Vadalarm Vadalarm
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Értékesítőt keresünk

"Add el nekem ezt a tollat!" - ismerős?

Kívülről fújod a Boldogság nyomában és Wall street farkasa motivációs szövegeit? Mégsem vagy egy Paulo Coelho, hogy a sültgalambra várj? Ráadásul még konyítasz is a mezőgazdasághoz is (vagy legalább "falusi gyerek" vagy)? Akkor lehet, hogy itt a nagy lehetőség számodra.

Eddig ugyanis termékeinkkel a saját szegmenseikben mi uraltuk a webes felületeket, de tisztában vagyunk vele, hogy a mezőgazdaság javarésze offline zajlik, ezért mi is odamegyünk. Célként tűztük ki magunk elé, hogy országos disztribúciós hálózatot építsünk fel termékeink mögé. Szeretnénk, ha az ország minden gazdaboltjának polcain ott virítana a Vadalarm termékpaletta.

Ehhez pedig szükségünk van, egy vérbeli értékesítőre. Egy olyan emberre, aki nem esik kétségbe, ha rácsapják az ajtót. Aki utálja, ha fix főállású munkahelyen kell naphosszat güriznie, de nem csak panaszkodik, hanem bele is mer vágni egy olyan munkába, amiben benne van a siker, de a bukás lehetősége is. Ha te ilyennek érzed magad, fel kell készülnöd ra, hogy az is lehet, hogy egy hónapban semmit nem fogsz keresni, de az is előfordulhat, hogy többet, mint bárki a cégnél.

Ezért nem egyszerűen új kollégát keresünk, hanem egy partnert. Akinek a feladata az lesz, hogy előre eltervezett sorrendben felvegye a kapcsolatot a hazai mezőgazdasági boltok százaival, majd pedig személyesen meglátogassa őket, hogy bemutassa és eladja termékeinket. Nyugi, nem MLM, nem átverés, nem kell semmit befektetned és kockáztatnod, csak az idődet kell a munkára szánnod.

Kik vagyunk mi?

Mi, a Nowton Bt vagyunk, a Vadalarm márka alapítója és tulajdonosa, egy 5 éves magyar cég. Ha körülnézel a webshopunkban, megismerheted termékeinket, így erre nem is fecséreljük a szót. A lényeg, hogy saját mezőgazdasági elektronikai termékekeinket gyártjuk, fejlesztjük és forgalmazzuk budapesti székhelyünkön. Alapvetően online értékesítésben, webshopban utazunk, fizikai üzletünk nincs is. Ezért van szükségünk egy olyan emberre, aki tudja mi a dörgés akkor, ha nem weboldalon vagy a Facebook hirdetésben kell meggyőzni a vevőt, hanem elegáns kiállással meggyőző termékbemutatóval és komoly szakmaisággal.

Mit kínálunk?

Rugalmas időbeosztást

Folyamatos munkalehetőséget

Rugalmas fizetést (100%-ig az eredményeiddel arányos)

Folyamatos támogatást az irodából

A kezdeti három hónapban fix fizetést, amíg betanulsz

Szakmai fejlődési lehetőséget

Mit várunk el?

Értékesítői beállítottság (ha ez nincs meg benned, egyáltalán mért olvasod még mindig ezt?)

Minket nem érdekel, hogy szent küldetéstudatból, vagy nyers anyagi érdekekből csinálod, de csináld.

Mobilitás, saját autó mindenképpen szükséges.

Egyéni vállalkozói jogviszony

Mit nem várunk el?

Nem kell feltétlenül értened a mezőgazdasághoz, hisz mi sem úgy születtünk

Nem várjuk el, hogy halálra dolgozd magad. Minket nem az elvégzett munkád mennyisége, hanem az eredményeid érdekelnek.

Nem szólunk bele, hogyan osztod be az idődet. Minket nem zavar, ha a Vadalarm mellett körömlakkal is foglalkozol. Csak a konkurens termékek értékesítése tilos.

Ha akár csak egy pillanatra is elgondolkodtál azon, hogy te legyél az az öltönyös figura, aki a Vadalarm országos képviseletét ellátja, akkor ne gondolkozz tovább, töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot. Igaz, ez csak az első kör, de ha te vagy a megfelelő jelölt, meg sem fog kottyanni a felvételi procedúránk.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.