Vadalarm Vadalarm területkezelő

Figyelem! Július 31-ig minden vad-, madárriasztóra és villanypásztorra a lopásbiztosítást ajándék! Kattints ide, és válaszd ki termékedet!

Területtervező

Online szaktanácsadás
Vadriasztók kihelyezéséhez

Mit nyújt a Területtervező Neked?

A Vadalarm Területtervezővel

berajzolhatod területeidet a térképre
éjjel-nappal kérhetsz tanácsadást vadkármegelőzéshez
a következő munkanapon garantáltan segítséget kaps
munkatársaink optimalizálják vadriasztóid kihelyezését
minimalizáljuk a költségeidet
és mindezt teljesen ingyen tesszük!

Nézd meg a videós útmutatót, és regisztrálj te is a több mint 2000 felhasználónk közé!

Technológia a gazdák szolgálatában

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy segítsük a magyar gazdákat az online technológiákban rejlő lehetőség kihasználásában. A területtervezőben online elérhetőek mért és számított időjárási adatok, műholdképek és még sok egyéb olyan funkció, melyre egy modern gazdának égető szüksége van.

Terméktámogatás úgy, ahogy a profik csinálják

A Vadalarm Területtervező igazodik a Vadalarm termékekhez is, így ezen keresztül hatékonyabban tudunk tanácsot adni termékeink használatával kapcsolatban is. A térképen bejelölheted saját területeidet, majd pedig kiválaszthatod, hogy milyen módon szeretnéd megvédeni az adott területet a vadkár ellen. Szakértő csapatunk így sokkal könnyebben tud tanácsot adni neked abban, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal helyezhesd ki eszközeinket. Felejtsd el a papírt és a kézzel-lábbal magyarázást. Jelöld be területedet, és a többit mi elintézzük.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.