Vadalarm Vadalarm villanypásztor

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

Szabd személyre villanypásztorodat három kattintással

Vadalarm villanypásztor

Cikkszám: VAD007

Készletinformáció: A termék gyártása megszűnt, viszont már rendelhető a legújabb villanypásztorunk.

Kérdésed lenne villanypásztor rendszer építésével kapcsolatban?

Gyártói garanciával

A Vadalarm villanypásztor ideális választás számodra, ha a következők bármelyike is igaz rád:

  • szeretnél napelemet is kérni hozzá
  • szereted az ingyenes szállítást
  • nem szeretsz villanyt szerelni
  • félsz, hogy ellopják villanypásztorodat

Mert a Vadalarm villanypásztorhoz:

  • kérésedre akár távfelügyeletet is adunk
  • 2 év gyártói garancia jár
  • kérhetsz még földelőszondákat is
  • köthetsz lopásbiztosítást is!

Ha pedig összetettebb rendszer építésére adod a fejed, próbáld ki Villanypásztor Tervezőnket az alábbi gombra kattintva:

Állítsd össze saját rendszeredet!
Bruttó ár: 54990 Ft/db

1 Add meg, mennyit kérsz:
2 Kérsz hozzá földelőszondákat?

3 Kérsz hozzá napelemet is?

4 Konnektoros verzióban kéred?

5 Szeretnéd lopás ellen biztosítani?

6 Kérsz hozzá távfelügyeletet?

6
Miért válaszd a Vadalarm villanypásztort?

Például azért, mert amellett, hogy tisztességesen ellátja feladatát, 100%-ban magyar fejlesztés, így megvásárlásával a hazai ipart támogatod. Villanypásztorunk folyamatos fejlesztése mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a szabályoknak megfelelően biztonságosan és megbízhatóan üzemeljen. Emellett a Vadalarm villanypásztor a jelenleg Magyarországon kapható legkönnyebben távfelügyelhető megoldás, hiszen kérésedre ezt egyből bele is tudjuk építeni.

Weboldalunkon igyekszünk minden hasznos információt közölni, de ha valami mégsem világos bármikor nyugodtan írj nekünk az oldal tetején a kapcsolatfelvételre kattintvat, ha technikai segítségre vagy szervizre van szükséged. Ingyenesen házhoz szállítjuk, általában 2 munkanapon belül és természetesen 14 napos visszavásárlási, és 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk. Emellett villanypásztorunkra lopásbiztosítást is köthetsz, ami azt jelenti, hogy ha egy rendőrségi jegyzőkönyvvel igazolod az esetet, mi teljesen ingyen küldünk neked egy újat.

Ügyfeleink elismerő véleményei

Minél nagyobb a terület, annál több párhuzamos vezetéket érdemes használni. Ettől függetlenül nem a vezeték hosszának, hanem a bekeríthető kerületnek a maximuma az 5km.

Hogy néz ki egy villanypásztor rendszer?

Ha nem vagy gyakorlott a villanypásztorok kihelyezésében, akkor sincs probléma. Egyrészt írtunk a témáról egy könyvet, melyet ingyenesen le tudsz tölteni ide kattintva. Másrészt az alábbi grafikán is láthatod, hogyan épül fel egy komplett villanypásztor rendszer. Ha még új Neked a téma, olvasd el a kép alatti magyarázatokat is!

Villanypásztor készülék

A legnyilvánvalóbb alkatrésze a rendszernek, mi is ennek gyártásával foglalkozunk. Az általában 12V bemenő feszültséget 6-12.000V-os feszültséggé alakítja. Egyik kimenő pólusát a földbe kell levezetned, a másikat pedig a karámvezetékre kell rákötnöd.

Karámvezeték

Ez általában több kilométer hosszú, olyan speciális vezetéket takar, melyben a műanyag szálak közé 6-8 fémszálat szőttek. Amikor az állat hozzáér a karámvezetékhez, az ebben levő feszültség rázza meg.

Földelés

Ez egy kritikus pontja minden villanypásztor rendszernek. A legjobb, ha több korrózióálló fémrudat szúrsz le a földbe, és ezeket összekötöd egymással, majd a villanypásztor földelési pontjával is.

Tápellátás

A leggyakoribb megoldás az egyszerű 12V-os akkumulátor, mely bizonyára van a háztartásodban. Erről akár több hétig is üzemeltetheted a rendszert. Noha akkut mi nem árulunk, ellenben kifejezetten mezőgazdasági célra fejlesztett napelemes panelt igen, így soha nem kell az akku töltésével bajlódnod.

Szeretnéd tudni, kiktől vásárolsz?

Elhivatott technológia rajongók vagyunk, akik a gazdák életét szeretnék megkönnyíteni.

Azért dolgozunk, hogy a gazdálkodókat elrepítsük a jövőbe. Minden nap legalább 1 órát tanulással és kísérletezéssel töltünk azért, hogy neked ne kelljen. Így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk csak olyan megoldásokat fogsz kapni, amik megkönnyítik életedet. Nézd meg a velünk készült interjút, ha szeretnél minket jobban megismerni!

Mitől intelligens a Vadalarm villanypásztor?

Amikor egy terméket fejlesztünk, nem csak egy elszigetelt eszközben gondolkodunk. Mindig figyelembe vesszük a környezetet, ahol az eszköz üzemelni fog. Ezért alkottuk meg először a Vadalarm Mezőgazdasági Napelemet, hogy megkíméljük az aksicipeléstől. Majd ezt követően tovább mentünk, és felokosítottuk villanypásztorunkat, hogy képes legyen akár e-mailben is jelezni, ha elszakad a karámvezeték. Ha többet szeretnél megtudni erről a funkcióról, akkor kattints ide, és ismerd meg a Vadalarm Villanypásztor Távfelügyeleti Rendszerünket.

Akár 5 kilométer kerület bekeríthető

Okos: rendelhető akár távfelügyelettel is

Kérd napelemmel együtt és kedvezményt kapsz!

Időjárás álló kivitel, a vidéki életre szabva

Pénzvisszafizetési garancia
Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.
Másnapi kiszállítás Vadalarm termékekre
Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.
Ügyfelek ezrei által kedvelt márka
A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.
Biztonságos fizetés
Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.
Utánvét
Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.
100% magyar termék
A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Ismerd meg a részleteket!
Vadalarm Villanypásztor
Teljes vízhatlanság
Villanypásztorunk burkolata IP65 védettséggel rendelkezik, minden szükséges helyen tömítve van, ennek köszönhetően nem probléma neki, ha kinthagyod az esőn, a lényeg, hogy víz alá ne merüljön. Persze azért jelentősen megnyújthatja az élettartamát egy kis törődés.
Vadalarm Villanypásztor
Maximális biztonság
A Vadalarm villanypásztor jelenlegi EU-s rendeletek szerint megengedett maximumot nem lépi át, így használata biztonságos. Garantáltan olyat csap, mint a karikás ostor. Ha megfogod és mégsem ráz, küldd vissza!
Vadalarm Villanypásztor
Energia a napból
Amennyiben szükséged van rá, kedvezményesen vásárolhatod meg 50 Wattos mezőgazdasági napelem rendszerünket a villanypásztor mellé. Ha együtt veszed, mi automatikusan adunk 10.000 Ft kedvezményt. Erről a termékről részleteket ide kattintva olvashatsz.
Vadalarm Villanypásztor
Masszív akkumulátorsaruk
A villanypásztor bemenő oldalán erős, polaritások szerint különböző méretű akkumulátorsarukat találsz. Ezzel csatlakoztathatod megbízhatóan villanypásztorodat az akkumulátorhoz. A kimenő oldalon pedig menetes banándugók teszik egyszerűvé a vezetékelést.
Vajon neked valók vagyunk?

Akkor válassz minket, ha...

állatok benttartására vagy a vadkárra keresel megoldást.
minőségi és biztonságos megoldást keresel.
az állataid többet érnek annál, hogy a villanypásztoron spórolj.
nem szeretnéd a lemerült aksikat cipelgetni (kérd napelemmel!)

Nem minket keresel, ha...

Te csak az olcsót keresed.
nem félted az állataidat.
csak egy kis virágoskertet akarsz bekeríteni.
inkább építesz magadnak egyet.
Mit tudsz megrendelni erről az oldalról?

Amiket egyből be tudsz itt rakni a kosárba

Vadalarm villanypásztor készüléket
12V-os strapabíró akkumulátor sarukat vezetékkel (ha akkus verzióban kéred)
Amennyiben kéred, napelemet beépített töltőáramkörrel és a felszereléséhez minden alkatrésszel
Ha pedig földelőszondát is kértél, azt is mellékeljük Neked!
A legprofibbak pedig egyből távfelügyelettel kérik!

Amiket ezen az oldalon nem tudsz megrendelni

Karámvezetéket (ezt Villanypásztor Tervezőnkben megtalálod)
Zsinórvezetéket (ezt Villanypásztor Tervezőnkben megtalálod)
Szigetelőket (ezt Villanypásztor Tervezőnkben megtalálod)
Kapuelemeket (ezt Villanypásztor Tervezőnkben megtalálod)
Akkumulátort (ezt egyébként sem forgalmazunk)
Kérd napelemmel!

Készítettünk egy napelempanelt speciálisan mezőgazdasági felhasználók számára. Ami bőven termel annyi energiát, hogy biztonsággal képes működtetni a villanypásztort és feltölteni az éjjel merített akkumulátort is.

Ha bárhol máshol vásárolsz napelemet, hamar rá kell döbbenned, hogy tőlük csak a táblát kapod meg ennyiért. Mi viszont konzollal és vízhatlan dobozba épített töltésvezérlő elektronikával szállítjuk, hogy biztosan bírja a vidéki élet viszontagságait. Neked már csak fel kell rögzítened egy oszlopra.

Ha tehát kérsz hozzá napelemet, ne ijedj meg, nem kell hozzá rakétatudósnak lenned, hogy összerakd. Napelem igényedet az oldal tetején, jobb oldalon, a kosárnál tudod beállítani.

Profi földelés - ahogyan azt a nagykönyvben írják

Mások azt mondják, nem kell sokat bajlódnod a földelőszondák telepítésével, csak szúrj le pár betonvasat a földbe. Mi nem osztjuk ezt a véleményt, ugyanis a jó földelés nélkül a villanypásztor semmit nem ér. Igaz, a betonvas is jó mondjuk fél évig.... De utána? Tudod, azt mondják, hosszútávon a minőség a legolcsóbb megoldás. Ugye érted, miért?

Összeépítettünk neked egy olyan földelőrendszert, amilyen a nagykönyvben meg van írva. 3 darab rozsdamentes, 50cm mélyre szúrható hegyes szonda, egymással összekötve 2-3 méter hosszú kettős szigetelésű kábellel. Ha nem ér meg neked ennyit a profi villanypásztor rendszer kiépítése, akkor magadra vess, mi szóltunk előre.

Lopásbiztosítás

Napi szinten halljuk legfőbb félelmeteket: "Mi lesz, ha ellopják?"

Az lesz, hogy küldünk neked egy újat. Amennyiben kifizeted az egyszeri 6.000 forintot a Vadalarm villanypásztor vásárlásakor, azzal a garancia időtartamára (2 évre) lopásbiztosítást vásárolhatsz készülékedre. Ér neked 6.000 forintot, hogy ne izguld halálra magad? Ezt neked kell eldöntened. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőköny másolatával kell igazolnod. Ugyanígy kérheted a biztosítást a napelemre is 12.000 forintért. A Lopásbiztosítást fent, az oldal tetején tudod igényelni.

Építs rendszert négy gyors lépésben

A Vadalarm villanypásztor telepítése rendkívül egyszerű. Csak kövesd az alábbi lépéseket:

1

Először jelöld ki a karámvezeték nyomvonalát, majd 5-6 méterenként verj le egy karót. Ezekre kell majd a megfelelő műanyag szigetelőkkel rögzítened a vezetéket. Fontos, hogy nyírd le alatta az aljnövényzetet és vágd le a belógó fák ágait.

2

Ha ezzel megvagy, találd ki, hova teszed a villanypásztorod központi egységét, majd helyezd el mellé 12V-os akkumulátorodat (bármilyen gyártmányú és típusú akkumulátor megfelelő, nem szükséges munkaakkumulátort venned). Válassz egy biztonságos, lehetőleg fedett helyet. Amennyiben vásároltál mellé napelemet is, azt két bilinccsel könnyedén rögzítheted egy oszlopra. A lényeg, hogy ezt ne árnyékolja semmmi.

3

Az egyik legfontosabb lépés jön: keress egy olyan helyet, ahol nem kavicsos a talaj, és kellően nedves. Ide szúrj le a földbe legalább 3 darab (lehetőleg rozsdamentes) fémrudat. Ezeket kösd össze egymással és a villanypásztor negatív pólusával is. Fontos, hogy erre a mellékelt vezetéket használd, és ne toldd meg!

4

Már csak annyi van hátra, hogy az elkészült karámvezetéket bekösd a villanypásztor készülék pozitív pólusába, a villanypásztor saruit pedig tedd rá az akkumulátorra. Kapcsold be, és készen is vagy!

5 Tipp: Ha teheted, akkor használj több vezeték párhuzamosan kötve, így rendszered megbízhatóbban fog működni.

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően készülnek és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Műszaki paraméterek
Magasság 90 mm
Szélesség 160 mm
Hosszúság 250 mm
Tömeg 1,5 kg
Impulzussűrűség 60 impulzus/perc
Névleges fogyasztás 10 W
Kimeneti feszültség 6-12.000 V (terhelésfüggő)
Bemeneti feszültség 10-15 V
Elektromos csatlakozás 2.1/5.5 DC JACK / szabványos akkumulátorsaru
Ajánlott akkumulátor kapacitás min. 50 Ah
Opcionális napelem teljesítménye 50 W
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 - 60°C

Drágállod?

Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak, nem is ez a célunk. De Te is tudod, hogy olcsón nem lehet minőséget produkálni. Ha minket választasz, minőséget veszel.

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz a villanypásztorhoz egyszeri 6.000 forintért. Ha ellopják, a rendőrségi jegyzőkönyv másolatát bemutatva egy alkalommal küldünk helyette egy újat.

Félsz, hogy megráz?

Ez csak természetes, a villanypásztorban áram van. De saját fejlesztésü megoldásainknak köszönhetően a karámvezeték érintése alig veszélyes, de sokkal inkább rázós élmény.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik villanypásztorunk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Letölthető dokumentumok
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.