Vadalarm Vadalarm rágcsálóriasztó

Új termék: rendelhető a Vadalarm Hibrid, az állatriasztók királya

Unod már a megrágott vezetékeket, csöveket és a fertőző ürüléket?

Vadalarm Rágcsáló- és nyestriasztó
Cikkszám: VAD004
Készletinformáció: Raktáron
Mennyiségi kedvezmény:
3 db-tól: -2000 Ft kedvezmény/db
6 db-tól: -4000 Ft kedvezmény/db
Sikergarancia
Egerek ellen

Hívatlan vendéggel találtad szembe magadat, de szeretnéd a problémát bűzölgő tetemek nélkül kezelni?
Akkor jó helyen jársz! Ugyanis a Vadalarm Rágcsálóriasztó a legjobb megoldásunk fedett terek rágcsálóktól való megvédésére.

Eszközünk a rágcsálók és nyestek számára zavaró, 20 és 35 kHz közötti frekvenciájú hangot kibocsájtva 30-40 méteres körzetben elűzi a rágcsálókat. A véletlenszerűen váltakozó frekvenciájú hangoknak köszönhetően nem szoknak hozzá az állatok. Szerencsére ezeket az emberi fül már nem képes meghallani, így nem zavar minket. Ráadásul nálunk akkumulátoros és hálózati tápkábeles verzióban is elérhető, így bárhova kihelyezheted!

Bruttó ár: 21990 Ft/db

1Add meg, mennyit kérsz


2Akkumulátoros verzióban kéred?

3Dupla hangteljesítmény jöhet?


(jelenleg csak akkus verzióhoz kérhető)

4Kérsz hozzá még 2 év garanciát?

5
Ügyfeleink elismerő véleményei
Hogyan működik az ultrahangos rágcsálóriasztás?

Azt biztosan tudod, hogy a rágcsálóknak sokkal jobb hallásuk van, mint az embereknek. Talán azt is hallottad már, hogy ők a magasabb frekvenciájú hangokra sokkal érzékenyebbek, fülsüketítő hatásként élik meg ezeket (míg mi nem is érzékelünk belőle semmit). Ezt a zajt nevezzük ultrahangnak, és ezt hozza létre a Vadalarm rágcsálóriasztó is. A rágcsálókat és a nyesteket legjobban a 20 és 35 kHz közötti frekvencia zavarja. Tudnod kell azonban, hogy az ultrahang nem megy át a falakon (a gipszkartonon sem), ezért fontos, hogy a rágcsálóriasztót a rágcsálókkal egy légtérbe helyezd el, és abba az irányba fordítsd, ahonnan jönnek az állatok. Fontos, hogy menekülési útvonalat is biztosíts nekik, hogy ne csak a ház egyik oldaláról a másikba riaszd el őket.

Ne várd meg, amíg....
Nyest az autóban

Ezt látod az autód motorterében.😠

A nyestek és rágcsálók gyakran férkőznek be a motortérbe, vagy a kocsi alá védelmet és meleget keresve. Egy-egy ilyen éjszakai akció során kábeleket és csöveket rágcsálnak élelem reményében, vagy csak fogak koptatására. Sajnos általában az autó javítási költsége sem tíz fillér. Első jel, az autó tetején lévő öt-ujjú lábnyom, amit gyakran és tévesen macskalábnyomnak tulajdonítanak a sofőrök. Ne hagyd, hogy idáig fajuljon a helyzet, cselekedj időben!

Ez a látvány fogad a nappali szőnyegén.😥

Idegesítő jelenség, ha ürüléket találunk, ez a tény már önmagában is épp elegendő, hogy felvegyük a harcot a rágcsálókkal. Sokan nem tudják, de az egérürülék, a nyál és a vizelet beszennyezheti az ivóvizet és az élelmiszereinket is, de akár az is előfordulhat, hogy a szennyezett port lélegezzük be, és ezen keresztül fertőződünk meg. Ne hagyd, hogy a te családodban ez előforduljon.

Egér ürülék
Egér a kenyérben

Megeszik előled a vacsorádat.😤

Ha vannak egerek a lakásban, akkor biztosan felfedeznek minden élelmet, megrágják, összejárkálják és belepiszkítanak. Ennek az egészségügyi kockázata legrizikósabb, de természetesen az ebből adódó anyagi károk is jelentősek. Ez hatványozottan igaz a tetőtéri lakrészekre, könnyűszerkezetes családi házakra, nyaralókra, és szuterén jellegű helyekre. Ne hagyd, hogy a te konyhád is harcmezővé változzon.

Megkeseríti az éjszakáidat.🥴

Ahol egér van a házban, ott a kaparó hangok nem hagyják az embert nyugodni. Ezek ráadásul főleg éjszakára erősödnek és sűrűsödnek. Ilyenkor alvás helyett elkezdünk fülelni, keresni, jellemzően feleslegesen és eredménytelenül. Ezzel aztán persze csak azt érik el, hogy végképp nem tudunk nyugodtan aludni és másnap még kialvatlanok is leszünk. Ne hagyd, hogy elrontsák az álmodat!

Fura hangok éjszaka
Miért válassz minket?
Mert az általunk használt változó frekvenciájú ultrahangot az állatok nem szokják meg
Mert a 30 és 60 méteres hatósugár 120°-os szögben 1.000-2.000 m2 területet képes lefedni, így akár raktárakban is alkalmazhatod
20 és 35 kHz között frekvenciának köszönhetően nem csak a rágcsálókat, hanem a nyesteket is elriasztja
Az IP 54-es védettségű burkolatnak köszönhetően por és ütésálló, ezért a háziállatok nem tudnak benne kárt tenni.
Az emberi fül számára ez a hangtartománya már nem hallható, így nem zavaró ránk nézve.
Nálunk a hálózati áramról működtethető és akkus verzió esetében is az 5V-os adapter a csomag része
Tőlünk beépített akkumulátorral is rendelheted, ezért nem muszáj hálózati áramforrás mellé telepítened.
Fejlesztőink szem előtt tartották a könnyű használhatóságot, ezért csak be kell kapcsold és gondozásmentesen üzemel.
A dívány.hu egyik kollégája is rágcsálóriasztónknak köszönhetően alszik nyugodtan otthonában. Itt olvashatod tapasztalatait
Nézd meg 3D-ben mielőtt megrendeled!
Vajon neked valók vagyunk?

Akkor válassz minket, ha...

tartós, és nem pedig olcsó megoldásra vágysz.
nem akarsz bűzölgő egértetemekkel találkozni.
szívesen kipróbálnád, ugyanis 2 héten belül visszaküldheted.
nem akarsz szakembert hívni a telepítéshez
vegyszermentes megoldásban gondolkodsz

Nem minket keresel, ha...

kecsegtetőbb a pillanatnyi spórolás, mint a hosszútávú befektetés.
bogarakat szeretnél riasztani (rájuk ugyanis nem jó az ultrahang).
nem tudsz menekülési útvonalat hagyni a rágcsálóknak.
a védendő helyiséget a padlótól a plafonig bútorokkal zsúfoltad tele.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Ha Neked nem elég, hogy bizonyítottan hatásos...
  • Nincsenek tetemek = nincs meló

Így nem kell törődnöd a halott rágcsálók eltakarításával sem. A különféle patkányirtók, egércsapdák és egyéb eszközök esetében komoly problémát jelent, hogy az elkapott állatok a csapda környékén pusztulnak el. Ezzel egyrészt higiéniai kockázatot hordoznak magukban, másrészt társaik megtanulják kikerülni a csapdákat. Rágcsálóriasztónknál ilyen problémák nem fordulnak elő. Sőt az állatok hírül viszik egymásnak, hogy mely területekre nem szabad menni.

  • Nincs elemcsere = nincs rejtett költség

Termékeink megalkotása során mindig azt tartjuk szem előtt, hogy úgy nyújtsunk hatékony megoldást egy problémára, hogy közben ne fogyasszuk feleslegesen bolygónk erőforrásait. Rágcsálóriasztónkban ezért nem is kell soha elemet cserélned, hisz hálózati (230 V-os) adapterrel működik. Semmi más dolgod nincs, csak bedugni a konnektorba az adaptert, kihelyezni a sugárzót és élvezni az eredményt. Nem mellesleg termékünk 100%-ban magyar fejlesztés, így megvásárlásával a hazai ipart támogatod. Ráadásul, ha a rendelésnél kiválasztod, hogy akkumulátort is szeretnél bele, akkor mi azt egyből beleszereljük neked, így egy pár órás töltéssel hetekig gond nélkül fog üzemelni olyan helyen is, ahol nincs a közelben konnektor!

Mitől jobb a mi riasztónk, mint az állítólagos konkurenseké?

💪Erősebb

Egyik újításunk, hogy olyan erős hangsugárzót tettünk rágcsálóriasztónkba, amit korábban csak vadriasztókban használtunk. Szerinted, ha a vaddisznókat elriasztotta, mit fog tenni az egerekkel?

🤖Automatikus

Láttunk már rágcsálóriasztót ezerféle beállítási lehetőséggel, és nekünk nagyon nem tetszett. Ezért a mi termékünkben nincsenek állítási lehetőségek, nincsenek kapcsolók, csak bedugod és már indul is a program.

✌️Praktikus

Korábbi rágcsálóriasztónkkal kapcsolatban sokan kértétek, hogy legyen rajta valamilyen rögzítési lehetőség. Annyira azért még mi sem vagyunk önfejűek, hogy egy ilyen jó ötletet elvessünk :) Hosszas utánajárás után végül megoldottuk, hogy olyan készülékházunk legyen, aminek fülei is vannak!

📦Kompakt

A rendelés leadásakor rágcsálóriasztónkat kérheted akkumulátoros verzióban is. Így olyan helyre is kihelyezheted, ahol nincs a közelben konnektor, mert egy egyszeri, kb. 3 órás töltés után legalább 2 hétig gond nélkül fog üzemelni a beépített akkumulátoráról.

Hova ajánljuk?

Garázsokba

Talán Veled is előfordult már az a kellemetlen meglepetés, hogy beültél az autóba, és a lámpák úgy világítottak, mint a karácsonyfa, de a motor meg sem nyikkant. Aztán felnyitva a motorháztetőt megláttál egy kisebb menyét családot... Ugye nem kell folytatnom? Ha még nem is történt meg, el tudod képzelni, milyen érzés lehet. Mi megvédjük a garázsban parkoló, még meleg motorú autódat attól, hogy otthonos menyétlakká váljon.

Mezőgazdasági épületekbe

Ahol a terményt tárolod, ott bizony nagyon rövid időn belül megjelennek a dézsmálásra "szakosodott" rágcsálók. Már a szemek elfogyasztásával is komoly veszteséget tudnak okozni az állatok, arról már ne is beszéljünk, hogy milyen egészségügyi kockázatot jelentenek.

Kamrákba, pincékbe, padlásra

A családi házakban is elég bosszantó tud lenni minden kéretlen jövevény. Még ha szerencsésebb esetben a lakótérbe nem is jutnak be, a rágcsálók könnyen befészkelik magukat a tetőszigetelésbe. Valljuk be, senkinek sem tartozik a legkellemesebb téli élményei közé, amikor elalvás előtt hallja a padláson mozgolódó rágcsálókat.

Ismerd meg a részleteket!
Vadalarm rágcsálóriasztó
Az egyik legerősebb piezo hangszóró
A képen látható hangszórót nem is olyan régen még vadriasztóinkban használtuk nagytestű vadak távoltartására. Beszállítóink hangszóróit rendszeresen mérjük, így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk mindig a legjobbat kapod.
Vadalarm rágcsálóriasztó
Bárhova kihelyezhető
A rögzítőfüleknek és a 1,5 méter hosszú tápegység vezetéknek köszönhetően akárhova kihelyezheted, ahol gondot okoznak a rágcsálók, legyen az akár a padlás vagy a pince. Akkumulátoros verzió esetében pedig még a vezetéktől sem kell függened.
Gyakori kérdéseitek

Hallják-e a háziállatok az ultrahangot?

Általában nem. Amit feltétlenül tudnod kell, az az, hogy a madarak semmiképpen nem hallhatják az ultrahangot, hiszen az ő hallásuk szinte teljesen egy tartományba esik az emberével. A kutyák esetében az a tapasztalatunk, hogy a városi (jellemzőek kisebb testű) kutyák abszolút nem hallják, ahogyan a keverék fajták és az idősebb fajta tiszták sem. Egyedül néhány vadász kutya fajta rendelkezik olyan hallással, hogy észreveszik az ultrahangos riasztókat. Szerencsér ők általában vannak olyan jól idomítva, hogy nem fogják megugatni, egyszerűen csak odébb állnak. A macskák esetében már nem tudunk hasonló szabályszerűségről, de köztük is ritka az olyan egyed, amelyik hallja. A marhákat, disznókat és egyéb haszonállatokat szintén nem zavarja az ultrahang.

Használhatom-e a Vadalarm Rágcsálóriasztót kültéren?

Használható az eszköz kültéren is, de csak akkor, ha fedél alá, pl terasz alá lehet kitenni. A rágcsálórioasztó nem vízálló, így a közvetlen esőtől elromolhat.

Használhatom-e a Vadalarm Rágcsálóriasztót autó motorterében?

Rengeteg embernek okoznak problémát az autó motorterébe befészkelő rágcsálók. Azonban amikor felmerül benned, hogy esetleg a motortérbe kellene telepítened egy Vadalarm Rágcsálóriasztót, akkor két fontos dologra kell felhívnunk figyelmedet, amik miatt sajnos ezt nem ajánljuk. Egyrészt rágcsálóriasztónk 5V-ról üzemel (adapteren keresztül), míg autódban 12V-os rendszer található. Noha ez nem is lenne egy áthidalhatatlan technikai akadály, az már nagyobb probléma, hogy a modern autók motortere tele van hangszigetelő anyagokkal, amik nem csak a motorzajt, de az ultrahangot is elnyelik. Összefoglalva tehát nem ajánljuk, és javasoljuk senkinek, hogy beszerelje rágcsálóriasztónkat a motortérbe.

Hány négyzetméter védelmére alkalmas egy eszköz?

Észrevehetted, hogy rágcsálóriasztónk hatótávolsága méterben és nem négyzetméterben van megadva, mivel a hang terjedését sem lehet négyzetméterben mérni. Sokkal egyértelműbb azt vizsgálni, hogy egy bizonyos hang milyen távolságra jut el a forrásától. Rágcsálóriasztóink 30, illetve extra teljesítmény esetén 60 méteres távolságra tudnak elsugározni ultrahangot 120°-os szögben. Egy egyszerű számítást elvégezve ebből 1000, illetve 2000 m2 adódik. Azonban fontos tudnod, hogy ennek alakja egy körcikk, így egy eszköz önmagában nem fog lefedni egy azonos alapterületű épületet. Legjobb ajánlásunk az, hogy minden védendő légtérbe helyezz el egy eszközt oly módon, hogy minél kevesebb akadály legyen a hang útjában.

Mennyi ideig kell tölteni az akkumulátoros rágcsálóriasztót?

Akkumulátoros rágcsálóriasztónkat gyárilag kb 50%-os töltöttséggel szállítjuk ki. Ezt követően a használatba vétel előtt érdemes feltöltened az akkumulátorát. Az első töltés maximum 2-3 órát vesz igénybe, a későbbiek maximum 4-5 órát. A töltöttségi szintet a bekapcsolást követő csipogásokból tudod ellenőrizni. A kiadott hangjelzések darabszáma egyenesen arányos az akku töltöttségével: 1 csipogás esetén a töltöttség alacsony, 2 esetén közepes, 3 esetén pedig már közel maximális. Figyelj rá, hogy a bekapcsolás előtt legalább 10 másodpercig legyen kikapcsolt állapotban.

Mennyi ideig üzemel egy töltéssel az akkumulátoros rágcsálóriasztó?

Akkus rágcsálóriasztónk intelligens eszköz, így folyamatosan figyeli a rendelkezésére álló energiatartalékot. Friss teletöltést követően sűrűn bekapcsol, majd a napok múlásával és az akkumulátor merülésével párhuzamosan egyre ritkábban szólal meg. Ezt azért teszi, hogy spóroljon az energiával és maximalizálja a üzemidőt. Ezzel a módszerrel sikerült elérnünk, hogy egy teletöltéssel átlagosan 10 napig üzemeljen. Azonban fontos tisztában lenned vele, hogy az előbb leírt mechanizmus következtében a riasztás hatékonysága az első napokban a leghatékonyabb. Később ugyan nem jelentős mértékben, de csökken.

Van lehetőség a földbe dugva letelepíteni a rágcsálóriasztót?

Sok félinformáció kering az interneten arról, hogy ultrahanggal szúnyogokat, egyéb rovarokat, esetleg vakondokat is lehet riasztani. Ebből kifolyólag már több ügyfelünkben is felmerült a kültéri telepítés kérdése. Ugyan kültéren rágcsálók és nyestek ellen valóban sikerrel alkalmazható, ám vakondok ellen semmiképp nem javasoljuk földbe ásva használni.

Napelemes akkumulátoros rágcsálóriasztóra lenne szükségem, tudtok ilyet gyártani?

Igen, megoldható. Ám ez nem egy gyakori kérés, így külön nem is tartunk belőle raktáron. Az ehhez hasonló egyedi fejlesztésért hívd az ügyfélszolgálatunkat a részletekért. Ám azt fontos tudnod, hogy egyedileg átépített terméket a későbbiekben nem áll módunkban visszavásárolni, ezért csak akkor javasoljuk, ha ez számodra nem jelent problémát.

Ti mondtátok
Két évvel korábban a szüleim nyaralójában a téli időszakban 38 egeret fogtam csapdával. Kipróbáltam 4-5 hangriasztót, semmit nem ért. Tavaly ősszel megrendeltem az önök rágcsálóriasztóját. Egyetlen egeret sem fogtam! A termék nem olcsó, de hatékony!
Dr. Papp Zoltán
Kecskemét
Nekem a nyestekkel volt problémám, szétrágták az autóm kábeleit. Többször is. Mióta ezt a rágcsálóriasztót használom a garázsban, nincs ilyen problémám.
Gaál István
Győrasszonyfa
Nálunk szinte minden évben van egy besurranó egér a spájzban. Nagyon bosszantó. Vagyis csak az volt a Vadalarm előtt. Köszönöm!
Veres Attila
Pilisgyarmat
Van egy cukrászdánk, ahol elég kínos lenne, ha a raktárban megjelenne a lisztespolcon egy egér. Szerencsére ilyen nem fordulhat elő, mert nálunk a Vadalarm rágcsálóriasztó őrzi a rendet.
Schmuck András
Miskolc-Tapolca
Baromfikat és nyulakat tartok és a terménytárolóm tele volt patkánnyal már a szigetelésbe is beleköltöztek és szét fúrták rágták. Próbáltam több féle patkányméreggel de sajnos mind elhordták és nem lettek kevesebben. Tavasszal rendeltem önöktől ezt a rágcsáló riasztót és szerencsére azóta eltűntek a patkányok, egerek. Az óta már 4 barátom is rendelt önöktől és ők is meg vannak elégedve a rágcsáló riasztóval.
S. Viktória
Makád

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

Vadalarm

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Műszaki paraméterek
Magasság 120 mm
Szélesség 120 mm
Hosszúság 90 mm
Tömeg 0,35 kg
Hatótávolság a hangszóró irányában 30-60 méter típustól függően
Riasztási frekvencia 20-35 kHz
Riasztási idő 40 másodperc
Riasztási időköz 2-8 perc
Burkolat tömítettsége IP54
Üzemi hőmérséklet -15 - 50°C
Opcionális akkumulátor kapacitása 3350 mAh Li-ion
Üzemidő opcionális akkumulátorral maximum 2 hét

Drágának találod?

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, ez tény. Pár dollárért már Kínából is tudsz rendelni rágcsálóriasztót kéthetes szálítással. Persze kisteljesítményű importált eszközöket is találsz hazai boltokban. De ha egy igazán nagy teljesítményű, sikergaranciával rendelkező terméket keresel, akkor megtaláltad. Az már csak hab a tortán, hogy hazai termék.

Félsz, hogy megszokják?

Nem fogják, mert a Vadalarm rágcsálóriasztó minden egyes bekapcsolásakor más és más frekvenciájú hangokat bocsát ki. Ehhez képtelenség hozzászokni.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik eszközünk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Letölthető dokumentumok
Szeretnéd tudni, kiktől vásárolsz?

Elhivatott technológia rajongók vagyunk, akik a gazdák életét szeretnék megkönnyíteni.

Azért dolgozunk, hogy a gazdálkodókat elrepítsük a jövőbe. Minden nap legalább 1 órát tanulással és kísérletezéssel töltünk azért, hogy neked ne kelljen. Így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk csak olyan megoldásokat fogsz kapni, amik megkönnyítik életedet. Nézd meg a velünk készült interjút, ha szeretnél minket jobban megismerni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.   

Válaszd te is a Vadalarm Rágcsálóriasztót!

Vadalarm Rágcsálóriasztó