Vadalarm Ajándékozz lehetőséget!

Companies with an EU tax number can buy from us at a net price

Adj lehetőséget Karácsonyra!

Ha gazdálkodónak, vagy vidéken lakónak keresel igazán hasznos ajándékot, akkor megtaláltad.

Eleged van már a sablonos bögrékből, vicces pólókból, és a tökátlagos alkoholos italokból? Egy gazdának ajándékot vásárolni egyáltalán nem könnyű. Egy igazi gazda már elég fiatalon kész kollekcióval rendelkezik a használhatatlan, de annál viccesebb kacatokból (vicces pólók, sálak, bögrék). Ha te szeretnéd végre megtörni ezt a "hagyományt", és valami olyat ajándékozni, ami igazán hasznára válik, akkor szerintünk a legjobb, ha a végső termék pontos kiválasztását rábízod. Ennek lehetőségét teremtettük meg most számodra a Vadalarm Ajándékkártya bevezetésével. Ráadásul most minden kártyára feltöltött összeghez hozzácsapunk 20%-ot ajándékba, és 1000 Ft-tal támogatjuk a Budakeszi Vadaspark állatait is. Olvass tovább a részletekért!

Nem kell kitalálnod, hogy mire vágyik

A mezőgazdasággal a legfőbb probléma az, hogy simán előfordulhat, hogy télen még nem tudod megmondani, mire lesz szükséged nyáron. Ezért ha most kiválasztanád bármelyik termékünket, nem lehetnél biztos benne, hogy azt veszed a gazdának, amire szüksége lesz a következő szezonban. Ha viszont annyit már tudsz, hogy valamelyik termékre biztosan szüksége lesz webshopunkból, akkor az Ajánddékártya a tökéletes választás.

Annyiba kerül, amennyibe te szeretnéd

A Vadalarm Ajándékkártyának te választhatod meg az összegét, mi pedig hozzáteszünk 20%-ot, amivel mi ajándékozzuk meg szerettedet. Ha te kis összegű ajándékban gondolkozol, az sem probléma, a minimum érték 5000Ft. És ehhez is hozzáteszünk 20%-ot ajándékba, így az Ajánddékártya értéke automatikus 6.000 Ft lesz. A matek tehát így néz ki:

Alap ár+20% ajándék+1000 Forint adomány tőlünk a Vadasparknak

A Vadalarm Ajándékkártyával nem csak egyvalakinek adhatsz ajándékot

Talán sokakban azt a tévhitet keltjük, hogy mi nem szeretjük az állatokat, és ezért gyártunk különböző állatriasztó eszközöket. Az igazság azonban az, hogy a vad-, rágcsáló-, és madárriasztóink a leghumánusabb megoldást jelentik az állatok távoltartására, mérgek csapdák és vegyszerek nélkül. Ezért is találtuk ki, hogy az idei karácsonyi időszakban a Budakeszi Vadasparkban élő állatok ellátására szervezünk gyűjtést. 2018 év végéig minden egyes Vadalarm Ajándékkártya megrendelés után 1000 forinttal támogatjuk őket.

Rendelj időben a meglepetés ajándékért

Nemrég elvégeztünk egy kísérletet a járművekre szerelhető ultrahangos vadriasztósípokkal. Arra a megállapításra jutottunk, hogy érdemes lehet felszerelned autódra egy párat belőle, hisz télen a vadak nélkül is van elég veszély az utakon. Ezért, ha december 20 előtt rendelsz, akkor még autóra szerelhető ultrahangos vadriasztósípot is adunk ajándékba, nehogy egy szerencsétlen vadbaleset okozzon rossz hangulatot karácsonykor. Ezt odaadhatod a megajándékozni kívánt személynek, vagy felrakhatod akár saját autódra is.

Kérd ajándékodat díszes borítékban

Az általunk kézzel (és szívvel-lélekkel) készített csomagolással, és a borítékba mellékelt levéllel még személyesebbé teheted ajándékodat. Ebben a levélben részletezzük az ajándékkártya felhasználásának módját is, és elmeséljük az ajándékozottnak, hogy a Kártya megvásárlásával az állatokon is segítettél.

Az ünnepi borítékot a megrendelési űrlap sárga mezőjének bepipálásával tudod kérni.

1

Ennyit töltesz a kártyára: Ft


2

Ennyit teszünk hozzá: Ft


3

Adományunk a Vadasparknak: Ft


4

Ennyi lesz a kártya értéke: Ft


5
6

Ennyit fogsz fizetni: FtMire lehet felhasználni a Vadalarm Ajándékkártyát?

Ahogy korábban részleteztük, a gazda saját maga fogja tudni, hogy mire van a legjobban szüksége, és ezért találtuk ki a Vadalarm Ajándékkártyát. Te döntheted el, hogy mekkora értékben akarsz ajándékozni, és ő döntheti el, hogy pontosan milyen termék az, ami tavasszal a legnagyobb segítséget jelentheti gazdasága számára. Webshopunkban az alábbi termékek mindegyikére beváltható az ajánddékártya.

Vadalarm Pro vadriasztó

Vadalarm Dupla vadriasztó

Vadalarm Madárriasztó

Vadalarm Rágcsálóriasztók

Vadalarm Villanypásztor

Vadalarm Mezőgazdasági Napelemek

Teljesen automata megoldások a vad- és madárkárra!

Li-ion akku

Napelemes töltés

Időjárás álló kivitel

A Vadalarm vad- és madárriasztókat napelem és belső akkumulátor is táplálja, így bárhova ki lehet helyezni őket. Soha nem fognak lemerülni! Napfény nélkül akár 10 napig is bírják.

Nem mellesleg minden termékünk 100%-ban saját (hazai) fejlesztésünk is, így megvásárlásukkal a hazai ipart támogatod. Emellett bármikor felhívhatsz minket, ha technikai segítségre vagy szervizre van szükséged. Rendelésedet ingyenesen házhoz szállítjuk 2 munkanapon belül és természetesen 14 napos visszavásárlási, és 2 év teljeskörű műszaki garanciát biztosítunk.

Refund guarantee
If you have any problem with the product-what you ordered from us-, you can send it back to us in 14 days. Above in the menu you can read about our return policy particularly.
Fast shipping in 48h
If you order a simpler package on the morning of a working day, there is a good chance that you will receive it in 3 days!
A favorite brand by thousands of customers
The Vadalarm products are so popular from the beginning because the simple formation is owing that you can install it easily.
Secure pay
Use your debitcard or credit card to pay online with Barion, one of the best-known Central European payment providers.
Cash on delivery
If you choose this, we save your datas immediately, you will pay to the courier on receipt and you will get your box earlier.
Hungarian product
The Vadalarm is 100% hungarian product. Hungarian idea, hungarian developer, at a hungarian company, in a hungarian plant assemble the products.

Lopásbiztosítás

Napi szinten halljuk a gazdák legnagyobb félelmét: "Mi lesz, ha ellopják?"
Az lesz, hogy küldünk helyette egy újat. Feltéve, hogy az Ajánddékártya beváltója a felhasználáskor igényli a csak nálunk elérhető lopásbiztosítási szolgáltatást.

Ügyfeleink mondták

Novák Dániel
Pusztaszabolcs
Korábban kipróbáltam már mindent, egyszer még vadászatot is rendeztünk. De tartós megoldást csak a Vadalarm hozott.
Próbálkoztam már vegyszerrel, azzal is voltak eredmények. De azt állandóan pótolni kellett. Nem úgy, mint a Vadalarmot! Megrendeltem, és egyből eltűntek a környékről a vaddisznók!
Kovács Dávid
Veszprémvarsány
Szalai Gábor
Csobaj
Nekem szőlősöm van erdő mellett. Kicsit több, mint 150 méter hosszúak a sorok. Megelégeltem az őzek pusztítását, és rendeltem egy Vadalarmot tavaly nyáron. Pár nappal később megnéztem a végét, és már kezdtem megijedni (ugyanis ott jártak az őzek éjjel). Azonban amikor előbbre mentem, megdöbbentő volt látni, ahogy az első 120-130 méterhez hozzá sem nyúltak. Egyből rendeltem is a következőt.
Mi csak a hétvégi kis telkünk végéből szerettük volna az állatokat elriasztani. Semmi tapasztalatunk nem volt a vadriasztás terén, ezért nagyon örültünk neki, hogy egy kapcsolóval be tudtuk üzemelni. Azóta is gond nélkül működik.
Németh Ágnes
Miskolc
Gaál András
Kondorfa
A kertemben lévő almafákról lehulló termést a vaddisznók a felhúzott drótkerítést megbontva is rendszeresen megdézsmálták. Amikor kiraktam a Vadalarmot a fa mellé, egyértelműen látszott, hogy 100-120 méterre elkerülték. Azóta még 6 darabot rendeltem belőle.
Életemben először ért vadkár, így nem igazán tudtam, mit kellene tennem. Az interneten rábukkantam a Vadalarmra, ami nagyon megtetszett. Sajnos a kiszállítás közben nem bántak vele kesztyűs kézzel, azonban mikor jeleztem problémámat az ügyfélszolgálaton, kötözködés nélkül küldtek egy újat.
Nagy Ede
Solymár
Linn Tamás
Esztergom - Búbánatvölgy
Kamcsatkai mézbogyó ültetvényem őrzője a VADALARM. Egész télen távol tartotta az őzeket. Gratula a fejlesztőknek.

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Subscribe to our newsletter and we will give you valuable content.

Vadalarm map

Where people use Vadalarm product

Look at the map to see who is using your Vadalarm product or products. Our products are popular all over Hungary and even beyond the borders. With us, the community is built on quality! Be one of the quality-loving farmers, choose the Vadalarm brand!

Who have already chosen us

Our partners

In order to make full use of our website, it is essential that you enable cookies. You can access our information here.