Vadalarm

Vadkármegelőzés vérontás nélkül!

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó
Mennyiségi kedvezmény:
3 db-tól: -2.000 Ft kedvezmény/db
6 db-tól: -3.000 Ft kedvezmény/db
10 db-tól: -4.000 Ft kedvezmény/db
Sikergarancia és lopásbiztosítás
Vadalarm vélemények

A magyar fejlesztésű Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó pénzvisszafizetési garanciával kerget el minden vadat a földedről. Ha nem hiszed, tedd próbára! Amiért érdemes minket választanod:

  • több 1.000 elégedett gazda
  • ingyenes házhoz szállítás akár másnapra
  • lopásbiztosítás
  • 96,4%-os sikerarány
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

A Vadalarm Pro több évnyi tapasztalatunk alapján épített, jelenlegi legköltséghatékonyabb vadriasztónk. Ha kéthangszórós változatban szeretnéd megrendelni még kedvezőbb hektáronkénti áron, akkor ide kattints!

Vagy ha kérdésed lenne:

Bruttó ár: 29990 Ft/db
Cikkszám: VAD010

Készletinformáció: Gyártás alatt
1-2 nappal hosszabb szállítási idővel számolj


1

Mennyit kérsz?


2

Szeretnéd konnektorból is tölteni?

3

Szeretnéd lopás ellen biztosítani?


Ügyfeleink elismerő véleményei
Nézd meg 3D-ben mielőtt megrendeled!
Mire képes legnépszerűbb vadriasztónk?

Röviden a lényeg: megoldja a vadak okozta problémádat! Nem két hétre, nem a következő esőig, hanem végleg. Többé nem kell félned, amikor kinézel a földre, hogy vajon épp mit legeltek le az őzek. Ugye Te is szeretnéd átélni ezt az érzést? A Vadalarm ultrahangos vadriasztót napelem és belső akkumulátor is táplálja, így bárhova kihelyezheted. Soha nem fog lemerülni! Napfény nélkül akár 10 napig is bírja. 100 méteres hatótávolságával a piacon egyedülállóan messzire képes sugározni a zavaró frekvenciákat. Csak fordítsd abba az irányba, ahonnan a vadak jönni szoktak. Nem kell bajlódnod semmilyen egyéb beállítással, csak helyezd ki és kapcsold be.

Nem mellesleg termékünk 100%-ban magyar fejlesztés, így megvásárlásával a hazai ipart támogatod. Emellett bármikor felhívhatsz minket, ha technikai segítségre vagy szervizre van szükséged. Ingyenesen házhoz szállítjuk 2 munkanapon belül és természetesen 14 napos visszavásárlási, és 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk. Ahogy azt már láthatod, őzre, szarvasra, vaddisznóra, nyúlra jelent ideális megoldást a Vadalarm.

100m Hatósugár

Li-ion akku

Napelemes töltés

Időjárás álló kivitel

Hogyan működik a Vadalarm Pro

A vadkárra nem létezik tökéletes megoldás. Ez tény. Viszont most egy olyan módszert mutatunk Neked, ami 90% feletti hatékonysággal elriaszt minden vadállatot földedről!

Az ultrahangos vadriasztás az állatok jó hallását fordítja ellenük: eszközünkkel számukra zavaró, számunkra hallhatatlan hangokat sugárzunk feléjük. Ám a jó hallással rendelkező vadak mégsem fogják megszokni a zajt, mert annak frekvenciáját a Vadalarm Pro beépített elektronikája folyamatosan és véletlenszerűen változtatja, ráadásul a riasztó hangokat sem folyamatosan sugározza.

Ultrahangoknak azokat a hangokat nevezzük, amelyek az emberi hallástartomány (18 kHz) felett vannak. A Vadalarm Pro által használt frekvenciák 90%-a ebbe a tartományba tartozik. A maradék 10% kifejezetten a kissé botfülű őzeknek szól. Ezt a hangot egy piezo hangszóró szolgáltatja. A piacon egyedülálló módon a működéshez szükséges energiát pedig vadriasztónk a Napból nyeri.

Miért válassz Vadalarm terméket?

Elhivatott technológia rajongók vagyunk, akik a gazdák életét szeretnék megkönnyíteni.

Azért dolgozunk, hogy a gazdálkodókat elrepítsük a jövőbe. Minden nap legalább 1 órát tanulással és kísérletezéssel töltünk azért, hogy neked ne kelljen. Így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk csak olyan megoldásokat fogsz kapni, amik megkönnyítik életedet. Nézd meg a velünk készült interjút, ha szeretnél minket jobban megismerni!

Miért hatékony megoldás a Vadalarm Pro vadriasztó?

Ha röviden össze kellene foglalnunk, azt 3 szóval tehetnénk: nagyobb, erősebb és hatékonyabb, mint amit valaha árultunk. Nem véletlen a név sem. Több éves, vadriasztással és elektronikával kapcsolatos tapasztalatunkat felhasználva építettük meg eddigi legjobb eredményeket elérő , és az azóta is az összes vadriasztónk alapját jelentő termékünket, a Vadalarm Pro-t.

Más ismert vadriasztók hangszórója

A Vadalarm Pro hangszórója

Piaci veető szerepünk egyik kulcsfontosságú eleme a szemmel láthatóan és mérésekkel igazoltan sokkal erősebb és nagyobb hangszóró. Így bátran programozhattuk bele azt is vadriasztónk "agyába", hogy éjszaka kétszer olyan sűrűn kapcsoljon be, mint nappal, mert mi is tudjuk, mikor jönnek a vadak.

Ismerd meg a részleteket!
Vadalarm Pro vadriasztó
Teljes vízhatlanság
A kapcsológomb a burkolat egyik gyenge pontja is lehetne, azonban a Vadalarm Pro tervezésekor olyan kapcsolót választottunk, melyet még vízbe is lehet meríteni, akkor sem ázik be.
Vadalarm Pro vadriasztó
Oldható rögzítés
A Vadalarm Pro a hátulján lévő oldható györsrögzítő segítségével helyezhető ki bármely alkalmas helyre. Neked csak arra kell figyelned, hogy napfényt kapjon, és ne takarják le a növények se a napelemet, se a hangszórót.
Vadalarm Pro vadriasztó
Energia a napból
A készülék energiaellátását egy a korábbi termékeinkben alkalmazottnál is nagyobb, 3 W-os napelem biztosítja. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy a Vadalarm Pro borús időben is akár 10 napon keresztül folyamatosan üzemeljen.
Vadalarm Pro vadriasztó
Nagy teljesítményű piezo hangszóró
A kb. 100 méteres hatótávolságot egy nagy teljesítményű piezó hangsugárzó teszi lehetővé. Ez a hangszóró vadak riasztásához szükséges tartományt képes megszólaltatni anélkül, hogy minket embereket zavarna.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Gyors és ingyenes szállítás Vadalarm termékekre

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Vajon neked valók vagyunk?

Akkor válassz minket, ha...

szeretnél véget vetni a vadkárnak.
szeretnél sok pénzt megspórolni.
szereted a megbízható szervizhátterű termékeket.
nem szeretnél foglalkozni a beállításokkal
szeretnél nyugodtan aludni

Nem minket keresel, ha...

nem te inkább lelőnéd az állatokat.
te csak rövid távon gondolkodsz.
megbízol a kínai kacatokban.
inkább építesz magadnak egyet.
vérnyomás problémákat akarsz magadnak.
Lopásbiztosítás

Napi szinten halljuk legfőbb félelmeteket: "Mi lesz, ha ellopják?"
Az lesz, hogy küldünk neked egy újat. Amennyiben kifizeted az egyszeri jelképes, 5.000 forintot Vadalarm Pro vásárlásakor, azzal a garancia időtartamára (2 évre) lopásbiztosítást vásárolhatsz készülékedre. Ér neked 5.000 forintot, hogy ne izguld halálra magad? Ezt neked kell eldöntened. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőköny másolatával tudod igazolni. A Lopásbiztosítást szintén a kosárnál tudod beállítani. Kérjük, tartsd szem előtt, hogy ha kéred a biztosítást, akkor mindegyik megvásárolt készülékhez kérned kell.

Három lépésben telepíthető

A Vadalarm telepítése rendkívül egyszerű. Csak kövesd az alábbi lépéseket:

1Keress egy alkalmas oszlopot a közelben vagy szúrj le magad egy karót

2A mellékelt rögzítők segítségével rögzítsd úgy a Vadalarm Prot, hogy a védendő növények felett legyen 5-10 centiméterrel, és a hangszóró a vadak várható érkezési irányába nézzen.

3Kapcsold be a doboz alján található főkapcsolót. Ekkor néhány pittyegést fogsz hallani, ami jelzi a működést. Az emberi fül csak ennyit hall belőle, de ezzel tudod ellenőrizni az akku töltöttségét.

Ha akkora földterületet szeretnél védeni, ami szélesebb 80-100 méternél, vagy a vadak több irányból is érkezhetnek, akkor ajánlott ilyen távolságra egymástól többet is kihelyezni. Ne feledd, 3 vagy több Vadalarm Pro vásárlása esetén darabonként 2000 forint kedvezményt kapsz! (És ha még többet rendelsz, a kedvezmény még több, részleteket az oldal tetején találsz!)

Gyakori kérdéseitek

Hallják-e a háziállatok az ultrahangot?

Általában nem. Amit feltétlenül tudnod kell, az az, hogy a madarak semmiképpen nem hallhatják az ultrahangot, hiszen az ő hallásuk szinte teljesen egy tartományba esik az emberével. A kutyák esetében az a tapasztalatunk, hogy a városi (jellemzőek kisebb testű) kutyák abszolút nem hallják, ahogyan a keverék fajták és az idősebb fajta tiszták sem. Egyedül néhány vadász kutya fajta rendelkezik olyan hallással, hogy észreveszik az ultrahangos riasztókat. Szerencsér ők általában vannak olyan jól idomítva, hogy nem fogják megugatni, egyszerűen csak odébb állnak. A macskák esetében már nem tudunk hasonló szabályszerűségről, de köztük is ritka az olyan egyed, amelyik hallja. A marhákat, disznókat és egyéb haszonállatokat szintén nem zavarja az ultrahang.

Levehetem-e a napelem tetején lévő fóliát?

Igen, nyugodtan leveheted, mert az csak azért van rajta, hogy a gyártás és a szállítás során védje a karcolásoktól. Hosszútávon azonban nem árt, ha lehúzod, ugyanis az UV fény hatására ráéghet a panelre, és ezzel ronthatja annak hatásfokát.

Drágállod?

Számolj utána: ha egy hektár kukoricában a vadkár mértékét 70-ről 10 százalékra csökkented vele, akkor 180.000 forintot takarítasz meg egy 30.000 forintos vadriasztóval. Szóval szerinted nem éri meg?

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz vadriasztódhoz, 5.000 Ft-ért. Ha viszont kéred, akkor mindegyikre kérned kell.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik vadriasztónk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Ti mondtátok
Novák Dániel
Pusztaszabolcs
Korábban kipróbáltam már mindent, egyszer még vadászatot is rendeztünk. De tartós megoldást csak a Vadalarm hozott.
Próbálkoztam már vegyszerrel, azzal is voltak eredmények. De azt állandóan pótolni kellett. Nem úgy, mint a Vadalarmot! Megrendeltem, és egyből eltűntek a környékről a vaddisznók!
Kovács Dávid
Veszprémvarsány
Szalai Gábor
Csobaj
Nekem szőlősöm van erdő mellett. Kicsit több, mint 150 méter hosszúak a sorok. Megelégeltem az őzek pusztítását, és rendeltem egy Vadalarmot tavaly nyáron. Pár nappal később megnéztem a végét, és már kezdtem megijedni (ugyanis ott jártak az őzek éjjel). Azonban amikor előbbre mentem, megdöbbentő volt látni, ahogy az első 120-130 méterhez hozzá sem nyúltak. Egyből rendeltem is a következőt.
Mi csak a hétvégi kis telkünk végéből szerettük volna az állatokat elriasztani. Semmi tapasztalatunk nem volt a vadriasztás terén, ezért nagyon örültünk neki, hogy egy kapcsolóval be tudtuk üzemelni. Azóta is gond nélkül működik.
Németh Ágnes
Miskolc
Gaál András
Kondorfa
A kertemben lévő almafákról lehulló termést a vaddisznók a felhúzott drótkerítést megbontva is rendszeresen megdézsmálták. Amikor kiraktam a Vadalarmot a fa mellé, egyértelműen látszott, hogy 100-120 méterre elkerülték. Azóta még 6 darabot rendeltem belőle.
Életemben először ért vadkár, így nem igazán tudtam, mit kellene tennem. Az interneten rábukkantam a Vadalarmra, ami nagyon megtetszett. Sajnos a kiszállítás közben nem bántak vele kesztyűs kézzel, azonban mikor jeleztem problémámat az ügyfélszolgálaton, kötözködés nélkül küldtek egy újat.
Nagy Ede
Solymár
Linn Tamás
Esztergom - Búbánatvölgy
Kamcsatkai mézbogyó ültetvényem őrzője a VADALARM. Egész télen távol tartotta az őzeket. Gratula a fejlesztőknek.
Műszaki paraméterek
Magasság 140mm
Szélesség 170 mm
Hosszúság 150 mm
Tömeg 0,5 kg
Hatótávolság a hangszóró irányában 80-120 m
Riasztási frekvencia 18 - 28 kHz
Riasztási idő 40 másodperc
Riasztási időköz nappal nappal 4-16 perc (töltöttség függő)
Riasztási időköz éjszaka nappal 2-8 perc (töltöttség függő)
Üzemidő borús időben 4-10 nap
Rögzítés hátulján lévő rögzítővel
Akkumulátor kapacitás 3350 mAh Li-ion
Napelem teljesítmény 3 W
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 ~ 50°C

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.