Figyelem: A koronavírus jelenleg (2020-12-05) nincs hatással kiszállításainkra, bármilyen változásról itt fogunk tájékoztatni!

Vadalarm területtervező

Ez egy olyan felület Neked és minden gadáknak, ahol:

  • egyszerűen todod kezelni területeidet
  • pár kattintással tervezhetsz villanypásztor rendszert
  • éjjel-nappal kérhetsz tanácsadást vadkármegelőzéshez
  • kiszámolhatod, mennyi napfény esik területedre
  • automatikus értesítést kérhetsz szélsőséges időjárási esetekre
  • ellenőrizheted területeid termőképességét vegetációs indexen keresztül
  • .....mindezt teljesen ingyen.

Nézd meg a videós útmutatót, és regisztrálj te is a több mint 2000 felhasználónk közé!

Technológia a magyar gazdák szolgálatában

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy segítsük a magyar gazdákat az online technológiákban rejlő lehetőség kihasználásában. A területtervezőben online elérhetőek mért és számított időjárási adatok, műholdképek és még sok egyéb olyan funkció, melyre egy modern gazdának égető szüksége van.

Terméktámogatás úgy, ahogy a profik csinálják

A Vadalarm Területtervező igazodik a Vadalarm termékekhez is, így ezen keresztül hatékonyabban tudunk tanácsot adni termékeink használatával kapcsolatban is. A térképen bejelölheted saját területeidet, majd pedig kiválaszthatod, hogy milyen módon szeretnéd megvédeni az adott területet a vadkár ellen. Szakértő csapatunk így sokkal könnyebben tud tanácsot adni neked abban, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal helyezhesd ki eszközeinket. Felejtsd el a papírt és a kézzel-lábbal magyarázást. Jelöld be területedet, és a többit mi elintézzük.Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.