Vadalarm Vadalarm Smart Pro

Vegyél részt legújabb, Instagramon futó nyereményjátékunkon! Kattints ide a részletekért!

Az állatriasztó, ami azt riaszt, amit szeretnél

A Vadalarm Smart Pro az első olyan okos állatriasztó, amit úgy állathatsz be, hogy kifejezetten a számodra nem kívánatos állatokat riassza el. Válaszd te is a már gazdák ezrei által használt Vadalarm Smart Pro-t, a Vadalarm Smart család legnépszerűbb tagját, és csökkentsd radikálisan az állatok okozta kár mértékét.

Amiért eddig is jó választás volt

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

[37.990 Ft]

[az első riasztási funkció benne van az árban!]

Ami miatt mostantól a legjobb választás

Előzd meg az állatkárokat!

Neked is több százezer forintos veszteséget okoznak évente a vadak és a madarak? Eddig nem létezett olyan módszer (a puskát leszámítva), ami egyszerre tudna megvédeni mindegyiktől. Ám a Vadalarm Smart Pro legújabb generációs állatriasztóval ez lehetségessé vált. Mostantól a személyre szabott eszközödet okostelefonon keresztül vezérelheted, így nem kell több különálló készüléket megvásárolnod. Görgess tovább és konfiguráld saját igényeidhez a funkciókat!

Vesd be csak ezt az egy terméket szinte minden állatra

Ultrahanggal a vadak távoltartására

A Vadalarm Smart Pro korábbi verziójához hasonlóan a Smart generációs is képes ultrahangokat kibocsátani. Ezzel tudod távoltartani az emberénél sokkal jobb hallással rendelkező őzeket, szarvasokat, vaddisznókat és nyulakat. A legjobb benne, hogy emberi fül számára nem hallható, így nem zavarja a szomszédokat.

Ragadozó madarak hangjával a kártevő madarak ellen

A madarak hallástartománya nagyjából megegyezik az emberekével, így ellenük sajnos nem tudunk ultrahangot bevetni. Ezért fejlesztettük úgy a Vadalarm Smart Pro-t, hogy telefonos appból vezérelve képes legyen akár olyan madárhangok (pl. sas, sólyom) kibocsátására is, melyektől félnek a kisebb testű, jellemzően növényevő madarak.

Extra üzemmódok gombnyomásra!

Az iparág meghatározó terméke több tízezer eladott darab után most alapjaiban újult meg. Úgy konfigurálhatod, ahogy te szeretnéd. Válaszd ki, miket tegyünk bele, és másnapra leszállítjuk. Ilyet máshol nem kapsz. Ráadásul most az első funkció ára benne van a fenti árban! Nézd meg a bemutató videót, és ismerd meg a legokosabb, applikációval vezérelhető állatriasztót!

Ügyfeleink elismerő véleményei

Az alábbi, a független Trustindex által hitelesített vélemények nem tipikus vásárlók véleményét tükrözik.

A világ legokosabb állatriasztója

Az állatriasztók piacán évek óta meghatározó hazai gyártó, a Vadalarm fejleszti a legokosabb, gondozásmentes állatriasztókat. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkat bármikor felhívhatod kérdéseddel. Ha pedig szervizzel kapcsolatos problémád van, szinte azonnal tudunk segíteni.

Válaszd ki, hogy mely funkciókra lesz szükséged!

Milyen állatokat szeretnél távol tartani?

A Vadalarm Smart Pro rágcsálókat és a vadakat különböző tartományú ultrahangokkal riasztja, a kártevő madarak távoltartása érdeklében pedig ragadozó madarak hangját bocsátja ki. Kérheted akár mindhármat, de egyet mindenképp választanod kell (ez benne van a fenti árban)!

[+0 Ft]

Konfigurációd eddig: 0

Milyen hangerősségre van szükséged?

A termék hangerőssége a normál fokozatban is párját ritkítja, ám új fejlesztéseinknek köszönhetően kérhetsz bele még két fokozatot. Ezek között később még okostelefonoddal is tudsz váltani. Kérjük tartsd észben, hogy az erősebb hang a hatékonyság, és nem a hatótávolság növelését szolgálja. Húzd oda a skálát, ahova szeretnéd!

[+0 Ft]

Konfigurációd eddig: 0

Kérsz hozzá USB-s töltőfejet?

A Pro tetején levő 3 Wattos napelem átlagos körülmények között bőven képes ellátni árammal az eszközt. Mégis vannak olyan helyzetek (pl. erdős területeken), amikor szükséged lehet gyakoribb töltésre. Ilyen esetekre is fel vagyunk készülve, mert a Pro aljára szereltünk neked egy töltőcsatlakozót, és adunk hozzá egy USB-s töltőkábelt is. Ha szeretnéd, most egy pipálással kérhetsz hozzá konnektorba dugható USB-s töltőfejet.

[+0 Ft]

Konfigurációd eddig: 0

A mindent verő extra: Turbó üzemmód

A Vadalarm Smart termékcsalád eszközei egytől egyig okos vezérléssel vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy a riasztások gyakorisága nem egy fix értékre van beállítva, hanem az akkumulátor töltöttségétől és a napszaktól függően változtatja saját magának az eszköz. Ha merülőben van, ritkítja az ultrahang kiadását, ha pedig beesteledik, felgyorsítja működését. A Turbó mód megvásárlásával és bekapcsolásával ezt az automatizmust bírálhatod felül egy gombnyomással, és fixálhatod a bekapcsolások gyakoriságát a lehető legsűrűbbre.

[+0 Ft]

Konfigurációd eddig: 0

Félsz, hogy ellopják?

A Vadalarm szintén egyedi szolgáltatása a termékgarancia kiterjesztése lopás esetére. Ezt hívjuk röviden Lopásbiztosításnak. Ennek lényege, hogy ha kéred ezt az extrát, akkor 2 éven keresztül a lopás esetére is be vagy biztosítva. Ha ugyanis eszközödnek lába kél, csak egy rendőrségi jegyzőkönyvet kell bemutatnod nekünk és már küldjük is az újat teljesen ingyen. Ilyet sehol nem kapsz.

[+0 Ft]

Konfigurációd eddig: 0

+

Félsz, hogy összetöröd?

Előfordul, hogy az ember nem, vagy csak későn veszi észre aratáskor a vadriasztókat. Meg az is megesik, hogy tolatáskor nem figyelsz oda, és átmész rajta kocsival. Ha fordult már elő veled hasonló, akkor a kombájngaranciát pont neked találtuk ki! Ha most kéred termékedhez, akkor két éven belül törés esetére is bebiztosíthatod magad. Csak küldd vissza a romokat, és mi összerakjuk, vagy újat küldünk helyette.

[+0 Ft]

Konfigurációd eddig: 0

Válaszd ki, milyen csomagban kéred

Már az Alap csomag is kiválóan alkalmas a vadak vagy madarak távol tartására, de a Smart csomaggal egyből megkapod azokat az okos lehetőségeket, amelyek igazán professzionálissá teszik a felhasználást. Ha pedig te is azok táborát erősíted, akiknek semmi sem elég, akkor a Fullextrás csomag neked való! A megvásárolt funkciók bekapcsolásához csak töltsd le a Vadalarm Smart appot! Bizonyos korlátok között képesek vagyunk egyedi csomagot is elkészíteni. Erről bővebb tájékoztatást telefonon ügyfélszolgálatunk tud adni a +36307807685-ös telefonszámon.

Mennyiségi kedvezmény:
3 db-tól: -2000 Ft kedvezmény/db
6 db-tól: -4000 Ft kedvezmény/db
Alap csomag
Vadalarm Smart Pro
Mi van a csomagban, és mi nincs?

 • Vadalarm Smart Pro
 • Vad- vagy madárriasztás funkció
 • Napelemes és USB-s töltési lehetőség
 • Beépített akkumulátor
 • Okostelefonos applikáció
 • WiFi-s távfelügyelet
 • USB töltőfej (5V)
 • Extra hangerő fokozatok
 • Turbó üzemmód (sűríthető riasztási gyakoriság)

Smart csomag
Vadalarm Smart Pro
Mi van a csomagban, és mi nincs?

 • Vadalarm Smart Pro
 • Vad- vagy madárriasztás funkció
 • Napelemes és USB-s töltési lehetőség
 • Beépített akkumulátor
 • Okostelefonos applikáció
 • WiFi-s távfelügyelet
 • USB töltőfej (5V)
 • 1 extra hangerő fokozat
 • Turbó üzemmód (sűríthető riasztási gyakoriság)

Fullextra csomag
Vadalarm Smart Pro
Mi van a csomagban, és mi nincs?

 • Vadalarm Smart Pro
 • Vad-, madár- és rágcsálóriasztás funkció egyaránt
 • Napelemes és USB-s töltési lehetőség
 • Beépített akkumulátor
 • Okostelefonos applikáció
 • WiFi-s távfelügyelet
 • USB töltőfej (5V)
 • 2 extra hangerő fokozat
 • Turbó üzemmód (sűríthető riasztási gyakoriság)

Raktárkészlet

A Vadalarm Smart Pro folyamatosan van raktáron, így nem kell aggódnod, délelőtt leadott rendelésed esetén akár már másnap kézhez veheted rendelésedet. Az általad kért funkciók telepítésére pedig kollégáink ki vannak képezve, így emiatt nem szenvedsz késedelmet.

Garancia

Helyezd ki, próbáld ki és teszteld kockázatok nélkül 14 napig. Ráadásul, ha elsőre nem válna be és ügyfélszolgálatunk segítségét kéred az első 14 napon belül, akkor kollégánk meghosszabbítja a tesztidőszakot még 14 nappal. Így gyakorlatilag egy hónapig tesztelheted, hogy nálad milyen eredményeket képes elérni a Vadalarm Smart Pro.

Hatékonyság

Nem ígérjük le a csillagokat a égről, és előre szeretnénk tisztázni, hogy az akkusztikus állatriasztás nem egyenlő a betonkerítéssel. Ügyfeleink néhány százalékának sajnos mi sem tudunk segíteni. De mindenkinek az az érdeke, hogy ezt minimalizáljuk, és amint látod, rajta vagyunk.

Pénzvisszafizetési garancia
Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.
Kiszállítás akár másnapra
Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.
Ügyfelek ezrei által kedvelt márka
A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.
Biztonságos fizetés
Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.
Utánvét
Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.
100% magyar termék
A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Amíg várod, hogy rendelésed megérkezzen, töltsd le az applikációnkat!

Kattints a megfelelő ikonra a letöltéshez!

Gyakori kérdések

Hallják-e a háziállatok az ultrahangot?

Általában nem. Amit feltétlenül tudnod kell, az az, hogy a madarak semmiképpen nem hallhatják az ultrahangot, hiszen az ő hallásuk szinte teljesen egy tartományba esik az emberével. A kutyák esetében az a tapasztalatunk, hogy a városi (jellemzőek kisebb testű) kutyák abszolút nem hallják, ahogyan a keverék fajták és az idősebb fajtatiszták sem. Egyedül néhány vadászkutya fajta rendelkezik olyan hallással, hogy észreveszik az ultrahangos riasztókat. Szerencsére ők általában vannak olyan jól idomítva, hogy nem fogják megugatni, egyszerűen csak odébb állnak. A macskák esetében már nem tudunk hasonló szabályszerűségről, de köztük is ritka az olyan egyed, amelyik hallja. A marhákat, disznókat és egyéb haszonállatokat szintén nem zavarja az ultrahang.

Levehetem-e a napelem tetején lévő fóliát?

Igen, nyugodtan leveheted, mert az csak azért van rajta, hogy a gyártás és a szállítás során védje a karcolásoktól. Hosszútávon azonban nem árt, ha lehúzod, ugyanis az UV fény hatására ráéghet a panelre, és ezzel ronthatja annak hatásfokát.

Drágállod?

Számolj utána: ha egy hektár kukoricában a vadkár mértékét 70-ről 10 százalékra csökkented vele, akkor 180.000 forintot takarítasz meg egy 30.000 forintos állatriasztóval. Szóval szerinted nem éri meg?

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz állatriasztódhoz, 5.000 Ft-ért.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik állatriasztónk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!

Nézd meg 3D-ben mielőtt megrendeled!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.