Gondoskodj növényeidről a modern technikával, kattints ide, és előzd meg a növénybetegségeket!

Vadalarm Madárriasztó

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink közreműködésével fejlesztettük ki a gyümölcsösökben, szőlőben és vetésekben nagy károkat okozó madarak elleni leghatásosabb termékünket, a Vadalarm Madárriasztót. Termékünk a napból nyert energiával, ragadozó madarak hangjával, természetes módon tartja távol a madarakat.

Ha többet rendelsz, kedvezményt kapsz:
3 db-tól: 1000 Ft/db,
6 db-tól: 2000 Ft/db,
10 db-tól: 2500 Ft/db


Olvass tovább és tudd meg, mire képes a Vadalarm Madárriasztó!

Bruttó ár: 35000 Ft/db


Cikkszám: VAD002

Készletinformáció: 29 db raktáron


1

Mennyit kérsz?


2

Milyen táplálással kéred?


3

Szeretnéd lopás ellen biztosítani?


4

Így működik a madárriasztónk

Nézd meg a videót!

Először is tisztázzunk valami fontosat

Biztos jó ideje keresel megoldást problémádra, melyet a madarak okoznak azzal, hogy ürülékükkel odapiszkítanak, ahova nem kellene, rosszabb esetben kicsipegetik a vetést, még rosszabb esetben pedig teljesen learatják helyetted a gyümölcstermést. Ha olvasod szakértői blogunkat, akkor biztosan tudod, hogy a madarak hallása pont olyan rossz, mint az embereké (esetenként még rosszabb). Ezért az általunk kifejlesztett Vadalarm ultrahangos vadriasztó nem is alkalmas riasztásukra, és ha bárhol az interneten olvasod is, hogy "ultrahangos madárriasztó", menekülj onnan. A madarakra nem hat az ultrahang.

Mivel lehet egyáltalán madarakat riasztani?

Mi is sokat gondolkodtunk rajta. Első ötletünk hasonló volt, mint a hazánkban oly' elterjedt gázágyúk hangja. Ám amint körbekérdeztünk, világossá vált, hogy alapvetően a madarak nem félnek a durranásoktól. Belegondolva ez érthető is, hiszen amelyik madár találkozik puskagolyóval, az már nem tanulja meg, hogy a hangjától félni kell, és nem is mondja el társainak. Ezért jutottunk végül arra a következtetésre, hogy mindenképpen olyan hangot kell bevetnünk, amitől biztosan félnek. Ezért döntöttünk amellett, hogy természetes ellenségek hangjával kell elriasztanunk a kártevő madarakat. A Vadalarm Madárriasztó fejlesztése során sok különböző hangot teszteltünk le, amikből végül összeválogattuk a legjobbakat. A legújabb verzióban már ölyv, sólyom, sas és vércse támadó hangját, illetve a seregélyek vészjelző hangját adja ki magából.

Hallgass bele madárriasztónk hangjába:

Nem vagy benne biztos, hogy nálad működne-e? Vagy egyéb kérdésed van?

Mitől intelligens madárriasztónk?

A Vadalarm Madárriasztó belső vezérléséért egy mikroprocesszoros áramkör felel. Elég annyit tudnod a működéséről, hogy a hangszórók bizonyos időközönkénti megszólaltatásán felül még monitorozza saját és környezetet állapotát is. Ha például nagyon lemerülne az akkumulátora, elkezd spórolni az energiával, így ritkábban szólal meg. (Ezért is nagyon fontos, hogy napfényes helyre tedd.) Emellett arra is ügyel, hogy sötétedés után kikapcsolja magát, másnap reggel a kelő nappal pedig ő is újra feléled. Persze ha 230V-os tápegységgel kéred, akkor úgy kapcsol be, ahogy te szeretnéd.

Hogyan működik a Vadalarm Madárriasztó?

Persze, mindenki erre kíváncsi. Működése lényegében ultrahangos vadriasztónknál már bevezetett szakaszos üzemelésen és vadászó madarak hangjának utánzásán alapszik. Bizonyos időközönként a benne lévő elektronika a hazánkban riasztandó madarak természetes ellenségének hangját játsza le a beépített hangszóró segítségével. Ettől a hangtól a táplálékláncban és a madarak hierarchiájában alacsonyabb helyet elfoglaló magevő madarak megriadnak és elrepülnek. Emellett kifejezetten a seregélyekre építettük be az egyik megszólaló hangrészletet, mely a seregélyek vészjelző hangjával igyekszik jelezni a többi madárnak, hogy nem érdemes az adott helyre jönniük.

70-70 méter hatótáv

Li-ion akku (csak napelem mellé)

Napelemes töltés

Időjárás álló kivitel

Milyen madarak ellen hatásos madárriasztónk?

A rövid válasz erre a kérdésre, hogy minden olyan madár ellen jó eredményeket tudsz vele elérni, aminek természetes elensége az ölyv, a sólyom, a sas és a vércse. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy madár minél inkább természetes körülmények között él, annál nagyobb hatékonysággal lehet ellene védekezni. Termékünket vadkacsákra, szarkákra, seregélyekre, varjakra, galambokra, és ezek rokonaira, sőt néhol hörcsögökre és egerekre is sikerrel alkalmazták már ügyfeleink. Fontos kiemelni,hogy a galambok elriasztására csak akkor alkalmas, ha azok nincsenek hozzászokva az állandó zajhoz és az ember jelenlétéhez. Sajnos az a galamb, ami a busz elől sem mindig repül fel, a természetes ellenségeit még hírből sem ismeri, így a hangjára sem fog reagálni. Emellett tapasztalatunk szerint még a kormoránokat is elég nehéz elriasztani. Termékünket elsősorban külterületekre ajánljuk: szántóföldekre, szőlőkbe és gyümölcsöskertekbe. (Meg persze azért, mert a hangja zavarhatja a szomszédokat. :)

Vadalarm Madárriasztó
Teljes vízhatlanság
A kapcsológomb a burkolat egyik gyenge pontja is lehetne, azonban a Vadalarm Madárriasztó oldalán található nyomógomb azonban még a vízbe merülést is simán kibírja. Egy kis eső nem fog megártani neki.
Vadalarm Madárriasztó
Könnyen szerelhető rögzítés
A Vadalarm Madárriasztó az oldalán lévő rögzítőfülek segítségével helyezhető ki bármely alkalmas helyre. Neked csak arra kell figyelned, hogy napfényt kapjon, és ne takarják le a növények se a napelemet, se a hangszórókat.
Vadalarm Madárriasztó
Energia a napból
A készülék energiaellátását egy 3 W-os napelem biztosítja. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy a Vadalarm Madárriasztó borús időben is akár 10 napon keresztül üzemeljen.
Vadalarm Madárriasztó
2 védett membránhangszóró
A kb. 70 méteres hatótávolságot nem is egy, hanem egyből kettő membránhangszóró, két irányba is garantálja. Ezeket természetesen az időjárás viszontagságai ellen is fel vannak készítve, és fémrács védi őket.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Teljesen gondozásmentes konstrukció

Ahogy minden termékünk esetében, itt is arra törekedtünk, hogy a lehető legkevesebb gondozást igényelje a madárriasztó. Akkumulátora hosszú élettartamú és nagy kapacitású, melyet a tetején található napelem tölt fel, hogy borús időben is működhessen. Burkolata vízhatlan, így garantáltan nem fog beázni.

A legjobbat a végére hagytuk: Lopásbiztosítás

Tudjuk, hogy nagyon sokan félnek a vad- és madárriasztók eltulajdonításától. Ezért vezettük be 2016 tavaszán biztosításunkat, a Lopásbiztosítást. Ennek lényege, hogy madárriasztónk esetében bruttó 6.000 forintért vállaljuk, hogy amennyiben ellopják eszközödet, küldünk helyette egy újat, teljesen ingyen. Ehhez csak bejelentést kell tenned a lopásról a rendőrségen, és eljuttatnod hozzánk a jegyzőkönyv fénymásolatát.

Három lépésben telepíthető

A Vadalarm Madárriasztó telepítése rendkívül egyszerű. Csak kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Keress egy alkalmas fát a közelben vagy szúrj le magad egy karót.
  2. Az oldalán lévő rögzítők segítségével rögzítsd úgy a Madárriasztót, hogy a védendő növények felett legyen minimum 5-20 centiméterrel, a hangszórók pedig a madarak várható érkezési irányába nézzenek, és természetesen a napelem legyen felül.
  3. Kapcsold be a doboz oldalán található főkapcsolót. Ekkor ha fény felé tartod, néhány másodpercen belül feléled (vigyázz hangos), majd a madárhangok lejátszása után kikapcsol egy időre. A következő bekapcsolás ideje nagyban függ attól, hogy mennyire van feltöltve az akkumulátora.

Ti mondtátok

Kissné Katalin
Nyíradony
Felénk a verebek okoztak problémát. Folyamatosan odapiszkítottak mindenhova. Mióta a férjem megrendelte a Vadalarm Madárriasztót, végre nem terasztakarítással kell kezdenem a napot.
Korábban nagyon sok szőlőnk ment kárba a seregélyek miatt. De mióta a Vadalarm Madárriasztót használom, a saját szememmel látom, hogy ahol hallják a hangját, nem szállnak le a madarak.
Németh András
Bodrogkeresztúr
Halász Antal
Mór
Családi gazdaság vagyunk, és a legfontosabb profilunk a gyümölcstermesztés. Régóta kerestük a megoldást, hogy az alacsony felvásárlási árak mellett legalább a madarakkal ne kelljen küzdenünk. Úgy érzem, megtaláltuk.

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Műszaki paraméterek

Magasság 95mm
Szélesség 160 mm
Hosszúság 220 mm
Tömeg 0,8 kg
Hatótávolság a hangszórók irányában 2 x 50-80 méter
Riasztási frekvencia 2-18 kHz
Riasztási idő 30 másodperc
Riasztási időköz napelemes verzióban 3-10 perc (töltöttség függő)
Riasztási időkö tápegységes verzióban 4,5 perc
Üzemidő borús időben 7-10 nap
Rögzítés oldalán lévő rögzítési pontokon
Akkumulátor kapacitás napelemes verzióban 3350 mAh
Napelem teljesítmény 3 W
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 - 50°C

Rettegsz a varjúseregtől?

Az ősszel elvetett búzaszemeket az időjárás zordabbá válásával más élelem hiányában szívesen kaparják ki a varjak, seregélyek. Többé nincs mitől félned. Madárriasztónk a megtévesztés módszerével riasztja el a madarakat, megmentve vetésedet az általuk okozott kártól.

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a Lopásbiztosítást, amit saját belátásod szerint kérhetsz madárriasztódhoz, 6.000 forintért.

Félsz, hogy megszokják?

Nem fogják, mert természetes hangokat ad ki, amiktől reflex-szerűen ijednek meg a madarak. Az oly' sok gyártó által használt monoton mesterséges durrogtatásnál ez sokkal hatékonyabb!

Túl drágának találod?

A tőbb 100.000 forintért kapható gázágyúknál ez lényegesen olcsóbb, és hatékonyabb megoldás. Nem beszélve arról, hogy itt nem kell kinthagynod mellé egy gázpalackot.


Használati útmutató

Garanciajegy
Vadalarm Vadalarm Madárriasztó Vadalarm logo Kergesd el a kártevő madarakat földedről. Ha nem válik be, visszavásároljuk! Típuskód:VAD002 4.0 csillagos értékeslés 35 felhasználó véleménye alapján $34.990 ) Gyártó: Nowton Bt Állapot: Új Raktáron! Rendelj most!

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.