Vadalarm Vadalarm
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Műszaki vénával áldott meg a sors, és épp munkát keresel?

Azonnali kezdéssel keressük elektronikát szerető (napi 8 órás) főállású új társunkat. Munkád során nálunk (ha még nem tudsz) megtanulsz profin forrasztani, fúrni-faragni, szerelni, és betekintést nyerhetsz egy magyar kisvállalkozás változatos mindennapjaiba.
Emellett hasznos tudást fogsz szerezni a jövő két legfontosabb technológiájával kapcsolatban: megismerheted a napelemek és a lítium akkumulátorok lélektanát is. Mikor? Mennyi ideig? Mennyiért? Hol? Mi lesz a feladat? Mi az elvárás? Hogy kell jelentkezni? Tekerj lejjebb és megtudod!

Vadalarm új kolléga

Kik vagyunk mi?

Az állatriasztók piacán évek óta meghatározó, 8 éves hazai gyártó cég vagyunk budapesti székhellyel és 7 kollégával. Az általunk gyártott termékek már 9 európai országban találhatóak meg, és épp most készülünk forradalmasítani a villanypásztorok piacát. Weboldalunkon a rólunk menüpontban többet is megtudhatsz csapatunkról, termékeinkről és céljainkról.

Alapelveink, amikben reméljük, osztozol velünk

Amiért kollégáink szeretnek nálunk dolgozni

Nézzük, mi lesz a feladatod!

Gyártás

Időd nagy részét termékeink gyártásával fogod tölteni. Azért, hogy ne raboljuk egymás idejét, és csak akkor lépjünk egymással kapcsolatba amikor a szándékod komoly, leírjuk neked, hogy pontosan mi lesz a feladatod, hogyan fog kinézni nagyjából egy napod:

  • Készülékdobozokat készítesz elő, ragasztasz össze, vagy fúrsz ki megadott módon
  • Nyomtatott áramköröket készítesz elő, THT alkatrészeket ültetsz be
  • A dobozokba, a megfelelő helyre tömszelencéket, kábeleket, kapcsolókat, csatlakozókat és áramköröket szerelsz, forrasztasz
  • A kész termékeket felmatricázod és becsomagolod

Vadalarm új kolléga
Vadalarm új kolléga

Szerviz

Sajnos akárhogy is igyekszünk, termékeink néha-néha elromlanak. Ilyenkor nem tudunk mit tenni, minthogy megjavítjuk őket. Természetesen betanulási időszakod elején nem elvárás, hogy erre máris képes legyél, de alapvetően olyan embert keresünk, aki 1-2 hónap után önállóan képes az alábbiakra:

  • Hiba okának kiderítése (zárlat, szakadás, stb)
  • Nyomtatott áramkörök teljes cseréje
  • Menthető nyomtatott áramkörök SMD alkatrészeinek cseréje
  • A szervizhez tartozó dokumentációk elkészíte

Pillants bele a műhelyhangulatba

A munka nagyrésze egy műhelyben zajlik, ahogyan azt a képeken is láthatod. Ugyanitt található irodánk és raktárunk is. A munkakör nem teszi lehetővé a home office-t, ide bizony be kell járni. Ezzel mindenképp számolj.

Címünk: 1132 Budapest, XIII. kerület, Visegrádi utca 40 (A Westend végétől, vagy a Lehel tértől 5 perc gyalog.)

Ilyen lesz egy átlagos napod

Ugyan a műhely a videó óta sokat változott, a hangulat megmaradt.

És ugyanez kívülről

Természetesen ez nem egy timelapse videó, mindenki ilyen gyors.

😎 Kit keresünk?

Minket nem érdekel a papírod

Nem szükséges, hogy nyolcdiplomás asztofizikus legyél. Sőt, valószínűleg a gimis nyelvtan jegyed is jobban érdekelte anyukádat, mint minket. Nekünk elég annyi, ha érted a fizikát. Elég ha tudod, mi az a polaritás meg a dióda. A többit megtanítjuk.

Érdekeljenek a kütyük és a technológia

Noha felszínes olvasatban úgy tűnhet, hogy egyszerű termékeket gyártunk, igazából a jövő agrárkütyüin dolgozunk. Sőt, mi magunk is imádunk kütyükkel játszani. Ha te is szétkaptad gyerekkorodban apád kidobott rádióját, jól fogod érezni magad nálunk.

Mindenképp legyen jó a kézügyességed

Előnyben vagy, ha fogtál már életedben forrasztópákat. Ha forrasztottál már 30 lábú SMD alkatrészt, akkor egyből toplistás vagy. De akkor sem dobjuk vissza jelentkezésedet, ha csak annyit tudsz felmutatni, hogy te hajtogattad általánosban a legkomolyabb papírrepülőt.

Légy igényes a kezedből kiadott munkára

Az általunk gyártott Vadalarm termékeket 8 országban használják. Ha igazi csapatjátékos vagy, nem fér bele, hogy megszívasd ügyfelszolgálatos csapattársadat egy tőlünk fél kontinensnyire levő problémával.

🤮 Kit nem keresünk?

Aki nem bírja a változásokat

Termékeink es gyártási módszereink gyakran változnak. Ha nem szereted, hogy rendszeresen változik körülötted a világ, nem minket keresel.

Akinek elég a 100 százalék

Bónuszrendszerünk is úgy van kitalálva, hogy a teljesítményt értékeljük, nem a bent töltött időt. Ha téged ez zavar, nem minket keresel.

Aki nem mer konfrontálódni

Az élet tele van harcokkal, és ettől szép. Ha igazad van, állj ki érte. Ha úgy gondolod, hogy hülye a főnök, indokold meg neki, hol hibádzik a gondolatmenete. Ha erre nem vagy képes, nem téged keresünk.

Aki szerint mindig más a hibás

A kormány, az infláció meg a szankciók, vagy épp a gonosz mumus a szekrényben. Hát mégis ki tud változtatni az életeden, ha te nem? Ha most felhördültél, nem minket keresel.

Összefoglaló és jelentkezés

Egy dologra ezidáig még nem tértünk ki: A fizetésre. Sok helyen írják, hogy "versenyképes" meg "megegyezés szerinti" vagy "majd megbeszéljük". Mi tiszta lappal játszunk, bár tény, hogy a végső fizetésed alakulásába sok tényező közrejátszik.
Nálunk az alap gyártós béred bruttó 380.000 Ft/hónap lesz. Ezt szorozzuk fel a havi teljesítményeddel (amiből egy brutális tempójú korábbi kollégánk által felállított rekord 176%). Ha 25 évnél fiatalabb vagy, akkor ebből már csak a 18,5%-os TB járulék vonódik le. Ha ennél idősebb vagy, akkor pedig a 15% SZJA is. Már mi is alig bírjuk követni, de a lényeg, hogy amit hazaviszel a végén, teljesítményedtől és korodtól függően valahol 252.700 és 544.420 forint között lesz.

Gyakori kérdések


Kell-e ügyfelekkel, vagy akárcsak emberekkel foglalkoznom?

Alapvetően nem, hiszen minden ilyen munkát ügyfélszolgálatosunk végez. De ha meglátsz egy ügyfelet az irodában, nem ér elfutni.

Kell-e bármilyen szakirányú végzettség?

Nem szükséges, de ahogy olvashattad a leírásban, azért egy szakközépiskolát vagy gimnáziumot mindenképp illik elvégezni.

Mennyire veszélyes ez a munka?

Szinte semennyire. Persze a konnektorba mi sem nyúlunk bele, és nem mászunk fel a polcokra. Az általunk gyartott termékek a villanypasztor kivetelével annyira veszélytelenek, hogy ha nem felsz a baktériumoktól, akár meg meg is nyalhatod őket.

Kell-e túlórazni? Mennyire merev a munkaidő?

Elrendelt túlóra a cég történetében meg nem volt. Persze ha késel negyed órát, akkor maradnod kell negyed órával tovább. Vagy ha szeretnél pénteken kettőkor lelépni, akkor azt a ket órát ledolgozhatod máskor.

Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!
Keress minket a +36304511314-es telefonszámon.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.