Vadalarm Vadalarm Vakondriasztó

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

Kertészkedés és gyönyörű gyep bosszankodás nélkül!

Vadalarm Vakondriasztó
Mennyiségi kedvezmény:
3 db-tól: -2000 Ft kedvezmény/db
6 db-tól: -4000 Ft kedvezmény/db

Ha kérdésed lenne:

Vess véget az idegesítő halmoknak!
Vakondok ellen

Végre megérkezett a Vadalarm várva-várt fejlesztése: az ország valószínűleg legerősebb vakondriasztója. Amellett, hogy párját ritkító erősségű mini-földrengéseket generálva riasztja el a vakondokat, természetesen mindennel rendelkezik, amivel egy igazi Vadalarm terméknek kell:

  • napelemes töltés
  • beépített akkumulátor
  • akár két hét üzemidő egy töltéssel
  • választható garancia lopás esetére
  • 5-15 méter hatótávolság (a talaj tömörödöttségétől függően)
Bruttó ár: 24990 Ft/db
Cikkszám: VAD014

Készletinformáció: 28 db raktáron


1

Mennyit kérsz?


2

USB-s töltőaljzattal kéred?

Alap esetben USB-s töltőkábellel postázzuk, de ha kéred, adunk hozzá konnektorba dugható aljzatot is.

3

Szeretnéd lopás ellen biztosítani?


Ügyfeleink elismerő véleményei
A leggyorsabb demonstráció

Mielőtt belemennénk a részletekbe, nézd meg az alábbi videót, és egyből megérted, miért vannak ilyen sokan ilyen jó véleménnyel vakondriasztónkról!

Hogyan működik vakondriasztónk?
#1 Rezgésekkel

Vakondriasztónk működési elve pofonegyszerű: olyan zavaró mechanikai rezgéseket bocsátunk ki a vakond lakhelyére, amelyek nem hagyják őt nyugodni. Így előbb vagy utóbb arra kényszerül, hogy szedje a sátorfáját és odébb álljon. Te sem élnél szívesen állandó földrengésben, igaz?

Rezgés
#2 Napenergiával

A terméket napelemmel szereltük fel, hogy ne legyen szükséged se elemre, se hosszabbítóra. A napsugarak energiájának köszönhetően termékünk mindig bevetésre készen őrzi udvarod nyugalmát. Emellett ez az tulajdonság is, ami igazán gondozásmentessé teszi a vakondriasztónkat.

Napenergia
#3 Fejlett elektronikával

A vadriasztóinknál kikísérletezett technológiánkat igyekeztünk átültetni vakondriasztónkba is. Ennek eredményeként eszközünk olyan rezgéseket bocsát ki, melyeknek erőssége és frekvenciája is folyamatosan változik, így minimalizálva annak esélyét, hogy az állatok hozzászokjanak.

Véletlenszerű
Miért választottuk a rezgést?

Ha vakonddal küzdesz, biztosan szétnéztél már a piacon, és elsőre úgy tűnhet, számos megoldás áll rendelkezésedre. Gyakori keresési találat például a csapda, a riasztó füst, az ultrahang vagy egyes kémikai anyagok. Ezek közül azonban a csapda és a vegyszer használata kapásból tilos, hisz a vakond védett állat. Védett állat pedig maximum elriasztható, de semmiképp sem megölhető (utóbbi megoldást egyéb esetekben sem támogatjuk). Persze léteznek riasztó szagú, de a vakondra nem mérgező vegyszerek. Ezek azonban a földet és a növényeket is roncsolják.

Vadalarm vakondriasztó

A riasztógáz használata noha megengedett, mégis gyakran belepusztulnak az egyedek, hiszen nem mindig sikerül kiásniuk magukat idejében. Ha mégis eliszkolnának, a füst elillanásával a vakondok visszajönnek. Néhol ugyan még találkozhatsz ultrahangos vakondriasztókkal is, ám az ultrahang teljességgel hatástalan rájuk. Mi 2015 óta foglalkozunk ultrahangos technológiákkal, így elhiheted: ha vakondokra is működne, mi sem álltunk volna neki mással kísérletezni.

Nem bántja az állatokat

Nincs zavaró szag

Nem zavarja a nyugalmadat

Nem szennyezi a környezetet

Ezt a gondolatmenetet követve vakondriasztónk fejlesztésének kezdetén nem láttunk más megoldást magunk előtt, mint azt, hogy mechanikus rezgések talajba való kibocsátásával érjük el, hogy az állatok elhagyják udvarodat. Többek között ez a leghatékonyabb és a legkörnyezetbarátabb megoldás. Ezt a koncepciót ötvöztük a már korábbi termékeinkben is alkalmazott okos elektronikával, és így született meg a Vadalarm Vakondriasztó.

Miért válaszd a mi vakondriasztónkat?

Termékfejlesztésünket természetesen egy alapos piackutatással kezdtük: közel egy tucat gyártó termékét vizsgáltuk meg, és arra jöttünk rá, hogy a legtöbb rezgés alapú vakondriasztóban ugyanaz a gombelem méretű apró alkatrész generálja a rezgéseket. Ismerve ezek hatékonyságát, máris nyilvánvalóvá vált számunka, hogy min kell javítanunk ahhoz, hogy egy valóban hatékony terméket tudjunk alkotni: elhatároztuk, hogy megépítjük a legerősebb vakondriasztót.

Tehát míg bármely más, a piacon kapható vakondriasztóban egy hangyányi elektromágnest találhats, addig a Vadalarm Vakondriasztót egy akkora motorral szereltük fel, ami épp csak pár milliméterrel kisebb, mint a szára. Korábbi termékeinkből természetesen vakondriasztónk is megörökölte a változó frekvenciájú rezgéseket, aminek köszönhetően az állatok nem szoknak hozzá jelenlétéhez.

Pénzvisszafizetési garancia
Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.
Másnapi kiszállítás Vadalarm termékekre
Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.
Ügyfelek ezrei által kedvelt márka
A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.
Biztonságos fizetés
Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.
Utánvét
Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.
100% magyar termék
A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Vajon neked valók vagyunk?

Akkor válassz minket, ha...

Nem olcsót, hanem hatékonyat keresel.
Végleges megoldást keresel
Szereted a megbízható szervizhátterű termékeket.
Könnyen telepíthető megoldást keresel

Nem minket keresel, ha...

te nem akarod megvédeni az állatokat.
te csak rövid távon gondolkodsz.
megbízol a kínai kacatokban.
inkább építesz magadnak egyet.
Lopásbiztosítással a tolvajok ellen

Tudjuk, hogy a kültéren hagyott eszközökkel kapcsolatos legnagyobb félelem a lopás. Valld be, hogy amikor beruházol egy ásónál drágább eszközre, máris bevillan az agyadba a kép, ahogy valaki ráteszi a kezét és már viszi is. A Vadalarm Vakondriasztónál ettől nem kell félned. Megelőzheted a bajt, ha most megkötöd rá a lopás elleni biztosításunkat, ami a Vadalarm Vakondriasztó esetében 3.000 forint. Ha megér neked ennyit a nyugalom érzése, akkor csak pipáld be fent a kosárnál. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával kell igazolni.

Gyakori kérdéseitek

Mit kapok a pénzemért?

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, ez tény. De ha egy igazán nagy teljesítményű, sikergaranciával rendelkező terméket keresel, akkor megtaláltad. Az már csak hab a tortán, hogy egy hazai gyártású, állandó és gyors szervizhátterű terméket vásárolsz.

Megszokják a vakondok a rezgést?

Nem fogják, mert a Vadalarm vakondriasztó minden egyes bekapcsolásakor más és más frekvenciájú rezgéseket bocsát ki. Ehhez képtelenség hozzászokni. Ha a te esetedben mégsem válna be a vakondriasztónk, csak küldd vissza a pénzvisszafizetési időszak alatt és kérdés nélkül visszafizetjük a vételárat!

Mit tegyek, ha árnyékos helyre szeretném kihelyezni?

Noha vakondriasztónk alapvetően napelemmel szerelve érkezik, előfordulhatnak olyan helyzetek, hogy neked olyan helyen van szükséged rá, ahova nem süt be a nap. Ezért kérésedre töltőcsatlakozót is tudunk beleépíteni és még USB adaptert is tudunk mellé adni. Ezt az oldal tetején, a darabszám kiválasztása után tudod beállítani.

A vakond védett. Nem büntetnek meg a riasztó használatáért?

Igaz, a vakond védett, egy egyed eszmei értéke 25.000 Ft. Azonban ezzel az eszközzel csak a veteményes, vagy virágos területéről ijeszted el, így nem veszélyezteted az állományt.

Kint hagyhatom télen?

A készülék -15 és 50 fok között gond nélkül működik. Ám ha télen nem szükséges a használata, akkor biztosan növeled az élettartamát azzal, ha télire beszeded.

Mi lesz, ha ellopják?

Megelőzheted a bajt és akkor soha többet nem fogsz ezen a kérdésen aggódni! Ha vásárláskor megkötöd rá a lopás elleni biztosításunkat, az ellopott termék helyett egy újat küldünk neked. Egy esetleges lopást csupán egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával kell majd igazolni.

Hova szúrjam le?

Elsődlegesen oda érdemes kihelyezned, ahol olyan növényeket nevelsz, melyeket mindenképpen szeretnél megvédeni a vakondoktól. Ha valahol már megjelentek a túrások, akkor Közvetlen a vakondtúrás mellé szúrd le, ám figyelj rá, hogy tömör talajba, és ne a járatba szúrd. Ha több vakondtúrás van, akkor az mellé, amelyik nagyjából középen helyezkedik el.

Levehetem-e a napelem tetején lévő fóliát?

Milyen mélyre szúrjam le a földbe?

Műszaki adatok
Magasság 100 mm
Szélesség 100 mm
Hosszúság 350 mm
Tömeg 0,9 kg
Maximális üzemidő borús idő esetén 12 nap
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 ~ 50°C
Riasztási időköz átlaga 5 perc
Napelem teljesítmény 3 Watt
Hatókör maximális sugara 15 méter
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.