Vadalarm Vadalarm mezőgazdasági napelem (50W)
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Felejtsd el az aksicipelést és használd ki a Nap energiáját!

Vadalarm mezőgazdasági napelem (50W)
Mert megérdemled a kényelmet

A növényeidet a napfény hajtja, akkor elektromos eszközeidet miért nem? Mezőgazdasági napelemünkkel végre lehetővé válik szigetüzemű rendszereid (pl villanypásztor, biztonsági kamera) áramellátása egy karó leszúrásának egyszerűségével. Amiért érdemes minket választanod:

  • több, mint 1.000 elégedett gazda
  • házhozszállítás másnapra
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia
  • lopásbiztosítást is köthetsz rá
  • telepítése nem igényel szakembert
Bruttó ár: 69990 Ft/db

Cikkszám: VAD045

Készletinformáció: 5 db

1 Add meg, mennyit kérsz:


2

Szeretnéd lopás ellen biztosítani?


Ügyfeleink elismerő véleményei
Ingyen energia a napból

Képzeld el, hogy mit csináltál korábban, amikor lemerült az akkumulátorod távol a konnektortól. Ha például villanypásztort üzemeltetsz, komoly probléma, hogy az akkumulátor kapacitása véges. Ugye máris görcsbe rándul a hátad, ahogy olvasod az „akkumulátorcipelés” új olimpiai sportág nevét? Hadd bizonyítsuk be Neked, hogy ennek nem feltétlenül kell így lennie.

Képzeld el, milyen kényelmes életed lehetne, ha az áram mindig visszatöltődne az akkumulátoraidba. Végső soron csak az olyan gépek adnak igazi szabdásgot az embernek, amit egyszer kell megvenni, és utána semmi dolgod vele. Nos, a mi napelemeink pont ilyenek: kihelyezed a választott típust a leírás szerint, és rá sem kell nézned többet.

Nem mellesleg termékünk 100%-ban magyar fejlesztés, így megvásárlásával a hazai ipart támogatod. Emellett munkaidőben bármikor felhívhatsz minket, ha technikai segítségre vagy szervizre van szükséged. Házhoz szállítjuk 2 munkanapon belül és természetesen 14 napos visszavásárlási, és 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk.

Mi van a csomagban?

Az általunk fejlesztett napelemek használata pofon egyszerű, hiszen mi mindent egyetlen rendszerbe raktunk össze, hogy neked semmi további dolgod ne legyen vele, csak a napelem nyújtotta előnyöket élvezni. Ahogy azt a fenti grafikán is láthatod, valahonnan megvenni egy napelem panelt még önmagában kevés. Szükség van egy vezérlőelektronikára, mely stabilizálja az áramellátást, és egy olyan tartó konzolra, mely a megfelelő szögben tartja a panelt, hogy az a lehető leghatékonyabban tudja hasznosítani a napfényt. Ha ezek is megvannak, akkor már valóban csak egy akkumulátort kell rácsatlakoztatnod.

Ez nálunk máshogy megy. Mert tudjuk mit szeretnél: kész megoldást, ami faék egyszerű, mégis megbízható. Egy olyan rendszert, ami nem is rendszer igazából, hanem egy kompakt eszköz, aminek a felszereléséhez nem kell rakétatudósnak lenned.
Ugye ezt szeretnéd?
Mert akkor van egy jó hírünk. Elkészítettük az első kompakt megoldást kifejezetten kis teljesítményű fogyasztók ellátására. Nincs szükséged semmi egyéb kiegészítőre hozzá. Azt, hogy semmire nincs szükséged, úgy értsd, hogy egy darab kábelre, vagy egy csavarra sem! Felrakod és már ontja is magából az energiát. Konzol, napelem és töltőelektronika egyben. Ezeket mind egy csomagban szállítjuk házhoz. Neked mindössze egy (akár kicsit használt ólom-savas) 12V-os akkumulátort kell keresned, és a kész rendszert csatlakoztatnod hozzá. Persze ha zselés, AGM, vagy kifejezett szolár akkumulátorod van, az még jobb.

Szeretnéd tudni, kiktől vásárolsz?

Elhivatott technológia rajongók vagyunk, akik a gazdák életét szeretnék megkönnyíteni.

Azért dolgozunk, hogy a gazdálkodókat elrepítsük a jövőbe. Minden nap legalább 1 órát tanulással és kísérletezéssel töltünk azért, hogy neked ne kelljen. Így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk csak olyan megoldásokat fogsz kapni, amik megkönnyítik életedet. Nézd meg a velünk készült interjút, ha szeretnél minket jobban megismerni!

Hogyan helyezd ki a Vadalarm napelemet?

A napelem ideális dőlésszöge napszak, tájolás és évszak függő. Azonban létezik egy majdnem tökéletes szög, mely egész évben átlagosan a közel maximális hatékonyságot eredményezi. Ezt a szöget mi beállítottuk, és atombiztosan hegesztettük bele a konzolba, így télen-nyáron kint hagyhatod.

A napelem kihelyezésekor neked csak arra kell figyelned, hogy dél felé fordítsd, úgy, hogy semmi ne árnyékolja, és legalább 1,5-2 m magasan legyen. Néha nem árt letisztítani a felületét hogy ne legyen poros, ugyanis ez ronthatja a hatékonyságát. Időjárás álló masszív fedőrétegének köszönhetően a jégesőnek is ellenáll. A rögzítéshez egy masszív karót vagy acéloszlopot javaslunk, melynek átmérője maximum 11cm, ugyanis a szett része egy 100-120mm-es Awab bilincs is. A rendszert egyszerűen két, strapabíró ipari saruval lehet azt akkumulátorhoz csatlakoztatni.

Mire elég 50 Watt?

Mai világunk energiaigénye óriási. Egy 110 lóerős traktor teljesítménye például a kisebb napelemünk 4000-szerese. Az ilyen arányok miatt egyesek néha hajlamosak azt gondolni, hogy 20 Wattal nem mennek sokra. Ám a mezőgazdaság világa olyannyira szélsőséges is, mint amilyen energiaigényes. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt Te is tudod, de azért mutatunk néhány példát olyan esetekre, amikor pont 50 Wattra van szükség.

Villanypásztor rendszerek

Egy átlagos 12V-os villanypásztor készülék fogyasztása 8-15W. Így amellett, hogy napelemünk ellátja árammal a villanypásztort, bőven marad szuflája a villanypásztorhoz kapcsolt akkumulátor feltöltésére is.

Biztonsági rendszerek, kamerák

Biztonsági kamerákat és jelzőrendszereket általában olyan telephelyeken alkalmaznak, ahol éjszaka nincs emberi felügyelet, sőt manapság már öntözőrendszerekre is telepítenek kamerákat. Az ilyen rendszerek fogyasztása hasonló egy villanypásztoréhoz, maximum 8-15W.

Konténerek, lakókocsik áramellátása

Akár kempingezésre, akár kétkezi szántóföldi munkára gondolsz, mindegyik esetben bosszantó tud lenni, ha nem tudsz valahonnan gyorsan áramot szerezni. Az ilyen élethelyzetekre nyújtanak szintén hatékony megoldást a Vadalarm mezőgazdasági napelemek.

Végül de nem utolsó sorban..

Mind tudjuk, hogy a dolgos ember hideg folyadékkal üzemel a legjobban a nyári melegben, ki sörrel, ki fröccsel. Hideg a nagy melegben márpedig csak árammal lesz. 50 Wattos napelemünk pedig pont a sör hűtésére ideális. Szóval munkára fel!

Persze arra az esetre is felkészültünk, ha most épp nincs előtted egy "kockásfüzet", amiben kiszámolhatnád fogyasztóidat. Készítettünk ugyanis számodra egy pofonegyszerű kalkulátort, ami pontosan megmondja, hogy neked melyik napelemünkre is van szükséged.

Próbáld ki a kalkulátort!

Ismerd meg a részleteket!
Vadalarm Mezőgazdasági napelem
Vízhatlan elektronika
A képen látható vízhatlan dobozban kapott helyet a Vadalarm mezőgazdasági napelem szabályzóelektronikája. Ennek köszönhetően a kimenő feszültség stabil szinten marad.
Vadalarm Mezőgazdasági Napelem
Masszív acél konzol
Saját gyártmányú acélkonzolunkat pontosan a napelem számára ideális szögben hegesztjük, így neked semmi más dolgod nem lesz vele, csak felhelyezni a mellékelt bilincsekkel.
Vadalarm Mezőgazdasági napelem
Polikristályos technológia
A legkedvezőbb ár-érték arányú technológiát alkalmazzuk, hogy számodra is legköltséghatékonyabb megoldást nyújthassuk.
Vadalarm Mezőgazdasági Napelem
Megbízható elektromos csatlakozás
A Vadalarm mezőgazdasági napelem masszív elektromos csatlakozással rendelkezik, amit neked csak fel kell erősítened az akkumulátor pólusira.
Pénzvisszafizetési garancia
Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.
Kiszállítás akár másnapra
Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.
Ügyfelek ezrei által kedvelt márka
A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.
Biztonságos fizetés
Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.
Utánvét
Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.
100% magyar termék
A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Vajon neked valók vagyunk?

Akkor válassz minket, ha...

villanypásztort szeretnél üzemeltetni.
multifunkciós áramellátást szeretnél, ott ahol nincs hálózati áramellátás.
szeretnéd behűteni a nyári melegben a sört.
biztonságérzeted ad az, hogy bármikor kint a földön is töltheted pl a telefonodat
hiszel a környezetkímélő, megújuló energiaellátásban mely relatíve ingyen áll rendelkezésre

Nem minket keresel, ha...

ipari méretű gépeket szeretnél meghajtani.
mindig tudsz a hálózatból áramhoz jutni.
számodra nem érték a környezetvédelem és a megújuló energiák.
nem akarod hogy villanypásztorod folyamatosan üzemeljen.
Lopásbiztosítás

Napi szinten halljuk legfőbb félelmeteket: "Mi lesz, ha ellopják?"
Az lesz, hogy küldünk neked egy újat. Amennyiben kifizeted az egyszeri összeget napelemed vásárlásakor, azzal a garancia időtartamára (2 évre) lopásbiztosítást vásárolhatsz az eszközre. A lopásbiztosítás ára az 50 Wattos napelem esetén 12.000 Ft. Ér neked ennyit, hogy ne izguld halálra magad? Ezt neked kell eldöntened. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőköny másolatával tudod igazolni. A Lopásbiztosítást szintén a kosárnál tudod beállítani. Kérjük, tartsd szem előtt, hogy ha kéred a biztosítást, akkor mindegyik megvásárolt darabhoz kérned kell.

Egyszerűen telepíthető

A Vadalarm napelem telepítése rendkívül egyszerű. Csak kövesd az alábbi lépéseket:

1Áss le egy 2-2,5 méteres oszlopot legalább 0,5 méter mélyen

2Rögzítsd fel rá a mellékelt bilincsek segítségével a napelemet úgy, hogy dél felé nézzen

3Kösd rá az akkumulátorra a vezeték végén levő sarukat (piros saruk - kék vezeték a pozitív, fekete saru - barna vezeték a negatív pólus)

Gyakori kérdések

Drágállod?

Ha magad szeretnéd részegységekből összeépíteni a rendszeredet, akkor összesen a mi termékeink árának közel duplájába kerülne. Szóval szerinted nem éri meg?

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, amit saját belátásod szerint kérhetsz napelemdhez. Te döntöd el, hogy megéri-e számodra a biztosítás az árát.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik napelemünk, akkor csak szólj két héten belül, és mi visszavásároljuk tőled.

Műszaki paraméterek
Magasság 40 cm / 67 cm
Szélesség 50 cm / 53 cm
Mélység 25 cm
Tömeg 3 kg / 6 kg
Kimeneti feszültség 12-16 V
Névleges csúcsteljesítmény 50 W
Vezeték hossza 2 ± 0,5 m
Rögzítés bilincsekkel
Elektronika tömítettsége IP55
Üzemi hőmérséklet -15 - 60°C

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.