Vadalarm Vadalarm
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Félállást, vagy rugalmasan beosztható irodai munkát keresel? Ezt olvasd el mindenképp!

Azonnali kezdéssel keressük csapatunk következő tagját egy vadiúj munkakörbe. Mivel ez nálunk is egy új terület, ezért arra kérünk, alaposan olvasd el a leírást, hogy tisztában legyél vele, mire is jelentkezel.
A munka 99%-ban budapesti irodánkban zajlik, de mindenképp olyan kollégát keresünk, aki szívesen kilátogat velünk rendezvényekre is.. Mikor? Mennyi ideig? Mennyiért? Hol? Mi lesz a feladat? Mi az elvárás? Hogy kell jelentkezni? Tekerj lejjebb és megtudod!

Vadalarm új kolléga

Kik vagyunk mi?

Az állatriasztók piacán évek óta meghatározó, 9 éves hazai gyártó cég vagyunk budapesti székhellyel és 8 kollégával. Az általunk gyártott termékek már 9 európai országban találhatóak meg, és épp most készülünk forradalmasítani a villanypásztorok piacát. Weboldalunkon a rólunk menüpontban többet is megtudhatsz csapatunkról, termékeinkről és céljainkról.

Alapelveink, amikben reméljük, osztozol velünk

Amiért kollégáink szeretnek nálunk dolgozni

Nézzük, mi lesz a feladatod!

Időd nagy részét az operatív feladatok segítésével fogod tölteni. Azért, hogy ne raboljuk egymás idejét, és csak akkor lépjünk egymással kapcsolatba amikor a szándékod komoly, leírjuk neked, hogy pontosan mi lesz a feladatod, hogyan fog kinézni nagyjából egy napod:

  • 🛒Felméred kollégáid beszerzési igényeit, ellenőrzöd a gyártós részleg alkatrészfogyását, és szükség esetén beszerzést kezdeményezel, rendelést adsz le
  • 🔍Rendszeresen ellenőrzöd, hogy minden rendben van-e eszközeinkkel (működik-e a számítógép, van-e papír a nyomtatóban, nem fogyott-e ki a toner, nem égett-e ki valahol egy égő)
  • 🧹Az irodai környezetet rendben tartod, és felhívod erre mások figyelmét is
  • 💔Reklamációs ügyekben segíted az ügyfélszolgálatot (például felveszed a kapcsolatot a futárcéggel, ha összetörnek valamit)
  • 💰Támogatod a bérszámfejtést azzal, hogy gondoskodsz róla, hogy minden kolléga időben kitöltse a munkaidő nyilvántartását, és begyűjtöd azokat
  • 🗎Segíted a könyvelést azzal, hogy a papír alapon érkező számlákat beszkenneled és feltöltöd egy szoftverbe
  • ✍️Segítesz a dokumentációs kötelezettségeink teljesítésében (EPR, környezetvédelmi termékdíj bevallás, stb) azzal, hogy adatokat gyűjtesz össze
  • 🤙Szükség esetén besegítesz kollégáidnak. Különösen csúcsszezonokban előfordul, hogy a többiek nem végeznek időben telefonhívásokkal, emailekkel és egyszerűbb papírmunkával. Ha te ilyenkorra végzel feladataiddal, akkor az ő segítésükkel töltjük ki munkaidődet.
  • 🤩Rendezvényekre is járunk (évente kettőre), és szeretnénk, ha te is jönnél velünk. Nem kell nagy kihívásként tekinteni ezekre, javarészt inkább az előkészítésük bonyolult, ám amikor személyesen kint vagyunk, az inkább élmény, mintsem verejtékes munka. Fontos, hogy csak akkor jelentkezz, ha azaonosulni tudsz ezzel a hozzáállással.
  • ⚠️Az előbbiekben felsoroltak javarészt havonta, vagy hetente ismétlődő feladatok, így simán lehet, hogy hamar végzel velük. Ilyenkor lesz lehetőséged aktuális miniprojektjeinkben kiteljesíteni kreativitásodat: céges pólókat tervezni, Vadalarm himnuszt komponálni mesterséges intelligenciával, szövegeket frissíteni a weblapon, de akár vághatsz videót is, és ha nyitott vagy rá, megtanítunk arra is, hogyan készíthetsz menő grafikákat.

Még néhány fontos infó

A munka nagyrésze tehát a Vadalarm székhelyén zajlik. Itt található műhelyünk, irodánk és raktárunk is. A munkakör kis részben szükség esetén teszi csak lehetővé a home office-t, ezért arra kérünk, mindenképp számolj a bejárással.

Címünk: 1132 Budapest, XIII. kerület, Visegrádi utca 40 (A Westend végétől, vagy a Lehel tértől 5 perc gyalog.)

Ha soknak találtad a feladatkör leírását, ne ijedj meg. Azért írtuk le ilyen részletesen és alaposan, hogy értsd, mire jelentkezel. Van olyan feladat például, amit csak negyedévente kell elvégezned, és maximum fél óra alatt meg vagy vele. Ha valamit nem értettél, vagy idegenkedsz tőle, kérdezz nyugodtan.

😎 Kit keresünk?

Minket nem érdekel a papírod

Nem szükséges, hogy nyolcdiplomás asztofizikus legyél. Sőt, valószínűleg a gimis nyelvtan jegyed is jobban érdekelte anyukádat, mint minket. Nekünk elég annyi, ha tudsz tanulni, és nyitott vagy az új dolgokra. Kezdetnek elég ha tudod használni az Excelt, a ChatGPT-vel és a Canvával pedig majd megismertetünk mi.

Érdekeljen a technológia és az újdonságok

Noha weblapunkat felszínesen olvasva úgy tűnhet, hogy egyszerű termékeket gyártunk, igazából a jövő agrárkütyüin dolgozunk. Sőt, mi magunk is imádunk kütyükkel játszani. Ha te is mindig letöltöd a legújabb appokat, és nyitott vagy az olyan újdonságokra, mint pl a mesterséges intelligencia irodai alkalmazása, akkor illesz közénk.

Fontos, hogy tudj fókuszálni

Felgyorsult világunkban naponta több száz impulzus ér minket egy munkahelyen (hozzád szól a melletted ülő, bejön egy futár, valaki beindítja a kávégépet, valaki meg épp fennhangon telefonál, rádír anyukád Messengeren stb). Ezzel sajnos nem tudsz más tenni, mint megtanulni kizárni őket, különben nem tudsz a munkádra fókuszálni.

Légy igényes a kezedből kiadott munkára

Az általunk gyártott Vadalarm termékeket 8 országban használják. Ha igazi csapatjátékos vagy, nem fér bele, hogy megszívasd csapattársadat egy tőlünk fél kontinensnyire levő, általad okozott problémával.

🤮 Kit nem keresünk?

Aki nem birja a változásokat

Hetente vezetünk be és ki új szoftvereket. Van, hogy az állam varr a nyakunkba új dokumentációs kötelezettségeket, vagy épp (ritkábban) eltörli azokat. Emiatt az elvégzendő feladat is rendszeresen változik. Ha nem szereted, hogy rendszeresen változik körülötted a világ, nem minket keresel.

Akinek csak valami meló kell

A pozíció kiírása alapján láthatod, hogy gyorsan be lehet tanulni, és nem kell hozzá más, csak tenni akarás és elhivatottság. Azonban mi mindenkire egyenrangú csapattársnak tekintünk, ezért nem engedhetjük meg, hogy te tekints ránk hasonló elkötelezettséggel.

Aki nem mer konfrontálódni

Az élet tele van harcokkal, és ettől szép. Ha igazad van, állj ki érte. Ha úgy gondolod, hogy hülye a főnök, indokold meg neki, hol hibádzik a gondolatmenete. Ha erre nem vagy képes, nem téged keresünk.

Aki szerint mindig más a hibás

A kormány, az infláció meg a szankciók, vagy épp a gonosz mumus a szekrényben. Hát mégis ki tud változtatni az életeden, ha te nem? Ha most felhördültél, nem minket keresel.

Összefoglaló és jelentkezés

Egy dologra ezidáig még nem tértünk ki: A fizetésre. Sok helyen írják, hogy "versenyképes" meg "megegyezés szerinti" vagy "majd megbeszéljük". Mi tiszta lappal játszunk, bár tény, hogy a végső fizetésed alakulása nagymértékben múlik a teljesítményeden.
Nálunk az irodai asszisztensi munkakörben nettó 2.100 Ft-ot tudsz keresni óránként. Ezt szorozzuk fel a ledolgozott óráiddal. Munkáltatóként rugalmasak vagyunk, hogy megtaláljuk a neked legmegfelelőbb foglalkoztatási módot, amely valószínűleg egy heti 20 órás munkaviszony, esetleg egyszerűsített foglalkoztatás vagy pedig ha egyetemista vagy, akkor diákszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás lesz. A bruttó béred ettől függően változhat, ezért írtunk nettót.

Gyakori kérdések


Kell-e ügyfelekkel, vagy akárcsak emberekkel foglalkoznom?

Igen, de az ügyfélszolgálatot nem fogjuk a nyakadba akasztani. Sokkal inkább alvállalkozókkal és kollégákkal fogsz beszélni. Persze rendezvényeken nem szabad visszariadnod az ügyfelek kérdéseitől sem.

Kell-e bármilyen szakirányú végzettség?

Nem szükséges, de ahogy olvashattad a leírásban, azért egy szakközépiskolát vagy gimnáziumot mindenképp illik elvégezni.

Mennyire veszélyes ez a munka?

Szinte semennyire. Persze a konnektorba mi sem nyúlunk bele, és nem mászunk fel a polcokra. Az általunk gyartott termékek a villanypasztor kivetelével annyira veszélytelenek, hogy ha nem félsz a baktériumoktól, akár meg meg is nyalhatod őket.

Mennyire merev a munkaidő?

Mi igyekszünk maximálisan rugalmasan hozzáállni, de a kiszámíthatóságot elvárjuk. Ha pl tehát abban egyezünk meg, hogy minden délután jössz 4 órát, akkor elvárjuk, hogy ehhez tartsd is magad.

Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!
Keress minket a +3618089079-es telefonszámon.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.