Vadalarm Legyen a tiéd az év legvadabb bora vagy legkerítésszaggatóbb pálinkája!

Companies with an EU tax number can buy from us at a net price

Te mit tudsz kifőzni néhány kiló gyümölcsből?

Számunkra az állatriasztók és villanypásztorok gyártása nem munka, hanem hivatás. Küldetésünknek érezzük, hogy humánus módszerekkel óvjuk meg a magyar gyümölcstermesztőket a vad- és a madárkároktól! Ezt a versenyt is azért rendezzük, hogy támogassuk az állatkár megelőző rendszerek kiépítését. 2018 óta rendezzük meg, évről-évre nagyobb sikerrel a borászversenyt, idén is megtesszük, csak sokkal nagyobb volumennel és kibővítve, mert semminek sem örülünk jobban a lelkesedéseteknél. Idén már nem csak bort, hanem akár pálinkát is küldhettek!

Hogyan zajlik a verseny?

Ha részt szeretnél venni, add meg az adataidat a lenti űrlapon. Ezt követően Csabi (a Vadalarm ügyfélszolgálatosa) visszahív, hogy egyeztessétek az időpontot, amikor kiküldjük hozzád a futárt, akinek maximum 2 üveg saját készítésű bort VAGY 1 üveg pálinkát adhatsz át. 2 üveg borért VAGY 1 üveg pálinkáért (1l) cserébe 10.000 Ft–os Vadalarm kuponkódot adunk. Már megéri nem? És még nincs vége!

A 2022.08.25-ig beérkezett palackok automatikus nevezést jelentenek a „2022 legvadabb bora” vagy „2022 leginkább kerítésszaggató pálinkája” címre. A Vadalarm csapata fogja kiválasztani a legfinomabb bort vagy pálinkát 2022.08.26-án. És ezzel még mindig nincs vége a shownak!

Tehát, nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot és mi mindent intézünk!

Mit kapsz, ha részt veszel a játékban?

Idézd fel az érzést, amikor dagad a melled a büszkeségtől, mert sokak előtt dicsérik a gondosan elkészített borodat. Na ezt az érzést szorozd fel kettővel, mert ha tiéd lesz 2022 legvadabb bora vagy legkerítésszaggatóbb pálinkája, akkor kijár ám abból a büszkeségből rendesen!

Mindenki nyer....

  • Minden résztvevő 10.000 Ft-os kupont kap.
  • Mi, mint szervezők pedig egy borokkal és pálinkákkal teli büszkeségfalat.

... de a legvadabb bor és pálinka tulajdonosa jár a legjobban!

  • Névre szóló kupát kapnak.
  • Webes felületeinken cégét vagy gazdaságát reklámozzuk.
  • Vadalarm ajándékcsomagot kap
Ennyire egyszerű még nem volt egy verseny sem!

Így vehetsz részt a játékban

Mikor kerestél utoljára percenként kétezret? Szánj öt percet a feliratkozásra és már garantált is a 10.000 forintos kupon!


Iratkozz fel az űrlapon


Várd meg Csabi hívását


Add oda a bort vagy pálinkát a futárunknak


Így lehetsz te a legjobb

Ha elkápráztatod csapatunkat, megnyerheted a legízletesebb bornak/pálinkának járó fődíjat.


A legízletesebb palackod küldd

Nincs kedved kitölteni az űrlapot? Nem vagy biztos valamiben, esetleg kérdésed van a versennyel kapcsolatban? Kérj visszahívást és mindenben segítünk!

Játékszabályok

Hogyan zajlik az értékelés?

Kóstolni a mi önjelölt bor és pálinka szakértőink fognak 2022.08.26-ig. A szerencsés eredményt pedig 29-én tesszük közzé social felületeinken, illetve a megadott e-mail címen személyesen is értesítést küldünk.

Hogyan lehet beváltani a kupont?

Fontos, hogy minden versenyzőnek egyedi kuponkód jár, amit egyszer lehet felhasználni 2022.12.31-ig. 2 palack bor VAGY 1 üveg pálinka esetén 10.000Ft lesz a kuponod értéke.

Meddig tart a játék?

A versenyre 2022.08.12 és 2022.08.21 között lehet jelentkezni az űrlapon, vagy telefonon. Az ez idő alatt regisztráltakat fogja felkeresni telefonon a Vadalarm ügyfélszolgálati vezetője, Csabi.

Subscribe to our newsletter and we will give you valuable content.

Vadalarm map

Where people use Vadalarm product

Look at the map to see who is using your Vadalarm product or products. Our products are popular all over Hungary and even beyond the borders. With us, the community is built on quality! Be one of the quality-loving farmers, choose the Vadalarm brand!

Who have already chosen us

Our partners

In order to make full use of our website, it is essential that you enable cookies. You can access our information here.