Vadalarm Vadalarm vadriasztók

Raktárkisöprés: Január végéig 10.000 Forint kedvezménnyel vásárolhatsz villanypásztort! Kattints ide!

Mi leszünk a pajzsod a vadkár ellen!

Szánj maximum 3 percet termékeink megismerésére, és előzz meg akár milliós károkat!

Biztosak vagyunk benne, hogy miután megnézed videós összefoglalónkat, már tudni is fogod, hogy a te problémád megoldására melyik termékünk a legalkalmasabb. Persze, ha mégis kérdésed akad, nyugodtan keresd ügyfélszolgálatunkat!

Ügyfeleink elismerő véleményei
Válaszd ki a neked valót!

Vadalarm Hibrid

Vadalarm Hibrid

Egy eszköz mind helyett

Miért is vennél minden problémára külön eszközt, ha mindet megkaphatsz egyben? Csak a Vadalarmnál kapható a csúcstechnológiás állatriasztó!

Vadalarm Tripla

Vadalarm Tripla

Csúcstechnológia a vadriasztásban

Azoknak, akiknek a színvonal, a kényelem és a minőség fontosabb, mint az ár. A Bluetooth modulnak köszönhetően okostelefonoddal tudod ellenőrizni működését. Három hangszórónak köszönhetően 360°-ban fejti ki hatását.

Vadalarm Dupla

Vadalarm Dupla

Dupla hangszóróval, dupla hatékonysággal

Ideális hosszú, de keskeny földekhez, mert mindkét oldalán hangszóróval rendelkezik. Ezeken a birtokformákon a legköltséghatékonyabb módon a Vadalarm Duplát tudod üzemeltetni.

Vadalarm Pro

Vadalarm Tripla

A legnépszerűbb vadriasztónk bonyolult esetekre

Vadkárral erősen érintett szakaszok és nem egyenes határvonalak, erdők szélének védelmére a legtöbb gazda által használt Vadalarm Pro vadriasztónkat javasoljuk. Ha az állatok több helyről is jönnek, ezt válaszd!

Nem tudsz dönteni?
Szeretnéd tudni, kiktől vásárolsz?

Elhivatott technológia rajongók vagyunk, akik a gazdák életét szeretnék megkönnyíteni.

Azért dolgozunk, hogy a gazdálkodókat elrepítsük a jövőbe. Minden nap legalább 1 órát tanulással és kísérletezéssel töltünk azért, hogy neked ne kelljen. Így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk csak olyan megoldásokat fogsz kapni, amik megkönnyítik életedet. Nézd meg a velünk készült interjút, ha szeretnél minket jobban megismerni!

Nálunk ez mind alap

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Gyors és ingyenes szállítás Vadalarm termékekre

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.