Figyelem! Július 22-ig minden vadriasztóra a lopásbiztosítást ajándékba adjuk! Kattints ide, és válaszd ki, melyiket kéred!

Vadalarm területtervező

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy hatékonyabban tudjunk neked segíteni. A térképen bejelölheted saját területeidet, majd pedig kiválaszthatod, hogy milyen módon szeretnéd megvédeni az adott területet a vadkár ellen. Szakértő csapatunk így sokkal könnyebben tud tanácsot adni neked.

Vadriasztóval kapcsolatos kihelyezési tanácsainkhoz kattints a vadriasztási segédlet gombra, és add meg milyen állatok és milyen irányból érkeznek. Ezután küldd el nekünk az adatokat, hogy segíteni tudjunk.
Ha villanypásztor telepítésén gondolkozol, kalkulátorunk abban is segít, hogy kiszámolhasd, mennyi vezetékre és kiegészítőre van szükséged.

Ha vannak olyan területeid, melyekre sem vadriasztónkat, sem villanypásztorunkat nem szeretnéd telepíteni, akkor is érdemes bejelölnöd az általad művelt parcellákat, ugyanis a térképeket fiókodhoz kapcsolva elmentjük.

Ha elakadnál a Területtervező használata során, csak kattints a "Videós útmutatók megtekintése" gombra.

Videós útmutatók megtekintése  

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.