Vadalarm
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Légy te a Vadalarm értékesítője, és add a gazdák kezébe a jövő technológiáit

Légy te az, aki bevezeti a magyar gazdákat a jövőbe a Vadalarm termékeivel. Ha egy picit is konyítasz a mezőgazdasághoz, akkor tudnod kell, hogy az égető munkaerőhiánynál csak a természeti károk okozta sokféle probléma nagyobb az országban. Mi mindkettőre megoldást kínálunk az általunk gyártott okos állatriasztóinkkal és villanypásztorainkkal.

Adj el!

Kik vagyunk mi?

Az állatriasztók piacán évek óta meghatározó, 8 éves hazai gyártó cég vagyunk budapesti székhellyel és 7 kollégával. Az általunk gyártott termékek már 9 európai országban találhatóak meg, és épp most készülünk forradalmasítani a villanypásztorok piacát. Weboldalunkon a rólunk menüpontban többet is megtudhatsz csapatunkról, termékeinkről és céljainkról.

Alapelveink, amikben reméljük, osztozol velünk

Amiért kollégáink szeretnek nálunk dolgozni

A feladatod nem lesz egyszerű!

Adj el, sokat!

A technológiába való befektetés sosem olcsó, így termékeink nem adják el magukat. Noha marketingünk évről évre egyre jobban teljesít, még komolyabb potenciált látunk az értékesítésben. Ha vérbeli értékesítő vagy, akkor a magas árakat olvasva bizonyára felcsillan a szemed, mert tudod, hogy ahol drága termékeket adnak el, ott lehet komolyabb jutalékokkal dolgozni.

Jelenleg webshopunkon és meglévő viszonteladóinkon keresztül értékesítjük termékeinket, ám hisszük, hogy ennek még minimum a duplája van a magyar piacban.

Adj el sokat

Nézzük a részleteket!

Az irodai munka budapesti központunkban zajlik. Ugyanitt található műhelyünk és raktárunk is, így lehetőséged lesz testközelből is megismerkedni termékeinkkel. Noha a munkakör lehetővé teszi a home office-t, a legtöbb kolléga csak akkor él a lehetőségével, ha elmélyült, önálló és magas koncentrációt igénylő feladatot kell végeznie.

Címünk: 1132 Budapest, XIII. kerület, Visegrádi utca 40 (A Westend végétől, vagy a Lehel tértől 5 perc gyalog.)

Kinek kell eladni?

Két fontos célunk van: egyrészt a lehető legtöbb nagygazdaságba szeretnénk eljuttatni termékeinket. Másrészt a lehető legtöbb viszonteladói bolt polcán szeretnénk aktívan jelen lenni. Mindkét célt külön-külön és jutalmazzuk, de emellett nagy lehetőséget látunk még a vadásztársaságokkal való szorosabb együttműkösésben is.

Hogyan dolgozunk?

Nem vagyunk egy multi, aminek megvannak az előnyei és hátrányai is. Nincsenek merev szabályaink a home office-ra sem. Persze mindent előre egyeztetük, és az erre kialakított rendszerünkben vezetjük. Ha neked a 8-16 munkarend a szimpatikus, akkor abban dolgozhatsz, ha a 9-17, akkor abban. A lényeg, hogy hozd ki a maximumot a 8 órából. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy egy értékesítői munkakör sokszor ennél is rugalmasabb munkaidő beosztást kíván.

Profi marketinggel támogatjuk munkádat

7 éves pályafutásunk alatt megtanultuk azt, hogy a leghatékonyabb módszer eladásaink felpörgetésében az a marketing, amivel aládolgozunk a sales tevékenységnek. Célunk az a jövőben is az, hogy a marketing az érdeklődőgenerálásban segítse munkádat. Ám előny, ha rendelkezel olyan digitális készségekkel, amik segítenek az általad ügyfelek elé tárt anyagok önálló átalakításában, személyre szabásában.

😎 Kit keresünk?

Legyen autód

E nélkül nem értékesítő az értékesítő. Mint említettük, nem vagyunk akkora cég, hogy céges flottát üzemeltessünk, de természetesen a céges utakkal kapcsolatos amortizációdat és üzemanyagköltségedet megtérítjük.

Légy vérbeli értékesítő

Nem érdekel minket, hogy van-e diplomád, de még az érettségi jegyeid sem. Nekünk az a fontos, hogy kommunikációs, kapcsolatteremtési képességeid a helyén legyenek. Tudj egy mondatból vadidegenekkel kapcsolatot teremteni, és nem árt, ha ezt kifejezetten gazdákkal is tudod reprodukálni.

Érdekeljenek amit eladsz

Noha felszínes olvasatban úgy tűnhet, hogy egyszerű termékeket gyártunk, igazából a jövő agrárkütyüin dolgozunk. Sőt, mi magunk is imádunk kütyükkel játszani. Ha te is szétkaptad gyerekkorodban apád kidobott rádióját, jól fogod érezni magad nálunk.

Gondolkodj hosszútávon

A stratégiai gondolkodás nem csak duma, de alap kell, hogy legyen egy értékesítő esetében, hiszen a sales stratégia kialakításában is aktív részvételedre számítunk. És bizonyára te is tudod, hogy nem az első héten fognak jönni a nagy sikerek.

🤮 Kit nem keresünk?

Aki csak egy melót keres

Ha szereted a munka könnyű oldalát megfogni, akkor rossz hírünk van: ennek nem lesz könnyű oldala.

Akinek csak fix pénz kell

Ha inkább a fix fizetést preferálod a változóval szemben, akkor valószínűleg nem csak mi nem vagyunk neked valók, de a szakma sem.

Aki először kér, aztán ad

Ha irreálisan magas igényekkel állsz elő már azelőtt, hogy egyetlen terméket is eladtál volna, akkor inkább ne is jelentkezz.

Aki nem vállalja a hibáit

Ha mindig más, a kormány, az infláció meg a szankciók, vagy épp a pénzéhes főnököd a hibás... Hát mégis ki tud változtatni az életeden, ha te nem? Ha most felhördültél, nem minket keresel.

Fix állás vs egyéni vállalkozói jogviszony

Tisztában vagyunk vele, hogy az értékesítői munka sokkal közelebb áll a vállalkozói léthez, mint az alkalmazottihoz. Ezért akár alvállalkozói jogviszonyban is megoldható a feladat. Természetesen ez kevesebb kötöttséggel, jobb adózási feltételekkel jár, és magában hordozza a nagyobb anyagi eredmény lehetőségét, de ne felejtsd el, hogy nagyobb önállóságot is igényel.

Pár szó a fizetségről

Természetesen nem szeretnénk, hogy éhen halj, ezért adunk alapfizetést. Ám ne számíts rá, hogy hátradőlhetsz és kényelmesen elleszel belőle, mert ezzel nem szabad beérned. Az éhenhaláshoz sok, de minden máshoz kevés. A fizetésednek ugyanis hangsúlyosabb eleme az általad hozott eladások után járó bónusz lesz, aminek nem lesz felső korlátja.

3 hónapos próbaidő

A szerződésedben 3 hónapos próbaidőt fogunk kikötni. Ennyi időnek elégnek kell lennie arra, hogy az első jelentősebb rendeléseidet behozd. Ha úgy gondolod, hogy ennyi idő alatt neked nem megy, akkor nem téged keresünk. Ha viszont ennyi idő után nem termeled ki a béredet, akkor elválnak útjaink.

Gyakori kérdések


Egyéni vállalkozóként vagy alkalmazottként végezhető ez a munka?

Alapvetően megegyezés kérdése. Az alkalmazotti jogviszony érthetően nagyobb kötöttségekkel és adókkal jár, cserébe jár szabadság és táppénz. A vállalkozói lét a nagyobb profit lehetőségével együtt természetesen a nagyobb kockázatét is magában hordozza.

Kell-e bármilyen szakirányú végzettség?

Nem szükséges, de ahogy olvashattad a leírásban, azért egy érettségivel illik rendelkezned. Persze előnyt jelent, ha nem csak érzésből, hanem a tanultak alapján végzed munkádat. Az már csak hab a tortán, ha képezted magad sales statégia alkotás területén is.

Mekkora tapasztalatra van szükségem?

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem a tapasztalatot keressük, hanem az elhivatottságot és a hozzáállást. Lehet 10 év tapasztalatod, ha messziről kerülöd az ügyfelekkel való személyes találkozásokat.10 perc célirányos beszélgetés egy ügyféllel többet ér 10 hónap irodai munkánál. Ezért kifejezetten egy "csináljuk!" mentalitású embert keresünk.

Mennyire merev a munkaidő?

Ahogy írtuk korábban, ez egyrészt jogviszonyodtól, másrészt a közösen megalkotott stratégiától függ. Ha üzleti úton vagy, értelemszerűen nem lehet a 8-16 óra közötti merev keretekbe bezsúfolni az ügyfelekkel való találkozásokat, ám ha irodai munkanapot tartasz, akkor mindenképpen bentről érdemes végezned azt, hogy közben is tanulj termékeinkről.

Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!
Keress minket a +36304511314-es telefonszámon.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.