Figyelem! Legújabb madárriasztónk már rendelhető! Kattints és nézd meg!

Kérj árajánlatot!

Önkormányzatoknak, vadásztársaságoknak és egyéb szervezeteknek gyakran szükségük van árajánlatokra pályázatokhoz, nagyobb összegű megrendelésekhez, vagy csak belső szabályzataik miatt.

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy gyorsan és egyszerűen, akár nyomtatható formában tudj árajánlatot kérni. Fontos kiemelnünk, hogy az itt feltüntetett árak pontosan megegyeznek a normál webshopos árral. Így ha te csak azért kérnél árajánlatot, mert itt hátha más értékeket fogsz látni, akkor ki kell ábrándítanunk.

Az árajánlatkéréshez először is pakold be a kosárba az összes olyan terméket, amire szükséged van, majd töltsd ki a hiányzó adatokat és kattint a lenti gombra!

Árajánlat


A Nowton Bt., a Vadalarm márkájú termékeket gyártó és forgalmazó cég a következő árajánlatot teszi a táblázatban felsorolt termékekre:

Szállító


Nowton Bt

1132 Budapest, Visegrádi u. 40.

Adószám: 24967527-2-41

Vevő


Ssz.MegnevezésBesorolásMennyiségEgységárNettó árÁfaBruttó ár

Összesen: bruttó 0Ft


Az árajánlat kiállításának dátuma:

Az árajánlat érvényessége:

Megjegyzés: Az árajánlat e két dátum között történő árváltozás esetén csak kinyomtatott formában képezheti hivatkozás alapját.
Nowton Bt.

Kiállító

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.