Vadalarm

Ajándék: Rendelj legalább bruttó 50.000 Ft értékben, és megajándékozunk egy Vadalarmos bögrével! Kattints ide és nézd meg

A legjobb munka elektronikához értő egyetemistáknak

Tegnapi kezdéssel elektronikai termék összeszerelő munkakörbe keresünk egy vállalkozó szellemű fiatalt. Lehetsz lány vagy fiú, nekünk teljesen mindegy, de arra készülj fel, hogy munkád során egy műhelyben fúrnod, forrasztanod, szerelned kell majd. Előfordulhat, hogy a munka kissé monotonná válik egy idő után ezért fontos, hogy ezzel meg tudj birkózni. Cserébe kiszámítható, jól jövedelmező bejelentett állást kínálunk. Igyekszünk a munka minden részletét leírni neked, mert mi sem szeretjük a zsákbamacskát.

Hol?

Budapest, XIII kerület, Visegrádi utca

A munka egy műhelyben zajlik, ahogyan azt a képeken is láthatod. A műhely hátsó részében van irodánk, raktárunk.

Mi lesz a feladatod?

Azért, hogy ne raboljuk egymás idejét, és csak akkor lépjünk egymással kapcsolatba amikor a szándékod komoly, leírjuk neked, hogy pontosan mi lesz a feladatod, hogyan fog kinézni nagyjából egy napod:

  • Készülékdobozokat készítesz elő, fúrsz ki megadott módon
  • Nyákokat építesz össze tervrajz alapján
  • A kifúrt dobozokba, a megfelelő helyre tömszelencéket, kábeleket, kapcsoló gombokat áramköröket szerelsz, forrasztasz
  • Fogadod a közben alkatrészekkel érkező futárokat, és rendszerezed a bejövő termékeket
  • A kész termékeket felmatricázod és felteszed a polcra
  • Időnként ránézel a raktárkészletre, leltározol, ellenőrzöd, hogy miből mennyi van készleten
  • Munkakörnyezetedet rendben tartod

Ezen felül közös megegyezés alapján egy-két érdeklődési körödhöz illő apróság (marketingtől a grafikai tervezésen át a programozásig bármi, ami még megtetszik) bevállalása is pozitívum, de nem feltétel. Tényleg azt szeretnénk, hogy csak olyan munkát végezz, amiben jól érzed magadat.

Mit várunk el tőled?

Mi szívesen segítünk, amiben tudunk, de természetesen egy ilyen munkakörnél előny az, ha van tapasztalatod a fent említett tevékenységek végzésében (pl jártas vagy a forrasztásban, nem félsz állványos fúrót használni, tudod mi az a nyomtatott áramkör stb.) Továbbá örülnénk egy olyan embernek, aki könnyen és gyorsan tanul, precíz és igényes munkát ad ki a kezei közül.

Így dolgozunk mi

Mikor?

Alapvetően rugalmas beosztást teszünk lehetővé számodra. Fontos kritérium, hogy hetente minimum 20 órát tudj vállalni. A beosztás rajtad múlik. Csak annyit kérünk, hogy tartsd magad ahhoz, amit lefixáltuk. Természetesen, ha többet jössz, többet fizetünk.

Mennyi ideig?

A mi iparágunkban alapvetően a nyár a fő szezon, ezért elsősorban ekkor van sok munkánk. Azonban ha jól végzed a feladatokat, és úgy gondolod beleférünk az egyetem mellett, a későbbiekben is szívesen látunk.

Mennyiért?

Sok helyen írják, hogy "versenyképes" meg "megegyezés szerinti" vagy "majd megbeszéljük". Nálunk a diákbér fix 1000 Ft/óra, természetesen nettóban (ezt kapod meg).

Kik vagyunk mi?

Mi, a Nowton Bt, egy lassan 4 éves kis magyar cég vagyunk. Legfőbb profilunk a mezőgazdasági elektronikai eszközök gyártása és saját webshopunkon keresztüli forgalmazása 3 országban. Jelenleg 5 fix csapattaggal, illetve néhány külsős munkatárssal végezzük napi tevékenységeinket. A közeljövőben tervezünk bővülni még legalább 2 fővel. Kezdetnek viszont téged keresünk!
Weboldalunkon a www.vadalarm.hu-n mindent megtudhatsz rólunk, termékeinkről és célunkról.

Mit kínálunk?

Teljesen legális munka. Cégként mi is felelősséggel tartozunk az ország jövőjéért, ezért nem fizetünk feketén

Fix fizetés, akár hosszútávú munkavégzési lehetőség.

Nyugodt környezet. Nem fogadunk vevőket és ügyfeleket műhelyünkben, ide maximum a postás és futárok jönnek.

Mi szükséges a jelentkezéshez?

Hallgatói jogviszony

A MISZISZ diákszövetkezetbe való regisztráció

Megbízhatóság

Rugalmas munkatempó (tudj pörögni)

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.