Vadalarm Vadalarm Vakondriasztó
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Legyen gyönyörű az udvarod bosszankodás nélkül!

A Vadalarm Vakondriasztó az egyik legnagyobb hatótávolsággal rendelkező megoldás a piacon. Ha igazán profi megoldást keresel, és nem szeretnél kockáztatni, rendeld meg Vakondriasztónkat, és majd' egy hónapod lesz meggyőződni róla, hogy jó döntést hoztál. Ha mégsem válna be, nyugodtan visszaküldheted.

Vadalarm Vakondriasztó
Vadalarm Vakondriasztó

Vadalarm Vakondriasztó

32.990 Ft

Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak, de cserébe garanciát vállalunk a sikerre

A Vadalarm Vakondriasztót még 2020-ban kezdtük el fejleszteni, és mára a vakondriasztó piac egyik ismert szereplője lett belőle. Egyedülálló hatótávolságának és gondozásmentes működésének köszönhetően a megfelelő kihelyezést követően semmi dolgod nem lesz vele, mert:

  • napelemmel gyűjti be a működéséhez szükséges energiát
  • beépített akkumulátorával akár két hét borús időt is kibír
  • 5-15 méter hatótávolságra képes (a talaj tömörödöttségétől függően)
  • külső töltési lehetőséggel rendelkezik USB kábelen keresztül
  • véletlenszerű rezgéseket generálva tartja távol a betolakodókat, akik nem tudják kiismerni
Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!

Hogyan működik vakondriasztónk?

Rezgésekkel

Vakondriasztónk működési elve, hogy olyan zavaró mechanikai rezgéseket bocsátunk ki a vakondok lakhelyére, amelyek nem hagyják őket nyugodni. Így előbb vagy utóbb arra kényszerülnek, hogy odébb álljanak. Te sem élnél szívesen állandó földrengésben, igaz?

Vadalarm Vakondriasztó
Vadalarm Vakondriasztó

Napenergiával

A terméket napelemmel szereltük fel, hogy ne legyen szükséged se elemre, se hosszabbítóra. A napsugarak energiájának köszönhetően termékünk mindig bevetésre készen őrzi udvarod nyugalmát. Ez az a tulajdonság is, ami igazán gondozásmentessé teszi a vakondriasztónkat, így nyugodtan alkalmazhatod nyaralódban, hétvégi telkeden is.

Fejlett elektronikával

A vadriasztóinknál kikísérletezett technológiánkat igyekeztünk átültetni vakondriasztónkba is. Ennek eredményeként eszközünk olyan rezgéseket bocsát ki, melyeknek erőssége és frekvenciája is folyamatosan változik, így minimalizálva annak esélyét, hogy az állatok hozzászokjanak.

Vadalarm Vakondriasztó

Gyors demonstráció

Nézd meg az alábbi videót, és egyből megérted, miért vannak ilyen sokan ilyen jó véleménnyel vakondriasztónkról!

Miért választottuk a rezgést?


Ha vakonddal küzdesz, biztosan szétnéztél már a piacon, és elsőre úgy tűnhet, számos megoldás áll rendelkezésedre. Gyakori keresési találat például a csapda, a riasztó füst, az ultrahang vagy egyes kémiai anyagok. Ezek közül azonban a csapda és a vegyszer használata kapásból tilos, hisz a vakond védett állat. Védett állat pedig maximum elriasztható, de semmiképp sem megölhető (utóbbi megoldást egyéb esetekben sem támogatjuk). Persze léteznek riasztó szagú, de a vakondra nem mérgező vegyszerek. Ezek azonban a földet és a növényeket is roncsolják.

A riasztógáz használata noha megengedett, mégis gyakran belepusztulnak az egyedek, hiszen nem mindig sikerül kiásniuk magukat idejében. Ha mégis eliszkolnának, a füst elillanásával a vakondok visszajönnek. Néhol ugyan még találkozhatsz ultrahangos vakondriasztókkal is, ám az ultrahang teljességgel hatástalan rájuk. Mi 2015 óta foglalkozunk ultrahangos technológiákkal, így elhiheted: ha vakondokra is működne, mi sem álltunk volna neki mással kísérletezni.

Nem bántja az állatokat

Nincs zavaró szag

Nem zavarja a nyugalmadat

Nem szennyezi a környezetet

Ezt a gondolatmenetet követve vakondriasztónk fejlesztésének kezdetén nem láttunk más megoldást magunk előtt, mint azt, hogy mechanikus rezgések talajba való kibocsátásával érjük el, hogy az állatok elhagyják udvarodat. Többek között ez a leghatékonyabb és a legkörnyezetbarátabb megoldás. Ezt a koncepciót ötvöztük a már korábbi termékeinkben is alkalmazott okos elektronikával, és így született meg a Vadalarm Vakondriasztó.

Ügyfeleink elismerő véleményei

Az alábbi, a független Trustindex által hitelesített vélemények nem tipikus vásárlók véleményét tükrözik.

Miért válaszd a mi vakondriasztónkat?

Közel egy tucat gyártó termékét vizsgáltuk meg, és arra jöttünk rá, hogy a legtöbb rezgés alapú vakondriasztóban ugyanaz a gombelem méretű apró alkatrész generálja a rezgéseket. Ismerve ezek hatékonyságát, máris nyilvánvalóvá vált számunka, hogy min kell javítanunk ahhoz, hogy egy valóban hatékony terméket tudjunk alkotni: elhatároztuk, hogy megépítjük a legerősebb vakondriasztót.

Tehát míg bármely más, a piacon kapható olcsó vakondriasztóban egy hangyányi rezgő alkatrészt találhatsz, addig a Vadalarm Vakondriasztót egy akkora motorral szereltük fel, ami épp csak pár milliméterrel kisebb, mint a szára. Az okos elektronika vezérlésével pedig változó frekvenciájú rezgéseket generálunk, aminek köszönhetően az állatok nem szoknak hozzá jelenlétéhez.

Más gyártók vakondriasztói

Vadalarm Vakondriasztó

Megrendelés

Most, hogy már mindent tudsz a Vadalarm Vakondriasztóról, ideje meghoznod egy felelős döntést: most azonnal véget vetsz a udvart eluraló vakondtúrásoknak, vagy megtanulsz együttélni velük? A jó döntéstől már csak egy kattintás választ el!

Vadalarm Vakondriasztó: 32.990 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3 db-tól: -2000 Ft kedvezmény/db
6 db-tól: -4000 Ft kedvezmény/db
Add meg, hány darabot kérsz

Közvetlen kiszállítás

Minden termékünket közvetlenül a Vadalarm központból kapod, egyből a gyártótól. A termékeket folyamatosan gyártjuk, és délután 2-ig becsomagoljuk rendelésedet.

Gyártói garancia

Minden általunk gyártott termékre 3 év gyártói garancia vonatkozik a rendeltetésszerű használat melletti meghibásodásra.

Hatékonyság garancia

Meg vagyunk győződve róla, hogy számodra tökéletes választás a Vadalarm Rágcsáriasztó. Ezért 14+14 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Kiszállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Gyakori kérdések


Mit kapok a pénzemért?

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, ez tény. De ha egy igazán nagy teljesítményű, sikergaranciával rendelkező terméket keresel, akkor megtaláltad. Az már csak hab a tortán, hogy egy hazai gyártású, állandó és gyors szervizhátterű terméket vásárolsz.

Megszokják a vakondok a rezgést?

Nem fogják, mert a Vadalarm vakondriasztó minden egyes bekapcsolásakor más és más frekvenciájú rezgéseket bocsát ki. Ehhez képtelenség hozzászokni. Ha a te esetedben mégsem válna be a vakondriasztónk, csak küldd vissza a pénzvisszafizetési időszak alatt és kérdés nélkül visszafizetjük a vételárat!

Mit tegyek, ha árnyékos helyre szeretném kihelyezni?

Noha vakondriasztónk alapvetően napelemmel szerelve érkezik, előfordulhatnak olyan helyzetek, hogy neked olyan helyen van szükséged rá, ahova nem süt be a nap. Ezért kérésedre töltőcsatlakozót is tudunk beleépíteni és még USB adaptert is tudunk mellé adni. Ezt az oldal tetején, a darabszám kiválasztása után tudod beállítani

A vakond védett. Nem büntetnek meg a riasztó használatáért?

Igaz, a vakond védett, egy egyed eszmei értéke 25.000 Ft. Azonban ezzel az eszközzel csak a veteményes, vagy virágos területéről ijeszted el, így nem veszélyezteted az állományt.

Kint hagyhatom télen?

A készülék -15 és 50 fok között gond nélkül működik. Ám ha télen nem szükséges a használata, akkor biztosan növeled az élettartamát azzal, ha télire beszeded.

Hova szúrjam le?

Elsődlegesen oda érdemes kihelyezned, ahol olyan növényeket nevelsz, melyeket mindenképpen szeretnél megvédeni a vakondoktól. Ha valahol már megjelentek a túrások, akkor Közvetlen a vakondtúrás mellé szúrd le, ám figyelj rá, hogy tömör talajba, és ne a járatba szúrd. Ha több vakondtúrás van, akkor az mellé, amelyik nagyjából középen helyezkedik el.

Mennyi ideig kell tölteni az akkumulátoros rágcsálóriasztót?

Vakondriasztóinkat gyárilag kb 50%-os töltöttséggel szállítjuk ki. Ezt követően a használatba vétel előtt érdemes feltöltened az akkumulátorát. Az első töltés napfény hiányában maximum 2-3 órát vesz igénybe, a későbbiek maximum 4-5 órát. A töltöttségi szintet a bekapcsolást követő rezgésekből tudod ellenőrizni. A kiadott jelzések darabszáma egyenesen arányos az akku töltöttségével: 1 rezgés esetén a töltöttség alacsony, 2 esetén közepes, 3 esetén pedig már közel maximális. Figyelj rá, hogy a bekapcsolás előtt legalább 10 másodpercig legyen kikapcsolt állapotban.

Levehetem-e a napelem tetején lévő fóliát?

Igen, nyugodtan leveheted, mert az csak azért van rajta, hogy a gyártás és a szállítás során védje a karcolásoktól. Hosszútávon azonban nem árt, ha lehúzod, ugyanis az UV fény hatására ráéghet a panelre, és ezzel ronthatja annak hatásfokát.

Milyen mélyre szúrjam le a földbe?

Ugyan ez a talaj tömörödöttségétől is függ, a legjobb, ha legalább a vakondriasztó szárának fele a földben van. Ideális esetben a termék szárán levő matricának még pont ki kell látszódnia a földből.

Műszaki paraméterek


Magasság 100 mm
Szélesség 100 mm
Hosszúság 350 mm
Tömeg 0,9 kg
Maximális üzemidő akkumulátorról minimum 12 nap
Burkolat tömítettsége IP54
Üzemi hőmérséklet -15 - 50°C
Tárolási hőmérséklet 0 - 50°C
Riasztási időköz átlagosan 5 perc
Riasztási idő 30 másodperc
Napelem teljesítményl 3 Watt
Hatókör maximális sugara 15 méter
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.