Vadalarm
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Húszéves szakmai tapasztalattal rendelkező pályakezdőt keresünk....

...vicceltünk. Azt viszont komolyan mondjuk, hogy nálunk többet fogsz tanulni egy hét alatt, mint az egyetemen bármelyik tantárgyadból! És ne aggódj, itt tanárod (vagy inkább mentorod) közelebb áll korban hozzád, mint apádhoz.

A Vadalarm küldetése, hogy a mezőgazdaságban gazdálkodók kezébe fejlett technológiákat adjon. Ezért fejlesztettük ki a világ első Bluetoothos, mikrokontrollerrel vezérelt okosvadriasztóját, az ország (de talán a világ) legokosabb, IOT alapú villanypásztorát. Számodra pedig most megnyílt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk szoftverfejlesztő gyakornokként.

Vadalarm Smart

Kik vagyunk mi?

Az állatriasztók piacán évek óta meghatározó, 8 éves hazai gyártó cég vagyunk budapesti székhellyel és 7 kollégával. Az általunk gyártott termékek már 9 európai országban találhatóak meg, és épp most készülünk forradalmasítani a villanypásztorok piacát. Weboldalunkon a rólunk menüpontban többet is megtudhatsz csapatunkról, termékeinkről és céljainkról.

Alapelveink, amikben reméljük, osztozol velünk

Amiért kollégáink szeretnek nálunk dolgozni

Kik vagyunk mi?

Ugyan cégünk 7 éves korával közel sem egy matuzsálem, mégis fennállásunk óta közel 2 millió ember járt weboldalunkon, hogy segítséget kérjen tőlünk. (Termékeinkről és csapatunkról részletesen itt olvashatsz) Noha legelőször a mezőgazdasági vadkár megelőzésére specializálódtunk, mára elég sok területre eljutottunk. Néhány érdekes példa arra, hogy hol találkozhatsz munkánkkal:

 • Vadalarm termékek védik meg több Lidl áruháznál is az autókat a madaraktól
 • A mi vadriasztóinkkal és villanypásztorainkkal találkozhatsz a Pilisben járva
 • Vadriasztóink több autópálya lehajtónál is biztosítják a zavartalan autós forgalmat
 • Napelemeink látnak el árammal több Időképes webkamerát is
 • Agrár IOT témájú együttműködéseink keretében pedig már többeknek ismerősen cseng nevünk a BME-n és a MATE-n is
Pizza teambuilding

☠️Vigyázat! Munkaveszély!☢️

Munkaveszély

Nálunk nincs se babzsákfotel, se sörcsap, bezzeg legalább megvalósításra váró terv az dögivel van! Nem vagyunk startup, így nem befektetők pénzén élünk. Ez egyben azt is jelenti, hogy törekednünk kell a hatékony munkára. Ezért nálunk nincsenek kamuprojektek, nem futunk felesleges köröket, és sokszor a nap végén már élesítjük a reggel jött ötleteket.

Azon pedig ne izgulj, ha nem értesz valamihez, olyan feladatot nem fogsz kapni, amit mi nem tudnánk megoldani. Ha pedig belejöttél, szabad kezet adunk, hogy hatékonyan tudj dolgozni.

Íme a legfontosabb tudnivalók

💰Mennyi az annyi?

Ha téged csak a pént érdekel, akkor nem mi vagyunk a legjobb választás (bár abban sem vagyunk rosszak). Nem élünk álomvilágban, tudjuk, hogy egy nagy szoftvercégnél sokszor könnyen el lehet lenni hetekig komolyabb megerőltetés nélkül hasonló órabérért. De ha idáig eljutottál az oldal olvasásában, akkor feltételezzük rólad, hogy te alkotásként tekintesz a kódolásra és nem melóként. Mi ezt az egészséges szenvedélyt igyekszünk honorálni lehetőségeinkhez mérten. Jelenleg a programozói bér bruttó 2500 Ft/óra. Ezt a Quantum diákszövetkezeten keresztül tudjuk odaadni neked.

📅 Hogyan, honnan?

Feje tetejére állt világunkban már néha az is furcsának tűnik, ha valaki még bejár a munkahelyére. Ebben mi maximális rugalmassággal járunk el, de mivel csak úgy tudsz a csapat igazi részévé válni, hogy találkozol velünk, eleinte elengedhetetlen a személyes jelenléted. Irodánk és műhelyünk a 13. kerületben, a Visegrádi u. 40-ben található. Később önállóságodtól függően akár a 50% homeoffice is belefér részünkről. A időbeosztás szintén rajtad múlik, amit minden hét végén fixálunk a következő hétre.

⏱️ Mennyit, és mikortól?

Tapasztalatunk szerint nagyjából heti 20 óra munka az, ami reálisan teljesíthető egy egyetemista részéről úgy, hogy az még nem megy a tanulás rovására. Így kezdetben átlagosan 20 órát várunk el hetente, melyben azonban széles skálán mozog a toleranciánk. Tudjuk, hogy szívás a vizsgaidőszak, de ha végeztél vele, időd mint a tenger.

✔️ Mi szükséges a jelentkezéshez?

"Mindössze" 3 dolog kell ahhoz, hogy te lehess a Vadalarm csapatának következő tagja. Győzz meg minket rátermettségedről, rendelkezz hallgatói jogviszonnyal, és férjen bele az idődbe annak a munkának az elvégzése, amit bevállalsz. Mivel gyakornoki pozícióról van szó, nem is várunk el komoly szakmai felkészültséget, csak alapvető kódolási készségeket és a problémák megoldása iránti lelkesedést.

😎 Kit keresünk?

Akarj tanulni

Valószínűleg egy hét után bedobunk a mély vízbe (ne félj, azért "a kezedet fogni fogjuk", és mentorod segíteni fog), így garantáltan nem fogsz unatkozni, viszont a problémák megoldásához szükséges tudást tudnod kell önállóan is összeszedni (Google, Github, ChatGPT a barátod legyen). Ne félj, nem engedjük, hogy nagyobb kárt okozz, mint ami nekünk is belefér, és segítünk, ha elakadsz.

Légy csapatjátékos

Munkád az összes többi kollégád munkájára is hatással lesz, ezért nagyon fontos, hogy mindig az ő fejükkel is végiggondold, amit csinálsz, és csak olyat adj ki kezedből, amit büszkén vállalsz előttük is. Ne félj társaidtól segítséget kérni, és ha úgy érzed, valakinek szüksége van a tiédre, akkor segíts neki te is.

Érdekeljen amin dolgozol

Noha felszínes olvasatban úgy tűnhet, hogy egyszerű termékeket gyártunk, igazából a jövő agrárkütyüin dolgozunk. Sőt, mi magunk is imádunk kütyükkel játszani. Ha te is szétkaptad gyerekkorodban apád kidobott rádióját, jól fogod érezni magad nálunk.

Gondolkodj hosszútávon

A hosszútávú tervezés nálunk nem csak duma. Fejlesztéseinkkel állandóan a saját jövőnkbe fektetünk be, ezért kollégáinktól is elvárjuk a hosszútávú gondolkodást. Ez a használt eszközök kiválasztásától egészen a kolégáiddal való viszonyig sokmindenre kiterjedhet.

🤐 Kit nem keresünk?

Aki csak egy melót keres

Ha szereted a munka könnyű oldalát megfogni, akkor rossz hírünk van: nálunk ilyen nincs. Itt nincsenek unalmas meetingek. Sőt, igazából nincsenek is meetingek. Ha szeretnél valakivel valamit megbeszélni, odamész hozzá, vagy felhívod és átbeszélitek. Persze ez nem azt jelenti, hogy kitapossuk a beledet is, "mindössze csak" annyit, hogy mi dolgozni járunk be, és nem kávézni. :)

Aki finnyáskodik

Soha nem kezdünk újrakódolni semmit csak azért, mert olyan nyelven írták, ami neked nem tetszik. Ha nem tudod értelmesen megindokolni, hogy miért kellene váltanunk, akkor nem váltunk. Sorry.

Aki fél

Felejtsd el a nagyvállalati jóváhagyási és tesztelési folyamatokat. Persze törekszünk rá, hogy ne ész nélkül dolgozzunk, de van az úgy, hogy a terméket kiszállító futár még a firmware frissítésre vár... Persze, ismerjük ennek a hátrányait is, de a lényeg, hogy ne ijedj meg ilyenkor sem.

Aki nem vállalja a hibáit

Előre szólunk, fogsz hibázni, és ezért mi nem leszünk mérgesek. Úgy gondoljuk, ez az tanulás leggyorsabb módja. Ehhez viszont az is kell, hogy vállald, ha elrontasz valamit, és segíts a kijavításában is. Ami pedig a legfontosabb: tanulj belőle és lehetőleg ne ismételd meg!

Azonnal jelentkezz, ha magadra ismersz

Ami minden termékünkbe közös, az az, hogy az akkori legjobb tudásunk szerint fejlesztett okos elektronikát tettük. Azt pedig te is biztosan tudod, hogy ezek az elektronikák nem a szilíciumtól, hanem a bennük futó szoftvertől lesznek okosak. De nem csak firmware-eket készítünk. Ez a weboldal, amin épp jársz ugyanannyira saját alkotás, mint az irodai szerverünkön futó VM-ek által biztosított IOT backend, ami a műhely ventilátorainak vezérlését és a több száz kilométerre levő villanypásztorok távfelügyeletét egyaránt ellátja. Természetesen a mai világban nem is igazi cég az, akinek nincs egy normális applikációja, ígyhát nekünk is lett egy. Emellett aktívan online marketingezünk, belső vállalatirányítási szoftvert fejlesztünk, API-kon keresztül kommunikálunk a beszállítóinkkal és a hálózatépítésben sem tétlenkedünk, kihúztunk már párszáz méter UTP kábelt a műhelyben.

Szóval olyan embert keresünk:

 • aki nem veszti el fókuszáltságát, mire idáig eljut a weboldal szövegében

 • aki nem megijed, hanem felvillanyozódik az előző bekezdés hatására

 • aki kihívásként tekint arra, hogy a firmware-től a backenden át a frontendig átlásson egy terméket

 • aki hajnali kettőkor kiugrik az ágyból, ha bevillan egy gondolat és gyorsan papírra veti, nehogy reggelre elfelejtse

 • aki nem nyafog, ha egy olyan környezetben kell dolgoznia, amiben még nem írt meg egy házit sem az egyetemen

 • aki sokkal inkább kitartó, mint gyakorlott. Persze jó, ha rendelkezel tapasztalattal, de minket nem érdekel, ha megbuktál analízisből.

 • aki képes egy lendülettel végigcsinálni azt a projektet, aminek más neki sem állna.

Noha nálunk sem érthet mindenki mindenhez nem árt, ha az alábbi logókból ismersz párat, mert ezekkel az eszközökkel és partnerekkel dolgozunk:

🤔 Miből áll nálunk a munk?

Azért, hogy ne raboljuk egymás idejét felesleges körökkel, megpróbáljuk a lehető legjobban leírni, mire számíthatsz nálunk. Először is tudnod kell, hogy szoftveres hadseregünk mindössze két főt számlál. Viszont mindkettejük naptára tele van jövő májusig. Ez számodra azért jó hír, mert a szokásos álláshirdetésekkel szemben nálunk nincs megszabva konkrét munkakör. Azt az embert keressük, aki legjobban passzol csapatunkba, és emellett az alábbi hangsúlyos területek bármelyikébe szívesen beleásná magát. A többi majd adja magát menet közben, ha jól érzed magad nálunk.

 • Webes frontend: tagadhatatlan, hogy lenne mit csinosítani webes megjelenésünkön. Ráadásul folyamatos üzem mellett kell egyszerre 3 nyelven elérhetőnek lenni webshopunknak.

 • Backend: belső folyamataink napról napra válnak összetettebbé, melyeket nem győzünk a háttérben szoftveresen lekövetni. Jól jönne az erősítés.

 • Adatbázis fejlesztés: amellett, hogy jelenleg is villanypásztorok tucatjai küldik a adatokat néhány percenként, okos eszközeink ezreiből származó információkat kell becsatornáznunk adatbázisankba.

 • Applikáció fejlesztés: mivel Androidon és IOS-en is elérhető appunk, ezért folyamatosan frissen kell tartanunk, és bővítenünk őket új funkciókkal

 • Marketing "programozás": ugyan a marketingben egész ügyesesek vagyunk, a webes vásárlási útvonalak napról napra változnak. Ezeket a lehető leggyorsabban le kell követnünk, amihez nem árt a programozói tudás.

 • Hálózatfejlesztés: a mi minigyárunkban szinte minden konnektort és kapcsolót bárhonnan távvezérelhetünk. Persze ez mindig változik és mindig van mit fejleszteni rajta.

Ha úgy gondolod, hogy egymást keressük, akkor ne habozz!

Téged keresünk, ha szereted sokoldalúan gyakorolni a szakmát, és szeretnél végre egy olyan projekten dolgozni, aminek kézzelfogható eredménye van, és emellett még pénzt is keresel vele. Láthatod, hogy a pozíció a lehetőségek igencsak széles spektrumát foglalja magába, ezért ahhoz, hogy megtaláljuk ideális közös nevezőnket, arra kérünk, hogy minél részletesebben fejtsd ki a jelentkezési űrlapon, hogy mi az, amivel szívesen foglalkoznál nálunk. Nem baj, ha még csak egy résztereületen vannak ismereteid, elvégre ez mégiscsak egy junior pozíció.

Gyakori kérdések


Mikortól lehet kezdeni?

Amint megvan az ideális jelöltünk, máris megkezdjük a közös munkát. Így gyakorlatilag minimális adminisztrációt követően egyből munkába állhatsz.

Kell-e bármilyen szakirányú végzettség?

Nem szükséges, de azért egy érettségivel illik rendelkezned. Ami viszont fontos, hogy legyen aktív hallgatói jogviszonyod. Az nekünk mindegy, hogy épp biológusnak készülsz vagy jogásznak, a lényeg, hogy kódolni tudj.

Mekkora tapasztalatra van szükségem?

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem a tapasztalatot keressük (ez amúgyis egy junior pozi), hanem az elhivatottságot és a hozzáállást. Nem árt persze a gyakorlat, sőt óriási előnyben vannak azok, akik akár hobbi, akár munka céllal készítettek már el projekteket, de nem előírás, hogy rendelkezz ilyennel. Kifejezetten egy "csináljuk!" mentalitású embert keresünk.

Mennyire merev a munkaidő?

Abszolút rugalmas időbeosztásunk van, így simán belefér nekünk még az is, ha te éjszaka szeretnél dolgozni. Persze a csapattal való folyamatos kapcsolattartás elengedhetetlen, de ezen kívül akkor és úgy dolgozol, ahogy neked szimpatikus, ha képes vagy ezt önállóan végezni.

Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!
Keress minket a +36304511314-es telefonszámon.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.