Vadalarm Vadalarm akusztikus állatriasztók
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Hazai gyártású ultrahangos riasztóink csökkentik a vaddisznók, őzek, nyulak és szarvasok által okozott károkat

Az egyedek kilövése nem hoz tartós megoldást, a bekerítés költséges, a villanypásztor munkaerőigényes. Az általunk gyártott ultrahangos okosvadriasztók azonban pont ezeket a problémákat küszöbölik ki: a Vadalarm termékek költséghatékony vadkárcsökkentő megoldást jelentenek, gyorsan kihelyezhetőek és rugalmasan konfigurálhatóak. Ráadásul utólag extra funkciókkal is bővíthetőek okostelefonos alkalmazásunkon keresztül.

Válaszd ki, melyik típust kéred

Itt válassz először

És most válaszd ki, milyen felszereltséggel!

Fullextra csomag
Vadalarm Smart Pro
 • Vadriasztás funkció
 • Napelemes és USB-s töltés
 • Beépített akkumulátor
 • Okostelefonos applikáció
 • WiFi-s távfelügyelet
 • USB töltőfej
 • 2 extra hangerő fokozat
 • Madárriasztás funkció
 • Rágcsálóriasztás funkció
 • Sűríthető riasztások
Profi csomag
Vadalarm Smart Pro
 • Vadriasztás funkció
 • Napelemes és USB-s töltés
 • Beépített akkumulátor
 • Okostelefonos applikáció
 • WiFi-s távfelügyelet
 • USB töltőfej
 • 1 extra hangerő fokozat
 • Madárriasztás funkció
 • Rágcsálóriasztás funkció
 • Sűríthető riasztások
Starter csomag
Vadalarm Smart Pro
 • Vadriasztás funkció
 • Napelemes és USB-s töltés
 • Beépített akkumulátor
 • Okostelefonos applikáció
 • WiFi-s távfelügyelet
 • USB töltőfej
 • Extra hangerő fokozatok
 • Madárriasztás funkció
 • Rágcsálóriasztás funkció
 • Sűríthető riasztások

Melyik kivitel való neked?

A Vadalarm Smart állatriasztók 4 különböző kivitelben készülnek, melyek leginkább a hangszórók darabszámában és teljesítményében térnek el egymástól. A következőkben segítünk eldönteni, hogy melyikre is van szükséged. Csak alaposan gondold végig, hogy milyen irányból érkeznek a vadak. Ne feledd: nem az a cél, hogy teljes parcelládat lefedd, hanem az, hogy az állatok bejövetelét megakadályozd!

Smart Pro

Pro

Kompakt megoldás egy hangszóróval. Olyan helyekre ajánljuk, ahol egy konkrét irányból maximum 80 méter széles sávban érkeznek az állatok. Ha ennél szélesebb a veszélyeztetett szakasz, akkor több darabra lesz szükséged.

Smart Duo

Duo

Hatékony védelem keskeny, de hosszú földterületekre, így gyakran alkalmazzák szőlőben. Egy eszközzel nagyjából egy 80x200 méteres területet tudsz lefedni. A legnagyobb hatékonyságot akkor tudod elérni, ha az állatok a terület két rövidebb vége felől érkeznek az állatok.

Smart Tripla

Tripla

Körkörös védelem minden irányba akár 150 méteres távolságra. Olyan területekre javasoljuk, ahol bármely irányból érkezhetnek az állatok. Ideális esetben egy 200x200 méteres területet képes hatékonyan védeni egy darab.

Smart Hexa

Hexa

Körkörös védelem minden irányba akár 150 méteres távolságra. A Hexa a csúcstermékünk, mely holtterek nélkül fedi le a szélrózsa minden irányát, így esélyt sem hagy az állatoknak arra, hogy kikerüljék.

Extra funkciók gombnyomásra

A Vadalarm Smart alkalmazás lehetővé teszi számodra, hogy akár utólag is aktiválj eszközödön olyan funkciókat, melyeket a készülék megvásárlásakor nem kértél bele.Így lehetőséged van rá, hogy a tavaszi vetés védelmére vásárolt vadriasztód segítségével ősszel a seregélyek ellen is hatékonyan vehesd fel a harcot.

Tudd, kiktől vásárolsz!

Az állatriasztók piacán évek óta meghatározó hazai gyártó, a Vadalarm fejleszti a legokosabb, gondozásmentes állatriasztókat. Anyanyelvű ügyfélszolgálatunkat bármikor felhívhatod kérdéseddel. Ha pedig szervizzel kapcsolatos problémád van, szinte azonnal tudunk segíteni.

Közvetlen kiszállítás

Minden termékünket közvetlenül a Vadalarm központból kapod, egyből a gyártótól. A termékeket folyamatosan gyártjuk, és délután 2-ig becsomagoljuk rendelésedet.

Gyártói garancia

Minden általunk gyártott termékre 3 év gyártói garancia vonatkozik a rendeltetésszerű használat melletti meghibásodásra.

Hatékonyság garancia

Meg vagyunk győződve róla, hogy számodra kiváló választás a Vadalarm Smart termékcsalád, ezért 14+14 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Ügyfeleink elismerő véleményei

Az alábbi, a független trustindex által hitelesített vélemények nem tipikus vásárlók véleményét tükrözik.

Láthattál minket a TV-ben is

Vadalarm a Cápák Közöttben

A 2023-as évadban a Cápák elé vittük a Vadalarm termékeket is, ahonnan 2 különdíjjal, és 1 jelöléssel és egy ajánlattal távoztunk! A műsor után velünk készült interjút itt olvashatod.

Vadalarm a Cápák Közöttben

Miért válassz Vadalarm terméket a konkurens módszerek helyett?

Költséghatékony
Költséghatékony

A legtöbb módszerhez hasonlóan az ultrahangos állatriasztás sem jelent 100%-os védelmet a vadkár ellen. Ám mégis kiemelkedik közülük: a területre vetített beruházás és munkaerő költsége a legalacsonyabb. Nem kell kerítést javítanod, és vagy folytonn vadriasztószert permetezned.

Csúcstechnológia
Csúcstechnológia

Imádunk innoválni, ezért nem tudjuk elképzelni, hogy termékeink valaha is tökéletesek legyenek, mert mire elkészülünk egy fejlesztéssel, a fejünkben már a következő verzión dolgozunk. Így amikor Vadalarm terméket vásárolsz, garantáltan a legmodernebb technológiára ruházol be..

Személyreszabott
Személyreszabott

Az állatriasztók piacán egyedülálló módon termékeink mindegyike egyedi igényeidhez igazítható. Nagyobb hangerő? Gyakoribb riasztások? Nem probléma. Sőt, ha utólag meggondolod magadat, és mégis szükséged van mondjuk madárriasztásra is, utólag is megvásárolhatod az a Vadalarm Smart applikációból. Fizess csak azért, amit valóban használsz is!

Segítünk megtervezni a kihelyezést

Természetesen nem csak abban tudunk segítségedre lenni, hogy melyik terméket érdemes választanod, de abban is, hogy hova érdemes kihelyezned az egyes készülékeket. Készítettünk erre a célra egy online tervezőszoftvert, melyben lerajzolhatod nekünk a védeni kívánt területet, és mi küldünk egy rajzot arról, hogy mely pontokra mely termékeket telepítsd. Kattints ide a tervezőhöz!

Segítünk megtervezni a kihelyezést

Ismerd meg az okos funkciókat!

Állítható hangok

Állítsd ultrahangos vagy hallható tartományba a riasztások hangját!

Állítható hangerő

Csavard fel a hangerőt az általad megvásárolt legmagasabb fokozatig tetszésed szerint!

Turbó fokozat

A turbó funkció megvásárlásával sűrűbbé teheted a bekapcsolások gyakoriságát minden napszakban.

Eco mód

Az Eco mód bekapcsolásával rövidebb, de gyakoribb hangokat ad ki az eszköz, ezzel csökkentve a fogyasztást.

Távfelügyelet

Ahol van WiFi hálózat, ott Vadalarm Smart állatriasztód képes az internetre kapcsolódni, hogy mindig ellenőrizhesd.

Frissítések

Ha új funkciót vásároltál bele, csak töltsd rá a szoftverfrissítést egy gombnyomással, és már használhatod is!

Válaszd ki a neked valót, vagy kérj telefonos segítséget!

Az iparág meghatározó terméke több tízezer eladott darab után 2022-ben alapjaiban újult meg. Ez az egyetlen termékcsalád, amit úgy konfigurálhatsz, ahogy te szeretnéd. Válassz csomagot, és beletesszük a különböző általad kért állatriasztási funkciókat. Ilyet máshol nem kapsz. Nézd meg a bemutató videót, és ismerd meg a legokosabb, telefonról vezérelhető állatriasztót!

Biztosak vagyunk benne, hogy miután megnézed videós összefoglalónkat, már tudni is fogod, hogy a te problémád megoldására melyik termékünk a legalkalmasabb. Persze, ha mégis kérdésed akad, nyugodtan keresd ügyfélszolgálatunkat!

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Kiszállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Gyakori kérdések

Hallják-e a háziállatok az ultrahangot?

Általában nem. Amit feltétlenül tudnod kell, az az, hogy a madarak semmiképpen nem hallhatják az ultrahangot, hiszen az ő hallásuk szinte teljesen egy tartományba esik az emberével. A kutyák esetében az a tapasztalatunk, hogy a városi (jellemzőek kisebb testű) kutyák abszolút nem hallják, ahogyan a keverék fajták és az idősebb fajtatiszták sem. Egyedül néhány vadászkutya fajta rendelkezik olyan hallással, hogy észreveszik az ultrahangos riasztókat. Szerencsére ők általában vannak olyan jól idomítva, hogy nem fogják megugatni, egyszerűen csak odébb állnak. A macskák esetében már nem tudunk hasonló szabályszerűségről, de köztük is ritka az olyan egyed, amelyik hallja. A marhákat, disznókat és egyéb haszonállatokat szintén nem zavarja az ultrahang.

Levehetem-e a napelem tetején lévő fóliát?

Igen, nyugodtan leveheted, mert az csak azért van rajta, hogy a gyártás és a szállítás során védje a karcolásoktól. Hosszútávon azonban nem árt, ha lehúzod, ugyanis az UV fény hatására ráéghet a panelre, és ezzel ronthatja annak hatásfokát.

Drágállod?

Számolj utána: ha egy hektár kukoricában a vadkár mértékét 70-ről 10 százalékra csökkented vele, akkor 180.000 forintot takarítasz meg egy 38.000 forintos állatriasztóval. Szóval szerinted nem éri meg?

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz állatriasztódhoz, akár már 6.000 Ft-ért.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik állatriasztónk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!

Amíg várod, hogy rendelésed megérkezzen, töltsd le az applikációnkat!

Kattints a megfelelő ikonra a letöltéshez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.