Vadalarm Vadalarm partner program!

Koronainfó: a kiszállítások továbbra is zökkenőmentesek. Intézkedéseinkről itt olvashatsz

Kérj árajánlatot!

Önkormányzatoknak, vadásztársaságoknak és egyéb szervezeteknek gyakran szükségük van árajánlatokra pályázatokhoz, nagyobb összegű megrendelésekhez, vagy csak belső szabályzataik miatt.

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy gyorsan és egyszerűen, akár nyomtatható formában tudj árajánlatot kérni. Fontos kiemelnünk, hogy az itt feltüntetett árak pontosan megegyeznek a normál webshopos árral. Így ha te csak azért kérnél árajánlatot, mert itt hátha más értékeket fogsz látni, akkor ki kell ábrándítanunk.

Az árajánlatkéréshez először is pakold be a kosárba az összes olyan terméket, amire szükséged van, majd töltsd ki a hiányzó adatokat és kattint a lenti gombra!

Árajánlat


A Nowton Kft., a Vadalarm márkájú termékeket gyártó és forgalmazó cég a következő árajánlatot teszi a táblázatban felsorolt termékekre:

Szállító


Nowton Kft

1132 Budapest, Visegrádi u. 40.

Adószám: 27977752-2-41

Vevő


Ssz.MegnevezésBesorolásMennyiségEgységárNettó árÁfaBruttó ár

Összesen: bruttó 0Ft


Az árajánlat kiállításának dátuma:

Az árajánlat érvényessége:

Megjegyzés: Az árajánlat e két dátum között történő árváltozás esetén csak kinyomtatott formában képezheti hivatkozás alapját.
Nowton Kft.

Kiállító

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.