmész, a főoldalról te sem fogsz tudni, úgyhogy olvasd el)

Ezzel a csomaggal szeretnénk jutalmazni azokat a gazdákat, akik idejében megkezdik a felkészülést, és nem a szezon közepén kezdenek el kapkodni, ahogy meglátják az első vaddisznót

A Vadalarm Megapakk lényege, hogy egyszerre kapsz védelmet a vadak és a madarak ellen is, ráadásul még egy értékes ajándékot is beletettünk a csomagba! Olvass tovább a részletekért!

Mi van a Vadalarm Megapakkban?

  • A csomag része egy darab Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó, mellyel hatékonyan védekezhetsz őzek, szarvasok, nyulak és vaddisznók ellen.
  • A csomag része még egy darab Vadalarm Madárriasztó is, mely megoldást jelent a legtöbb madár által okozott mezőgazdasági kárra.
  • Az ár mindkét termék lopásbiztosítását is tartalmazza, így akkor sem kell kétségbe esned, ha ellopják. Csak szólj, és újat küldünk helyette.
  • A csomag része továbbá a belföldre ingyenes és gyors kiszállítás és a pénzvisszafizetési garancia is, melynek időtartamát most ráadásul 31 napra emeltük!

Kinek ajánljuk ezt a csomagot?

A magyar gazdák egy nagyon jelentős részének egyszerre okoznak problémát a vadak és a madarak is. Két népszerű termékünk erre a két problémára külön kínál megoldást. Most összeállítottunk neked egy csomagot, amiben mindkettőt megkapod egy kis extrával, törzsvásárlói (70%-os!) áron, megduplázott pénzvisszafizetési időtartammal!

A gazdák 20%-ának egyszerre van problémája a vadakkal és a madarakkal is

Mennyibe kerül a Vadalarm Megapakk?

A lenti táblázatban láthatod, hogy több, mint 30%-kal kevesebbe kerül megvenned a Vadalarm Megapakkot, mint az egyes elemeket külön-külön. Tehát egy limitált ideig nagyon jutányos áron, 49.990 Ft-ért totális védelmet kapsz egy fél állatkerttel szemben. Ráadásul a csomaghoz most megduplázott pénzvisszafizetési időszak is tartozik! Ha nem hiszed, számolj utána! Itt vannak a számok:

Termék Normál ár
Vadalarm Pro 29.990 Ft
Lopásbiztosítás Vadalarm Prohoz 5.000 Ft
Vadalarm Madárriasztó 35.000 Ft
Lopásbiztosítás Vadalarm Madárriasztóhoz 6.000 Ft
Összesen 73.990 Ft
Vadalarm Megapakk ára 49.990 Ft
Megtakarítás 26.000 Ft
Ingyenes és gyors szállítás másnapra Bónusz
31 napos pénzvisszafizetési időszak Bónusz

Ha tudod, hogy te is azok közé tartozol, akinek a földjeit egyszerre lepik el a négylábúak és a szárnyasok is, akkor ne gondolkodj tovább, mert kifutsz az időből. Ajánlatunk határideje vészesen közeleg. A fenti visszaszámlálón láthatód, mennyi ideig lehet megrendelni a Vadalarm Megapakkot. Kattints a fenti gombra, add meg adataidat és már készen is vagy!

Hazai viszonyokra tervezve

A továbbiakban bemutatjuk neked a Vadalarm Pro vadriasztót és a Vadalarm Madárriasztót, ha még nem ismernéd őket. Mindkét terméket hazai viszonyok közé, saját magunk terveztük, kifejezetten magyar gazdáknak. Közös bennük, hogy a napfényből nyert energiával dolgoznak, melyet szükség esetére a bennük levő akkumulátorban is tartalékolnak. Télen-nyáron, hóban-fagyban működnek. Így bárhova kihelyezheted őket, soha nem fognak lemerülni.

Li-ion akku

Napelemes töltés

Időjárás álló kivitel

Hogyan működik a Vadalarm Pro vadriasztó?

100m Hatósugár

Az őzek, nyulak, szarvasok és vaddisznók által okozott vadkárra nem létezik tökéletes megoldás, viszont az ultrahangos vadriasztás a legjobb, amit ismerünk. A Vadalarm Pro 90% feletti hatékonysággal elriaszt minden vadat földedről!

Az ultrahangos vadriasztás az állatok jó hallását használja ki: eszközünkkel számukra zavaró, számunkra hallhatatlan hangokat sugárzunk feléjük. A jó hallással rendelkező vadak mégsem fogják megszokni a hangot, mert annak frekvenciáját a Vadalarm Pro beépített elektronikája folyamatosan és véletlenszerűen változtatja, ráadásul a riasztó hangokat is szaggatottan sugározza.

Milyen állatok ellen hatásos vadriasztónk?

Tapasztalataink szerint elsősorban őzre, szarvasra, vaddisznóra és nyúlra jelent ideális megoldást a Vadalarm Pro. Minden állatra egy picit más frekvenciájú hang hat a legjobban, de ne aggódj, ezt már kitapasztaltuk helyetted. A Vadalarm Pro ügyel rá, hogy mindig adjon ki ezekből a hangokból egyet-egyet. Emellett intelligens vezérlésének köszönhetően éjszaka, amikor nagyobb a vadkár valószínűsége, kétszer olyan sűrűn adja ki a hangokat.

Hogyan működik a Vadalarm Madárriasztó?

70-70 méter hatótáv

A Vadalarm Madárriasztó bizonyos időközönként a benne lévő elektronikának köszönhetően a riasztandó madarak természetes ellenségének hangját játsza le a hangszórókon keresztül. Ettől a hangtól a táplálékláncban és a madarak hierarchiájában alacsonyabb helyet elfoglaló magevő madarak megriadnak és elrepülnek. Emellett kifejezetten a seregélyekre építettük be az egyik megszólaló hangrészletet, mely a seregélyek vészjelző hangjával igyekszik jelezni a többi madárnak, hogy nem érdemes az adott helyre jönniük. Az intelligens vezérlés emellett arra is figyel, hogy spóroljon az energiával. Így például éjszaka szünetet tart, majd reggel korán felkel és folytatja munkáját.

Milyen madarak ellen hatásos madárriasztónk?

Minden olyan madár ellen jó eredményeket tudsz vele elérni, ami fél a ragadozó madarak (ölyv, sólyom, sas, vércse) hangjától. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy madár minél inkább természetes körülmények között él, annál nagyobb hatékonysággal lehet ellene védekezni. Termékünket vadkacsákra, szarkákra, seregélyekre, varjakra, galambokra, és ezek rokonaira, sőt néhol hörcsögökre és egerekre is sikerrel alkalmazták már ügyfeleink. Fontos kiemelni, hogy a galambok elriasztására csak akkor alkalmas, ha azok nincsenek hozzászokva az állandó zajhoz és az ember jelenlétéhez. Sajnos az a galamb, ami a busz elől sem mindig repül fel, a természetes ellenségeit még hírből sem ismeri, így azok hangjára sem fog reagálni. Ezért is ajánljuk madárriasztónkat elsősorban külterületekre: szántóföldekre, szőlőkbe és gyümölcsöskertekbe.

A lopásbiztosítást az ár tartalmazza (2-szer is)

Talán már ismered a gazdák egyik legnagyobb félelmének ellenszerét, a piacon egyedülálló lopásbiztosításunkat. De ha még nem hallottál volna róla, leírjuk a részleteket. A csomag árában benne van mindkét termékre a lopásbiztosítás is, mely a műszaki garancia időtartamára (2 évre) érvényes. Ha ellopnák vad- vagy madárriasztódat, a lopás tényét egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával kell felénk igazolnod. Ezt mi leellenőrizzük, és már küldjük is az új termékeket, amilyen gyorsan csak tudjuk. Egy kedves ügyfelünk így nyilatkozott a folyamatról:

Bánó Sándor
Balatonszemes
Ma reggel megkaptam az ellopott készülék pótlását. Nagyon köszönöm ezt a hihetetlen gyors intézkedést. Remélem nem lesz rá többször szükségem.

Rólunk mondták

Novák Dániel
Pusztaszabolcs
Korábban kipróbáltam már mindent, egyszer még vadászatot is rendeztünk. De tartós megoldást csak a Vadalarm hozott.
Próbálkoztam már vegyszerrel, azzal is voltak eredmények. De azt állandóan pótolni kellett. Nem úgy, mint a Vadalarmot! Megrendeltem, és egyből eltűntek a környékről a vaddisznók!
Kovács Dávid
Veszprémvarsány
Szalai Gábor
Csobaj
Nekem szőlősöm van erdő mellett. Kicsit több, mint 150 méter hosszúak a sorok. Megelégeltem az őzek pusztítását, és rendeltem egy Vadalarmot tavaly nyáron. Pár nappal később megnéztem a végét, és már kezdtem megijedni (ugyanis ott jártak az őzek éjjel). Azonban amikor előbbre mentem, megdöbbentő volt látni, ahogy az első 120-130 méterhez hozzá sem nyúltak. Egyből rendeltem is a következőt.
Mi csak a hétvégi kis telkünk végéből szerettük volna az állatokat elriasztani. Semmi tapasztalatunk nem volt a vadriasztás terén, ezért nagyon örültünk neki, hogy egy kapcsolóval be tudtuk üzemelni. Azóta is gond nélkül működik.
Németh Ágnes
Miskolc
Gaál András
Kondorfa
A kertemben lévő almafákról lehulló termést a vaddisznók a felhúzott drótkerítést megbontva is rendszeresen megdézsmálták. Amikor kiraktam a Vadalarmot a fa mellé, egyértelműen látszott, hogy 100-120 méterre elkerülték. Azóta még 6 darabot rendeltem belőle.
Életemben először ért vadkár, így nem igazán tudtam, mit kellene tennem. Az interneten rábukkantam a Vadalarmra, ami nagyon megtetszett. Sajnos a kiszállítás közben nem bántak vele kesztyűs kézzel, azonban mikor jeleztem problémámat az ügyfélszolgálaton, kötözködés nélkül küldtek egy újat.
Nagy Ede
Solymár
Linn Tamás
Esztergom - Búbánatvölgy
Kamcsatkai mézbogyó ültetvényem őrzője a VADALARM. Egész télen távol tartotta az őzeket. Gratula a fejlesztőknek.

Miért érdemes most megrendelned ezt a csomagot?

Törzsvásárlóinknak nem kell sokat magyaráznunk, miért érdemes tőlünk vásárolni. Viszont ha te még nem vásároltál nálunk, olvasd el az alábbi 6 kártyát. Ha pedig műszaki beállítottságú vagy, görgess még lejjebb, és olvasd el a termékek technikai paramétereit.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Vadalarm Pro vadriasztó
Teljes vízhatlanság
A kapcsológomb a burkolat egyik gyenge pontja is lehetne, azonban a termékeink tervezésekor olyan kapcsolót választottunk, melyet még vízbe is lehet meríteni, akkor sem ázik be.
Vadalarm Pro vadriasztó
Oldható rögzítés
A Vadalarm Pro hátulján és a Madárriasztó oldalán lévő oldható gyorsrögzítők segítségével könnyen megoldható a kihelyezés. Neked csak arra kell figyelned, hogy napfényt kapjon, és ne takarják le a növények se a napelemet, se a hangszórót.
Vadalarm Pro vadriasztó
Energia a Napból
A készülékek energiaellátását 3 W-os napelem biztosítja. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy a készülékek borús időben is akár 10 napon keresztül folyamatosan üzemeljenek.
Vadalarm Pro vadriasztó
Nagy teljesítményű piezo hangszóró
A kb. 100 méteres hatótávolságot egy nagy teljesítményű piezó hangsugárzó teszi lehetővé, mely 95dB-el szólal meg. A vadak riasztásához 20 000-30 000 Hz szükséges, a madarakéhoz 2-18 kHz, így mindegyik készülékbe a célnak legjobban megfelelőt építettük be.

Műszaki paraméterek

Vadalarm Pro vadriasztó Vadalarm Madárriasztó
Magasság 140 mm 100 mm
Szélesség 170 mm 170 mm
Mélység 145 mm 230 mm
Tömeg 0,5 kg 0,8 kg
Hatótávolság a hangszóró irányában ~100 méter (max. 120 méter) ~70 méter (max. 100 méter)
Riasztási frekvencia 18-30 kHz 2-18 kHz
Riasztási idő 30 másodperc 30 másodperc
Riasztási időköz nappal nappal 5-20 perc (töltöttség függő) nappal 3-10 perc (töltöttség függő)
Riasztási időköz éjszaka nappal 2,5-10 perc (töltöttség függő) éjszaka nem kapcsol be
Üzemidő borús időben 7-10 nap 7-10 nap
Rögzítés hátulján lévő rögzítővel oldalán lévő rögzítővel
Akkumulátor kapacitás 3350 mAh 3350 mAh
Napelem teljesítmény 3 W 3 W
Burkolat tömítettsége IP65 IP65
Üzemi hőmérséklet -15 - 50°C -15 - 50°C

Termékeink az európai uniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.