Vadalarm Vadalarm Hibrid állatriasztó

Újdonság: a Vadalarm Smart app frissítése már letölthető Kattints ide telefonodon!

Az utolsó állatriasztó, amit megveszel

Vadalarm Hibrid állatriasztó

Kérdésed lenne a Hexa Állatriasztóval kapcsolatban?

Egy termék mind helyett

Azért fejlesztettük ki a Vadalarm Hexa állatriasztót, hogy végre ne kelljen minden problémádra különböző termékeket venned. Mostantól egy eszközzel előzheted meg az összes állatkárt. Nézd, mi mindenre képes:

  • vadriasztás funkció
  • madárriasztás funkció
  • rágcsálóriasztás funkció
  • Bluetooth diagnosztika
  • okostelefonos vezérlés
  • lopás ellen biztosítható

Ha ennél okosabb lenne, megszólalna. Ja, várj, a Vadalarm Hexa még beszélni is tud. Felejtsd el az ódivatú csipogást: bekapcsoláskor egy kedves hang tájékoztat az akkumulátor töltöttségéről.

Bruttó ár: 149990 Ft/db
Cikkszám: VAD018

Készletinformáció: 10 db raktáron


1

Mennyit kérsz?


2

Szeretnéd lopás ellen biztosítani?


Ráadásul minden Vadalarm Hexa mellé ajándékba adunk egy 230V-os tápegységet, hogy télen beltéren is bevethesd rágcsálók ellen!

Számolj utána, neked is megéri!

Minden gondos gazda tudja, hogy a bajt sokkal jobb megelőzni, mint a kárt elszenvedni. Ezt az előrelátó gondolkodást a pénztárcád is megköszöni. Gondolj bele! 2019-ben egy hektáron 8,1 tonna kukorica termett, aminek felvásárlási ára 44.000Ft/t volt. Ez hektáronként 356.400 Ft bevételt jelent. Egy 30 %-os vadkár esetén 106.920 forintot buksz hektáronként. Ha a Vadalarm Hexa csak felezi a kárt, akkor is 53.460 forintot spórol neked az állatriasztónk egy hektáron, tehát egy eszköznek elég 3 hektárt megvédenie, és már az első szezonban visszahozza az árát!

Légy te is gondos gazda
Ügyfeleink elismerő véleményei
Pénzvisszafizetési garancia
Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.
Gyors és ingyenes szállítás Vadalarm termékekre
Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.
Ügyfelek ezrei által kedvelt márka
A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.
Biztonságos fizetés
Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.
Utánvét
Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.
100% magyar termék
A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Így spórolhatsz a Hexa állatriasztóval
Hibrid

Tisztában vagyunk vele, hogy neked is fontos és egyben kényes kérdés a pénz. Nem mindegy, hogy mennyit kell kiadnod az eszközeidért. Főleg akkor, ha nagy területet kell lefedni és a madarak, illetve a vadak is ostromolják a növényeket, zöldségeket.

A Vadalarm Hexa Állatriasztó azonban nem kiadás, hanem megtérülő befektetés! Egyszerre vadat, rágcsálót és madarat is riaszt és a 6 hangszórónak köszönhetően a madárhangokat és az ultrahangot is 360°-os szögben képes megszólaltatni.

Ha külön-külön riasztót vennél minden állatok okozta problémádra, legalább 40.000 forinttal többet kellene fizetned. Tehát, ha a Hexa Állatriasztót választod, akkor ennyit spórolhatsz rajta.

Egy riasztó mind helyett

Máshol minden problémára külön eszközt kell vásárolnod akkor is, ha együttesen ér a baj. Nálunk mostantól ezt elfelejtheted! Egy termékkel vethetsz véget a vadak, madarak és rágcsálók okozta károknak. A Vadalarm Hexa állatriasztó üzemmódja okostelefonos applikációjából állítható. Egyszerre akár három különböző üzemmódot is aktiválhatsz rajta a maximális védelem érdekében.

A Vadalarm Smart alkalmazás letöltéséhez Androidos okostelefonodon kattints az alábbi ikonra: Google Play Vadalarm

Vadalarm Hibrid
Létezik-e tökéletes vadriasztó?
Vadalarm sikergarancia

Sem a vadkárokra nem létezik tökéletes megoldás, sem a rágcsáló-, vagy a madárkárokra. Azonban az ultrahangos riasztás a leghumánusabb és statisztikák szerint a leghatékonyabb módszer a vadak és rágcsálók távoltartására. A madarak adott területekről való elijesztésére pedig saját ragadozó ellenségeik, vagy fajtársuk vészjelzései bizonyultak a legsikeresebbnek.

Ha a sikernél tartunk, muszáj megemlítenünk, mi nem árulunk zsákbamacskát. A siker nálunk garantált, ugyanis a vásárlástól számított 14 napon belül magánszemélyektől és cégektől is egyaránt visszavásároljuk a terméket, ha nem válik be.

Maradt még benned kétség?
Megszokják
Félsz, hogy megszokják?

Vad-, madár- és rágcsálóriasztónknál alkalmazott véletlenszerűséget építettük a Vadalarm Hexa szoftverébe is. Ez azt jelenti, hogy a ragadozó madarak hangjait véletlenszerű sorrendben játsza le, ahogyan azt az ultrahangokkal is teszi.

Túl jó, hogy igaz legyen
Túl jó, hogy igaz legyen?

Teljesen megértjük, ha szkeptikus vagy. Azonban tudnod kell, hogy nem mi találtuk ki az ultrahangos vad- és rágcsálóriasztást. Ha szétnézel az interneten, erről magad is meggyőződhetsz. Mi ezt "csak" továbbfejlesztettük.

Drága
Félted kint hagyni?

A termék igazi értékét a minőségi alkatrészek és a rendesen megfizetett, precíz kollégáink munkaórái adják. Pont emiatt nem kell féltened az időjárástól. A tolvajok ellen pedig lopásbiztosítást is köthetsz nálunk.

Lemerül az akkumulátor
Félsz, hogy lemerül?

Az igaz, hogy nagy az energiaigénye az eszköznek, ha mindhárom üzemmódot használod, de gondoltunk erre is! Dupla akkumulátorral, és nagy teljesítményű napelemmel szereltük fel.

Csatlakoztasd telefonodhoz!
Vadalarm Hibrid üzemmódok

Bluetooth funkcióval szereltük fel az eszközöd, hogy egyszerűen csatlakozhass hozzá, és kiválaszthasd melyik módban üzemeljen. Az applikációban ellenőrizheted a 6 hangszóró működését, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a napelemet is. Az applikációt a Play Áruházból tudod letölteni tabletedre, vagy okostelefonodra. Használhatod egyszerre akár mindhárom üzemmódot is, ugyanis dupla akkumulátorral szereltük fel a Hexa állatriasztót. Viszont fontos szem előtt tartanod, hogy ilyenkor gyorsabban merül le.

Nézd meg 3D-ben, mielőtt megveszed!
Ismerd meg a részleteket!
Vadalarm Hibrid Állatriasztó
Terepminta
A terepminta esztétikailag és funkcióját tekintve is hasznos eleme a Vadalarm Hexa Állatriasztónak. Azon felül, hogy sokkal szebb a doboza, könnyebben beleolvad a környezetébe is.
Vadalarm Hibrid Állatriasztó
Energia a napból
A készülék energiaellátását egy 3 W-os napelem biztosítja. Ez és a dupla akkumulátor teszi lehetővé, hogy borús időben akár 10 napon keresztül is üzemelhessen.
Vadalarm Hibrid Állatriasztó
Masszív rögzítés
A Vadalarm Hexa az alján lévő acél rögzítőfül segítségével helyezhető ki bármely alkalmas helyre. Ha rágcsálóriasztóként használod, akkor pedig leteheted a helyiség közepére.
Vadalarm Hibrid Állatriasztó
Nagy teljesítményű hangszóró
Nálunk folyamatos a piackutatás a hangszórók terén. Biztosíthatunk róla, hogy az általunk használt legerősebb piezo hangszóró található a Vadalarm Hibrid Állatriasztóban.
Lopásbiztosítás
Vadalarm lopásbiztosítás

Megértjük a lopástól való félelmedet. Pontosan ezért találtuk ki a "lopásbiztosítást". Ha megvásárolod, akkor lopás esetén mindösszesen egy rendőrségi jegyzőkönyvvel kell bizonyítanod nekünk, hogy megtörtént az eset és másnap nálad is lesz egy új termék. Rajtunk nem múlik, ránk nem kell várnod!

Jöhet egy kihívás?

Nem szégyen a legjobbtól tanulni, hisz mi is minden területen ezt tesszük. Vezető hazai állatriasztó gyártóként pedig egy rekesz sört ajánlunk fel azon konkurens cég fejlesztőinek, akik a legelőször másolják le, vagy múlják felül a Vadalarm Hexa állatriasztót. Tényleg megérdemlik a kemény munka után, és mivel hiszünk a tiszta piaci verseny erejében, ezért abban is biztosak vagyunk, hogy egy ilyen történés is csak jó hatással lehet ügyfeleinkre. Nem tartjuk bűnnek, ha hozzánk hasonlóan másokat is a versenyszellem hajt előre minden nap. Ugyanakkor ha ezt a bekezdést olvasod, az azt jelenti, hogy még nem jelentkezett be érte senki sem.

Vadalarm Sör
Miért válaszd a Hibridet?
Időjárás álló Vadalarm Hibrid
Időjárásálló burkolat
Bluetooth a Vadalarm Hibridben
Bluetooth diagnosztika
Akkumulátor és hálózati töltés Vadalarm Hibridben
Beépített akku és tápegység
Gyakori kérdések

Az ultrahang zavarja a háziállatokat is?

Általában nem. A macskák esetében kifejezetten ritka az az egyed, amelyik hallja az ultrahangot és zavarja is. A kutyák közül a tapasztalatunk az, hogy a vadászkutya hallja meg az ultrahangot. Egyéb haszonállatot pl.: marhát, disznót nem zavarja ez a hangtartomány.

A napelem tetején lévő fóliával mit csináljak?

Csak azért van rajta, hogy az összeszerelés és szállítás során a napelem ne tudjon megsérülni. Ha kitelepíted, szedd le róla a fóliát, mert hosszútávon ronthatja a hatásfokát a napelemnek.

Mekkora a hatótávolsága a készüléknek?

Az ultrahang, vagyis a rágcsálóriasztás és a vadriasztás 150 méterig terjed hangszórónként. A ragadozó madarak hangja esetében 3x70 méterről beszélhetünk.

Hova tegyem a készüléket?

A megóvandó terület közepére. A hang terjedésének pedig törekedj utat biztosítani. Sem fa, sem fal ne takarja a hangszórókat a hatótávon belül.

Minden tartozékot megkapok hozzá?

Igen, mindent amire szükséged lehet. Az akkumulátor bele van építve a készülékbe, a napelem a készülék tetejéhez van rögzítve, a hálózati adapter pedig benne van a csomagban.

Mi lesz, ha ellopják?

Megelőzheted a bajt és akkor soha többet nem fogsz ezen a kérdésen aggódni! Ha vásárláskor megkötöd rá a lopás elleni biztosításunkat. Az ellopott termék helyett egy újat küldünk neked. Egy esetleges lopást csupán egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával kell majd igazolni.

Kint hagyhatom a tűző napon, vagy a fagyban?

A készülék -15 és 50 °C között kint hagyható.

Hogyan kapcsolódhatok rá a telefonommal?

Töltsd le a Vadalarm Smart Applikációt a Play Áruházból. Kapcsold be a Bluetooth-t a telefonodon. Ezt álltalában a legfelső, lehúzható menüben vagy a beállítások – kapcsolat menüben találhatod. Majd nyisd meg a Vadalarm alkalmazást, ezután az eszköz csatlakozik a legközelebb lévő Vadalarm Hexa Állatriasztóhoz.

Honnan tudom, hogy működik a készülék?

A Vadalarm Smart Applikáció segítségével ellenőrizheted, diagnosztizálhatod készülékedet.

Bekapcsolhatom egyszerre mind a három üzemmódot?

Igen, egyszerre riasztható rágcsáló, vad és madár is, de figyelembe kell venni, hogy ebben az esetben több a fogyasztás, vagyis hamarabb merülhet le az akkumulátor.

Műszaki adatok
Magasság 130mm
Szélesség 335 mm
Hosszúság 335 mm
Tömeg 1,5 kg
Hatótávolság vadriasztó üzemmódban 120 - 150 m
Hatótávolság madárriasztó üzemmódban 80 - 100 m
Riasztási frekvencia (vadriasztás) 18 - 27 kHz
Riasztási frekvencia (madárriasztás) 0,1 - 20 kHz
Riasztási idő 60-120 másodperc
Riasztási időköz nappal 5-15 perc (töltöttség függő)
Riasztási időköz éjszaka 5-15 perc (töltöttség függő)
Üzemidő borús időben 3-5 nap
Rögzítés alján levő rögzítőfüllel
Akkumulátor kapacitás 2x3350 mAh Li-Ion
Napelem teljesítmény 3 W
Burkolat tömítettsége IP65
Üzemi hőmérséklet -15 ~ 50°C
Letölthető dokumentumok
Használati útmutató

Természetesen magyar nyelven, és a szorgalmas olvasóknak egy meglepetés ajándékkal a végén :)

Válaszd te is a Vadalarm Hexat!

Vadalarm Hexa
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.