Vadalarm

Az ország legütősebb vadriasztója

Vadalarm Tripla ultrahangos vadriasztó
Mennyiségi kedvezmény:
3 db-tól: -5.000 Ft kedvezmény/db
6 db-tól: -7.000 Ft kedvezmény/db
10 db-tól: -8.400 Ft kedvezmény/db
A vadriasztók netovábbja

A Vadalarm Tripla a jelenleg kapható legerősebb és legköltséghatékonyabb ultrahangos vadriasztónk, mely véletlenszerűen sugárzott ultrahanggal kerget el minden vadat a földedről. Ha nem hiszed, tedd próbára!
Amiért érdemes a Vadalarm Triplát választanod:

  • garantáltan a legmodernebb technológia
  • akár 7 hektár védelmére is képes
  • nálunk lopás elleni biztosítást is köthetsz rá

A Vadalarm Tripla jelenleg cégünk csúcsterméke, mely az elérhető legjobb védelmet biztosítja a vadkár ellen, bármely irányból is érkezzenek a vadak. Emellett a beépített Bluetooth modulnak köszönhetően okostelefonoddal tudod ellenőrizni működését, amikor csak szeretnéd!

Bruttó ár: 89990 Ft/db
Cikkszám: VAD015

Készletinformáció: 41 db raktáron


1

Mennyit kérsz?


2

Szeretnéd rágcsálókra is bevetni?

3

Szeretnéd lopás ellen biztosítani?


Ügyfeleink elismerő véleményei
Nézd meg 3D-ben, mielőtt megveszed!
Az egyetlen hely, ahol az aratás korábban van, mint a vadkár, az a szótár.

A gazdák életében azonban a vadak előbb jönnek, mint a kombájn. Aki erre csak annyit mond, hogy "jó lenne védekezni", az már elkésett. De ha te azt mondod, "védekezni akarok", olvass tovább, mert most bemutatunk a bizonyítottan a legerősebb felszereltséggel rendelkező hazai gyártású vadriasztónak.

A Vadalarm Tripla működése

Ha te még soha nem hallottál az ultrahangos vadriasztási technikáról, semmi baj. Olvasd el ezt a bekezdést, és máris képbe kerülsz.

A vadkárra (mint talán már rájöttél) nem létezik tökéletes megoldás. Ez tény. Viszont az ultrahangos vadriasztás a leghumánusabb és statisztikák szerint a leghatékonyabb módszer a vadak távol tartására.

A megoldás lényege, hogy az állatok jó hallását fordítja ellenük: eszközeinkkel számukra zavaró, számodra nem is hallható hangokat sugárzunk minden irányba. A jó hallással és okos koponyával megáldott vadak mégsem fogják megszokni a zajt, mert annak frekvenciáját a Vadalarm Tripla beépített elektronikája folyamatosan és véletlenszerűen változtatja, ráadásul a riasztó hangokat sem állandóan sugározza.

Ultrahangoknak azokat a hangokat nevezzük, amelyek az emberi hallástartomány (20 kHz) felett vannak. Az eszközeink által használt frekvenciák 90%-a ebbe a tartományba tartozik. A maradék 10% kifejezetten a kissé botfülű őzeknek szól. A hangokat a Vadalarm Tripla három piezo hangszórója szolgáltatja, az energiát pedig a Napból nyeri ehhez. Természetesen éjszaka sem lankad, az energiát ehhez a beépített akkumulátorban tárolja. Így éjjel-nappal, télen-nyáron, hóban-fagyban őrzi földedet.

Mondj nemet a vadkárra!

Miért válassz Vadalarm terméket?

Elhivatott technológia rajongók vagyunk, akik a gazdák életét szeretnék megkönnyíteni.

Azért dolgozunk, hogy a gazdálkodókat elrepítsük a jövőbe. Minden nap legalább 1 órát tanulással és kísérletezéssel töltünk azért, hogy neked ne kelljen. Így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk csak olyan megoldásokat fogsz kapni, amik megkönnyítik életedet. Nézd meg a velünk készült interjút, ha szeretnél minket jobban megismerni!

Mire képes az ország legfejlettebb vadriasztója?

120-150m Hatósugár

A Vadalarm Triplába mérésekkel igazoltan a piacon kapható legerősebb hangszórót építettük be, hogy még nagyobb védelmet biztosítson a vadkár ellen. Ráadásul ebből egyből hármat raktunk bele, hogy minden irányba sugározza az állatokat zavaró ultrahangot.

Dupla Li-ion akku

Emellett dupla akkumulátorral láttuk el, hogy borús időben se kelljen attól félned, hogy lemerül. De persze lehet, hogy te ettől függetlenül mégis szeretnéd rajta tartani szemedet. Ezért teremtettük meg a vadriasztók világpiacán elsőként annak a lehetőségét, hogy Bluetooth-on keresztül egy okostelefonnal ellenőrizhesd töltöttségét.

Napelemes töltés

A Vadalarm Tripla tetején levő 3 Wattos napelem látja el a rendszert árammal, így nem kell elemet cserélned, vagy akkumulátort töltened. A beépített Bluetooth modulon keresztül egy okostelefonnal szintén ellenőrizheted a napelem működését is akár egy perc alatt.

Időjárás álló kivitel

Nem mellesleg minden termékünk, így a Vadalarm Tripla is 100%-ban magyar szakemberek kezemunkáját dicséri, így megvásárlásával a hazai ipart támogatod. Hazai körülményeket ismerve magyar gazdák számára terveztük strapabíróra az eszközt.

Az MPL és a GLS segítségével ingyenesen házhoz szállítjuk a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül és természetesen 14 napos visszavásárlási, és 2 év teljeskörű műszaki garanciát biztosítunk. Ahogy azt már talán tudhatod, őzre, szarvasra, vaddisznóra, nyúlra is ideális megoldást jelent a Vadalarm Tripla.

Érdekel a Tripla, de kérdésed lenne?

Bizonyítottan a legjobb hangszóró, abból is egyből három darab

Ha ismered korábbi vadriasztóinkat, a Vadalarm Prot, Minit, vagy épp Duplát, akkor feltűnhetett, hogy a Vadalarm Triplában egy újfajta hangszórót alkalmazunk.

Mivel soha nem ülünk a babérjainkon, és nemrég egy eléggé precíz méréssel bizonyítottuk be, hogy ez a hangszóró a piacon elérhető legjobb termék, ezért a beszállítói kockázatokat vállalva ügyfeleink érdekében váltottunk. (Ha műszaki érdeklődésű vagy és érdekel a mérés, elolvashatod ide kattintva.)

Ha pedig az is érdekel, hogy hogyan készült, nézd meg a videót!

Így működik az okos diagnosztika
Vadalarm Bluetooth

Manapság már mindened okos a telefonodtól a traktorodig. Úgy gondoltuk, újítunk egy nagyot, és világelsőként beépítünk egy új funkciót vadriasztónkba, hogy végre az is okos legyen.

Természetesen az ötlet most sem az égből pottyant. Sok visszajelzést kaptunk ugyanis arról, hogy hiba esetén nagyon nehéz diagnosztizálni vadriasztóinkat a terepen. Van, hogy amiatt tart tovább a szervizelés, mert olyan hiba jön elő, melyet csak több napos teszttel tudunk kideríteni. Az idő pedig pénz, neked is és nekünk is. Ezért vadriasztónkat felvérteztük a csúcstechnikával és Bluetooth-os diagnosztikát építettünk bele.

Mire tudod használni?

Jelenleg a három legkritikusabb probléma esetére készítettük fel a Vadalarm Triplát. Letesztelheted vele egyesével vadriasztód hangszóróinak működését, lekérheted az akkumulátor töltöttségi szintjét és leellenőrizheted napelemed állapotát.

Lepd meg magad a legjobbal!

A Vadalarm alkalmazás letöltéséhez Androidos okostelefonodon kattints az alábbi ikonra:

Miért válaszd a Vadalarm Triplát?
Vadalarm Tripla vadriasztó
Teljes vízhatlanság
A kapcsológomb a burkolat egyik gyenge pontja is lehetne, azonban a Vadalarm Tripla tervezésekor olyan kapcsolót választottunk, melyet még vízbe is lehet meríteni, akkor sem ázik be.
Vadalarm Tripla vadriasztó
Masszív rögzítés
A Vadalarm Tripla az alján lévő acél rögzítőfül segítségével helyezhető ki bármely alkalmas helyre. Neked csak arra kell figyelned, hogy napfényt kapjon, és ne takarják le a növények se a napelemet, se a hangszórókat.
Vadalarm Tripla vadriasztó
Energia a napból
A készülék energiaellátását egy 6 W-os napelem biztosítja. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy a Vadalarm Tripla borús időben is akár 10 napon keresztül folyamatosan üzemeljen.
Vadalarm Tripla vadriasztó
Nagy teljesítményű piezo hangszóró
A kb. 120-150 méteres hatótávolságot egy nagy teljesítményű piezó hangsugárzó teszi lehetővé. Ez vadak riasztásához szükséges tartományt képes megszólaltatni úgy, hogy az embereket nem zavarja.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Gyors és ingyenes szállítás Vadalarm termékekre

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Lopásbiztosítással a tolvajok ellen

Tudjuk, hogy a kültéren hagyott eszközökkel kapcsolatos legnagyobb félelem a lopás. Valld be, hogy amikor beruházol egy ásónál drágább eszközre, máris bevillan az agyadba a kép, ahogy valaki ráteszi a kezét és már viszi is. A Vadalarm Triplánál ettől nem kell félned. Megelőzheted a bajt, ha most megkötöd rá a lopás elleni biztosításunkat, ami a Vadalarm Tripla esetében 10.000 forint. Megér neked ennyit vadriasztód biztonságban tudása? Te döntöd el. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával tudod igazolni.

A Lopásbiztosítást szintén a kosárnál tudod beállítani. Kérjük, tartsd szem előtt, hogy ha kéred a biztosítást, akkor mindegyik megvásárolt készülékhez kérned kell.

Biztosítsd be!

Három lépésben telepíthető

A Vadalarm Tripla telepítése rendkívül egyszerű. Csak kövesd az alábbi lépéseket:

1Szúrj le egy legalább 5x5cm vastag karót.

2A mellékelt csavarok segítségével rögzítsd úgy a Vadalarm Triplát, hogy a védendő növények felett legyen 5-10 centiméterrel.

3Kapcsold be a doboz alján található főkapcsolóval. Ekkor néhány pittyegést fogsz hallani, ami jelzi a működést. Az emberi fül csak ennyit hall belőle, de ezzel tudod ellenőrizni az akku töltöttségét Bluetooth nélkül is.

Gyakori kérdéseitek

Hallják-e a háziállatok az ultrahangot?

Általában nem. Amit feltétlenül tudnod kell, az az, hogy a madarak semmiképpen nem hallhatják az ultrahangot, hiszen az ő hallásuk szinte teljesen egy tartományba esik az emberével. A kutyák esetében az a tapasztalatunk, hogy a városi (jellemzőek kisebb testű) kutyák abszolút nem hallják, ahogyan a keverék fajták és az idősebb fajta tiszták sem. Egyedül néhány vadász kutya fajta rendelkezik olyan hallással, hogy észreveszik az ultrahangos riasztókat. Szerencsér ők általában vannak olyan jól idomítva, hogy nem fogják megugatni, egyszerűen csak odébb állnak. A macskák esetében már nem tudunk hasonló szabályszerűségről, de köztük is ritka az olyan egyed, amelyik hallja. A marhákat, disznókat és egyéb haszonállatokat szintén nem zavarja az ultrahang.

Nem túl drága ez nekem?

Számolj utána: ha egy hektár kukoricában a vadkár mértékét 70-ről 10 százalékra csökkented vele, akkor 180.000 forintot takarítasz meg hektáronként. Szóval szerinted nem éri meg hektáronként 18.000 forintért a Vadalarm Tripla?

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz vadriasztódhoz, 10.000 Ft-ért. Ha viszont kéred, akkor mindegyikre kérned kell.

Nem fognak hozzászokni az állatok?

Nem fogják, mert a Vadalarm Tripla minden egyes bekapcsolásakor más és más frekvenciájú hangokat bocsát ki. Ehhez képtelenség hozzászokni.

Levehetem-e a napelem tetején lévő fóliát?

Igen, nyugodtan leveheted, mert az csak azért van rajta, hogy a gyártás és a szállítás során védje a karcolásoktól. Hosszútávon azonban nem árt, ha lehúzod, ugyanis az UV fény hatására ráéghet a panelre, és ezzel ronthatja annak hatásfokát.

Ti mondtátok
Novák Dániel
Pusztaszabolcs
Korábban kipróbáltam már mindent, egyszer még vadászatot is rendeztünk. De tartós megoldást csak a Vadalarm hozott.
Próbálkoztam már vegyszerrel, azzal is voltak eredmények. De azt állandóan pótolni kellett. Nem úgy, mint a Vadalarmot! Megrendeltem, és egyből eltűntek a környékről a vaddisznók!
Kovács Dávid
Veszprémvarsány
Szalai Gábor
Csobaj
Nekem szőlősöm van erdő mellett. Kicsit több, mint 150 méter hosszúak a sorok. Megelégeltem az őzek pusztítását, és rendeltem egy Vadalarmot tavaly nyáron. Pár nappal később megnéztem a végét, és már kezdtem megijedni (ugyanis ott jártak az őzek éjjel). Azonban amikor előbbre mentem, megdöbbentő volt látni, ahogy az első 120-130 méterhez hozzá sem nyúltak. Egyből rendeltem is a következőt.
Mi csak a hétvégi kis telkünk végéből szerettük volna az állatokat elriasztani. Semmi tapasztalatunk nem volt a vadriasztás terén, ezért nagyon örültünk neki, hogy egy kapcsolóval be tudtuk üzemelni. Azóta is gond nélkül működik.
Németh Ágnes
Miskolc
Gaál András
Kondorfa
A kertemben lévő almafákról lehulló termést a vaddisznók a felhúzott drótkerítést megbontva is rendszeresen megdézsmálták. Amikor kiraktam a Vadalarmot a fa mellé, egyértelműen látszott, hogy 100-120 méterre elkerülték. Azóta még 6 darabot rendeltem belőle.
Életemben először ért vadkár, így nem igazán tudtam, mit kellene tennem. Az interneten rábukkantam a Vadalarmra, ami nagyon megtetszett. Sajnos a kiszállítás közben nem bántak vele kesztyűs kézzel, azonban mikor jeleztem problémámat az ügyfélszolgálaton, kötözködés nélkül küldtek egy újat.
Nagy Ede
Solymár
Linn Tamás
Esztergom - Búbánatvölgy
Kamcsatkai mézbogyó ültetvényem őrzője a VADALARM. Egész télen távol tartotta az őzeket. Gratula a fejlesztőknek.
Köszönöm a gyors visszajelzést, a javítást, a partnerközpontú ügyfélszolgálati munkáját.
É. Béla
Napkor
Műszaki paraméterek
Magasság 130mm
Szélesség 335 mm
Hosszúság 335 mm
Tömeg 1,5 kg
Hatótávolság a hangszóró irányában 120 - 150 m
Riasztási frekvencia 18 - 28 kHz
Riasztási idő 120 másodperc
Riasztási időköz nappal nappal 4-16 perc (töltöttség függő)
Riasztási időköz éjszaka nappal 2-8 perc (töltöttség függő)
Üzemidő borús időben 4-10 nap
Rögzítés alján levő rögzítőfüllel
Akkumulátor kapacitás 2x3350 mAh Li-ion
Napelem teljesítmény 6 W
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 ~ 50°C

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.