Ez a Vadalarm.hu tavaszi VIP ajánlata, ami csak azoknak szól, akik megkapták a jelszót. Te tudod a kódot? Írd be!

Ejj-ejj, sajnos nem engedhetlek be. Nem ez a jelszó... Ha úgy gondolod, hogy csak elírtad, próbáld újra!
-5

Sajnáljuk, ezúttal nem voltál elég gyors, a Vadalarm Dupla vadriasztók határozatlan időre elfogytak. Figyeld a jövőben hírleveleinket, és legközelebb csapj le egyből az ilyen ajánlatainkra.

Gondoskodj növényeidről a modern technikával, kattints ide, és előzd meg a növénybetegségeket!

Tavaszi újdonságunk limitált kiadásban: Vadalarm Dupla - ami a csövön kifér

Örülünk, hogy ezt olvasod, hisz ez azt jelenti, hogy vérbeli Vadalarm követő vagy. Szeretnénk Neked bemutatni a Vadalarm Duplát, egy egyedi fejlesztésű, dupla hangszórós kétirányú ultrahangos vadriasztót. Ezt a termékünket nem kapod meg senki mástól (még viszonteladóinktól sem). Limitált szériában gyártjuk, limitált ideig. Ne habozz, mert ha majd holnap visszajössz és már a várólistára sem férsz fel, nagyon haragudni fogsz magadra.

Görgess lejjebb és tudd meg, mi a legújabb fejlesztésünk!

Hogyan működik az ultrahangos vadriasztás?

Amennyiben már régóta követsz minket, nyugodtan ugord át ezt a részt, hiszen biztosan tudod, hogyan működik az ultrahangos vadriasztás.

Az ultrahangos vadriasztás az állatok jó hallását fordítja ellenük: eszközünkkel számukra zavaró, számunkra hallhatatlan hangokat sugárzunk feléjük. Ám a jó hallással rendelkező vadak mégsem fogják megszokni a zajt, mert annak frekvenciáját a Vadalarm beépített elektronikája folyamatosan és véletlenszerűen változtatja, és a riasztó hangokat nem folyamatosan sugározza.

Magyarországon elsősorban mezei nyulak, vaddisznók, őzek és szarvasok által okozott károk fordulnak elő. Közös tulajdonságuk ezeknek az állatoknak, hogy rendkívül jó a hallásuk. A hang levegőben 330m/s, szilárd anyagokban akár 1500m/s sebességgel is terjedhet. Ultrahangnak a 20kHz feletti hangokat nevezzük. Általában a piezoelektromosság, vagy a magnetostrikció jelenségét használják fel ultrahang előállítására. Az ember azonban ezeket nem képes meghallani, hisz a mi hallásunk csak 20Hz és a 20kHz közötti tartományban működik. Nagyon nagy előnyünk még, hogy a Vadalarm vadriasztók az ultrahang előállításához a Napból nyerik energiájukat.

A Vadalarm vadriasztók pedig megoldják a vadak okozta problémádat! Nem két hétre, nem a következő esőig, hanem végleg. Többé nem kell félned, amikor kinézel a földre, hogy vajon épp mit legeltek le az őzek. Ugye Te is szeretnéd átélni ezt az érzést?

Ez a legköltséghatékonyabb termékünk, de sajnos egy ideig nem tudunk többet gyártani belőle

Az elmúlt hónapokban nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy végre megszülethessen ez az új termék. Bátran állítjuk, hogy óriási termék a Vadalarm Normal, ennél is jobb a Vadalarm Mega, de a Vadalarm Dupla új perspektívákat nyit a vadriasztásban. Így megértheted, hogy nincs is szívünk akárkinek odaadni ezt a terméket, ezért csak azok vásárolhatnak belőle, akik megkapták a hozzáférést ehhez az oldalhoz. Örülhetsz, hogy Te köztük vagy, mert ez az alkalom nem fog visszatérni. Jelenleg azt tudjuk vállalni, hogy április 3-án 50 darabot kiszállítunk. Te meg majd májusban foghatod a fejedet, hogy miért nem vásároltál belőle. Szóval... mire vársz még?

Azért alkottuk meg, mert Ti kértétek

Sokan szerettetek volna kérni tőlünk egyedi fejlesztéseket, amiket kapacitás hiányában sajnos vissza kellett utasítanunk. A sok megrendelésnek köszönhetően a továbbfejlesztett Vadalarm gyártósor üzemeltetése mellett már több teret engedhetünk a fejlesztéseknek is. Ezt arra használtuk fel, hogy a legtöbbetek által kért fejlesztést elkészítsük. Hisz kire hallgatnánk, ha nem rátok? Nem mi akarjuk megmondani, mi kell a gazdának.

Értékeljük, hogy követsz minket, és ez nálunk nem csak egy üres duma, amit kiírunk a weboldalunkra. Olyannyira nem, hogy legújabb fejlesztésünket csak számodra, és azok számára készítettük, akik követik munkánkat. Nem azért nem adjuk oda bárkinek, mert irigyek vagyunk, hanem azért mert óriási munka volt megépítenünk a Vadalarm Duplát. Az egy dolog, hogy egyedi dobozt kellett készítenünk ahhoz, hogy a két hangszóró ellentétes oldalakra elférjen. De egy olyan újdonságot (MPPT töltőelektronikát) integráltunk a Vadalarm Duplába, melynek köszönhetően borús napokon akár 70%-kal jobb hatásfokkal is töltheti az akkut a napelem. Ez számodra azt jelenti, hogy a Vadalarm Dupla nemcsak két irányba fog szólni, de még sűrűbben is teszi azt, mint hagyományos társai.

Így működik a "duplacsövű barátunk"

100+100 m hatótáv

Sok vadász beállítottságú embertől megkaptuk már, hogy a vadak ellen az egyetlen hatékony megoldás a duplacsövű. Rajtunk ne múljon, tessék kedves vadászok, itt a duplacsövű!

Li-ion akku

Már megszokhattad tőlünk, hogy csak a legjobb alkatrészekből építkezünk. Így van ez most is: hosszú élettartamú és nagy kapacitású akkumulátort tettünk bele Neked.

Napelemes töltés

Vadiúj töltőelektronikájának köszönhetően a Vadalarm Dupla közel kétszer annyi energiával gazdálkodhat, mint a Vadalarm Normal.

Időjárás álló külső

Az új burkolat nem csak zöld, de UV álló és vízhatlan is. Kifejezetten a vidéki élet viszontagságaira terveztük.

Más módszerekkel ennyiből tudod megvédeni földedet

Ha drótkerítéssel akarnád megvédeni földedet 500.000 Ft/ha
Ha rendeznél egy jó kis vadászatot: 150.000 Ft/ha
Ha a Vadalarm Normal vadriasztónkat használod: 30.000 Ft/ha
Ha a Vadalarm Megát veted be a vadak ellen: 24.000 Ft/ha
Legjobban akkor jársz, ha a Vadalarm Duplát használod: 22.500 Ft/ha

Cikkszám: VAD001D


Rendelhető még:-5


Bruttó ár: 44990 Ft/db


1

Add meg, mennyit kérsz


2

Szeretnéd lopás ellen biztosítani?


Igen (4.500 Ft/db)
3

Szállítás: 2016.04.03.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Vadalarm Mega vadriasztó
Teljes vízhatlanság
A kapcsológomb a burkolat egyik gyenge pontja is lehetne, azonban a Vadalarm Dupla alján található billenőkapcsoló vízálló burkolattal és tömítéssel lett ellátva, így a természeti erőkkel szembeni védelem ezen a ponton is biztosított.
Vadalarm Mega vadriasztó
Oldható rögzítés
A Vadalarm Dupla a hátulján lévő befűző elemekbe a mellékelt oldható gyorsrögzítőket kell csak befűznöd. Kirakáskor pedig csak arra kell figyelned, hogy napfényt kapjon, és ne takarják le a növények se a napelemet, se a hangszórókat.
Vadalarm Mega vadriasztó
Energia a napból
A készülék energiaellátását egy 2 W-os napelem biztosítja. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy a Vadalarm Dupla borús időben is akár 7 napon keresztül folyamatosan üzemeljen.
Vadalarm Mega vadriasztó
Nagy teljesítményű piezo hangszóró
A kb. 100 méteres hatótávolságot egy nagy teljesítményű piezó hangsugárzó teszi lehetővé, mely 95dB-el szólal meg. A vadak riasztásához 20 000-30 000 Hz szükséges. A Vadalarm Duplában lévő hangszórók pedig ezt a tartományt képes megszólaltatni anélkül, hogy minket embereket zavarna.

Milyen területekre jelent megoldást a Vadalarm Dupla?

Elsősorban olyan esetekre ajánljuk a Vadalarm Duplát, amikor 100 méternél szélesebb földterület egyik végét kell megvédened. Ekkor ugyanis a rövidebb oldallal párhuzamosan rakva képezhetsz egy védett sávod a tábla végén. A másik ajánlott felhasználást a fenti képen is láthatod. Olyan földterületek esetén is hasznos lehet, ahol a terület mindkét végén erdő van, és a parcella nem hosszabb 200 méternél. Ekkor középre kell kihelyezned a Vadalarm Duplát.

Eddig az ilyen méretű földterületek védelmére lényegében két Vadalarm Normal vadriasztóra volt szükséged, ami összesen 60.000 Forintba került. Mostantól elriaszthatod a vadakat egyetlen eszközzel. Ez lényegében egy olyan "kettő az egyben" ajánlat 45.000 Forintért, amiben a második vadriasztódat féláron kapod.

Nem mellesleg termékünk 100%-ban magyar fejlesztés, így megvásárlásával a hazai ipart támogatod. Emellett bármikor felhívhatsz minket, ha technikai segítségre vagy szervizre van szükséged. A Vadalarm Duplát az előrendelések lezárásakor (2016.04.03-án) ingyenesen házhoz szállítjuk és természetesen 14 napos visszavásárlási, és 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk.

Lopásbiztosítás

Napi szinten halljuk legfőbb félelmeteket: "Mi lesz, ha ellopják?"
Az lesz, hogy küldünk neked egy újat. Mint szinte minden termékünk esetén, most is felajánlunk egy biztosítási lehetőséget. Amennyiben kifizeted az egyszeri 4.500 forintot Vadalarm Dupla vásárlásakor, azzal a garancia időtartamára (2 évre) lopásbiztosítást vásárolhatsz készülékedre. Ér neked 4.500 forintot, hogy ne izguld halálra magad? Ezt neked kell eldöntened. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőköny másolatával tudod igazolni. A Lopásbiztosítást szintén a kosárnál tudod beállítani. Kérjük, tartsd szem előtt, hogy ha kéred a biztosítást, akkor mindegyik megvásárolt készülékhez kérned kell.

Három lépésben telepíthető

A Vadalarm telepítése rendkívül egyszerű, biztos olvastad már az alábbi lépéseket:

  1. Keress egy alkalmas oszlopot a közelben vagy szúrj le magad egy karót
  2. A mellékelt rögzítők segítségével rögzítsd úgy a Vadalarmot, hogy a védendő növények felett legyen 5-10 centiméterrel, és a hangszórók a vadak várható érkezési irányaiba nézzenek.
  3. Kapcsold be a doboz alján található főkapcsolót. Ekkor néhány pittyegést fogsz hallani, ami jelzi a működést. Az emberi fül csak ennyit hall belőle, de ezzel tudod ellenőrizni az akku töltöttségét is.

Gábor már lefoglalta a sajátját, és Te?

Biztosan találkoztál a termék bemutatása előtt kiküldött levelünkkel, melyben játékot hirdettünk: aki először tippeli meg, mi lesz az új termékünk, az kedvezményesen vásárolhat belőle. Ennek apropóján megkérdeztük győztesünket, Gábort, és a követezőket mondta.

Mihácsi Gábor
Kis területen vannak gyümölcsöseink, és szántónk. Egyik, amely gyümölcs és szántó nincs bekerítve. Ez utóbbit az őzek időnként meglátogatják ...... Az elmúlt évben már telefonon érdeklődtem a többirányú riasztási lehetőségről. Most örömmel olvastam az új fejlesztést. A fenti helyen tervezem a használatát. Ami még külön a VADALARM mellet szól a kereskedelemben kapható vadriasztó részegységekkel szemben az, hogy a leírás szerint véletlenszerűen változik a kisugárzott ultrahang frekvenciája, így a vadak nem tudják megszokni.

Műszaki paraméterek

Magasság 120 mm
Szélesség 120 mm
Mélység 150 mm
Tömeg 1 kg
Hatótávolság a hangszórók irányában 80-100 méter
Riasztási frekvencia 20-30 kHz
Riasztási idő 30-90 másodperc (napszak függő)
Riasztási időköz 5-20 perc (töltöttség függő)
Üzemidő borús időben 5-7 nap
Rögzítés oldalán lévő rögzítővel
Akkumulátor kapacitás 2500 mAh
Napelem teljesítmény 2 W
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 - 50°C

Drágállod?

Számolj utána: ha egy hektár kukoricában a vadkár mértékét 70-ről 10 százalékra csökkented vele, akkor 180.000 forintot takarítasz meg. Szóval szerinted nem éri meg?

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz vadriasztódhoz, az alapár 10%-áért. Ha viszont kéred, akkor mindegyikre kérned kell.

Félsz, hogy megszokják?

Nem fogják, mert a Vadalarm minden egyes bekapcsolásakor más és más frekvenciájú hangokat bocsát ki. Ehhez képtelenség hozzászokni.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik vadriasztónk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Nem találtál meg minden információt? Kérdésed van?

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.