Vadalarm Vadalarm partner program!

Companies with an EU tax number can buy from us at a net price

Kérj árajánlatot!

Önkormányzatoknak, vadásztársaságoknak és egyéb szervezeteknek gyakran szükségük van árajánlatokra pályázatokhoz, nagyobb összegű megrendelésekhez, vagy csak belső szabályzataik miatt.

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy gyorsan és egyszerűen, akár nyomtatható formában tudj árajánlatot kérni. Fontos kiemelnünk, hogy az itt feltüntetett árak pontosan megegyeznek a normál webshopos árral. Így ha te csak azért kérnél árajánlatot, mert itt hátha más értékeket fogsz látni, akkor ki kell ábrándítanunk.

Az árajánlatkéréshez először is pakold be a kosárba az összes olyan terméket, amire szükséged van, majd töltsd ki a hiányzó adatokat és kattint a lenti gombra!

Árajánlat


A Nowton Kft., a Vadalarm márkájú termékeket gyártó és forgalmazó cég a következő árajánlatot teszi a táblázatban felsorolt termékekre:

Szállító


Nowton Kft

1132 Budapest, Visegrádi u. 40.

Adószám: 27977752-2-41

Vevő


Ssz.MegnevezésBesorolásMennyiségEgységárNettó árÁfaBruttó ár

Összesen: bruttó 0Ft


Az árajánlat kiállításának dátuma:

Az árajánlat érvényessége:

Megjegyzés: Az árajánlat e két dátum között történő árváltozás esetén csak kinyomtatott formában képezheti hivatkozás alapját.
Nowton Kft.

Kiállító

Subscribe to our newsletter and we will give you valuable content.

Vadalarm map

Where people use Vadalarm product

Look at the map to see who is using your Vadalarm product or products. Our products are popular all over Hungary and even beyond the borders. With us, the community is built on quality! Be one of the quality-loving farmers, choose the Vadalarm brand!

Who have already chosen us

Our partners

In order to make full use of our website, it is essential that you enable cookies. You can access our information here.