Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Szakértői blog

Blogunkban olvashatod legfrissebb híreinket. Itt írunk saját fejlesztéseinkről, cégünkben bekövetkezett fontos változásokról, illetve itt osztjuk meg veletek minden tudásunkat a vad, madár és rágcsálók által okozott károkról. Külföldi szakirodalmat, szakértői cikkeket, módszereket is fordítunk nektek.

Szeretnéd megkapni tavaszi meglepetésünket féláron?

Már gőzerőkkel készülünk egy új termékünk tavaszi bemutatására. Ennek ellenére sokat még nem mesélhetünk róla, ám mindenképpen érdemes elolvasnod blogposztunkat, mert egy olyan lehetőséget is mutatunk, amivel féláron juthatsz hozzá titkos projektünk gyümölcséhez!

Olvass tovább
1153

Egyedi igényeket nem szoktunk megvalósítani. Kivéve ha....

Napi szinten találkozunk milliónyi apró kívánsággal, melyeket vissza kell utasítanunk. Nem azért, mert az adott ötletek önmagukban nem lennének jók, hanem általában azért, mert nem lenne gazdaságos a gyártásuk, vagy csak keveseknek tennének jó szolgálatot. Ezért nem létezik kültéri nyestriasztónk, vagy épp dönthető napelemmel ellátott vadriasztónk. Azonban egyetlen kivételes módon mégis kívánhatsz tőlünk valamit!

Olvass tovább
868

Villámszerviz 24 órán belül, ingyen? Megmutatjuk, hogyan csinálunk neked is ilyet!

Szabályzataink szerint és a törvényi előírásoknak megfelelően maximum 14 nap alatt bármilyen elromlott eszközt megjavítunk, ám ez a gyakorlatban jellemzően legfeljebb egy hét szokott lenni. Azonban néha valóban vannak sürgős esetek is. Ilyenkor pedig tudjuk, hogy még az egy hét is soknak tűnik. Cikkünkben mutatunk egy módot rá, hogy hogyan szerezz elsőbbségi, 24 órán belüli villámszervizelést magadnak!

Olvass tovább
735

Így készíts zónatérképet 50 hektárra ingyen!

Nem titkolt célunk megtalálni azokat a gazdákat, akik élen járnak a modern technológiák alkalmazásában. Hiszen folyamatosan olyan eszközöket fejlesztünk, amelyek a technológia által eddig elért eredményeket kamatoztatják a mezőgazdaságban. Emellett küldetésünknek tekintjük, hogy ne csak külföldi gyártók termékeire alapozhassa munkáját egy modern gazda, hanem rendelkezésére álljanak hazai fejlesztésű eszközök is. Ennek szeretnénk most egy újabb lökést adni a legjobb ügyfeleinknek!

Olvass tovább
837

Problémád vagy javaslatod van? Így írj egyből a cégvezetésnek!

Fordult már elő veled, hogy bármi miatt úgy érezted, hogy egy általános ügyfélszolgálat nem tud neked segíteni? Amikor olyan helyzetben voltál, ahol jó lett volna egyből a cégvezetéssel beszélned? Biztos volt már olyan is, hogy nagyon szeretted volna, ha egy jó ötletedet meghallgatják és komolyan veszik. Új szolgáltatásunkkal lehetőséget teremtünk számodra, hogy ne csak hallasd a hangod, de az meghallgatásra is találjon!

Olvass tovább
701

Látogasd meg műhelyünket és szerezz ajándék Vadalarmos bögrét!

Ugye te is mindig csodálattal nézed a "Hogyan készült?" videókat? Ha igen, akkor bizonyára az is érdekel, hogyan készül egy ultrahangos vadriasztó, vagy épp egy villanypásztor. "Véletlenül" épp meg tudjuk mutatni neked, ha érdekel. Viszont nem engedünk ám be akárkit a színfalak mögé! Olvasd el a cikket, hogy megtudd, mit kell tenned ahhoz, hogy beléphess a Vadalarm szentélyébe.

Olvass tovább
1576

Így vásárolj 30%-kal olcsóbban 2020-ban a Vadalarmnál

Ha te már most tudod, hogy 2020-ban költeni fogsz vadkármegelőzésre, akkor tudnod kell, hogy a Vadalarm VIP kártyával 30%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg termékeinket egész évben! Olvasd el írásunkat, és tudd meg a részleteket!

Olvass tovább
1541

Hogyan lehet akár 28 napos a pénzvisszafizetési garanciád?

Általában a termékeinkre vállalt visszavásárlási garanciánk 14 napos. Azonban van rá mód, hogy ezt akár meg is duplázd. Ha szeretnél te is magadnak 28 napos pénzvisszafizetési garanciát szerezni, akkor kattints és olvasd el a cikket, amiből kiderül, hogyan teheted ezt meg.

Olvass tovább
1043

Valóban megállíthatatlan a poloskainvázió?

Az elmúlt években egyre nagyobb problémát okoz az őszi poloskainvázió. De vajon tényleg megállíthatatlan az ázsiai márványpoloska?

Olvass tovább
1172

Minden, amit az aktuális sertéspestis helyzetről tudnod kell

Az elmúlt időszakban úgy tűnt, hogy az afrikai sertéspestis (ASP) terjedését sikerül kordában tartani, ám a múlt héten aggasztó hírek érkeztek. Írásunkban felelevenítjük a betegséggel kapcsolatos tudnivalókat és áttekintjük az aktuális helyzetet.

Olvass tovább
11109

Megvan a Vadalarm új szlogenje

Korábban voltak próbálkozásaink különböző szlogenekre, ám egyiket sem éreztük eléggé átütőnek. Most azonban, hogy már 6 fős csapatunk van, úgy éreztük, valakinek biztosan lesz egy jó ötlete. Sőt, még egy rekesz sört is kitűztünk nyereménynek, hogy mindenkinek legyen legalább egy jó szlogenjavaslata. Ezek közül aztán szavazást írtunk ki ügyfeleink körében, és íme, megszületett a Vadalarm szlogenje.

Olvass tovább
1109

Mire képes egy olcsó rágcsálóriasztó? Leteszteltük!

Millióféle rágcsálóriasztó létezik a piacon, melyek jelentős része sajnos közel sem tudja azokat a paramétereket, amik a rágcsálók hatékony elriasztásához szükségesek. Miután több ügyfelünktől jött vissza át nem vett csomag azzal a kifogással, hogy milyen drága a rágcsálóriasztónk. Vásárlotunk hát egy tényleg igazán olcsó rágcsálóriasztót, és szétszedtük, hogy megnézzük, mi is van benne.

Olvass tovább
4669

Így védekezhetünk a százezres károkat okozó nyest ellen

Ha nem vigyázunk, a városi nyestek felforgatják padlásainkat, és autónkat is megrongálhatják. Megmutatjuk, hogyan védekezhet a károkozó rágcsálók ellen.

Olvass tovább
25476

A nyár egyik legfontosabb feladata a vaditatók rendszeres karbantartása

A nyári hőség nem csak a növény-, de az állatvilág számára is megterhelő. A hivatásos vadászok fontos feladata a vaditatók karbantartása, szárazság idején a vadállomány friss ivóvizének biztosítása.

Olvass tovább
551

Mi újság az osztatlan közös tulajdonú földekkel?

Az osztatlan közös tulajdonú földek témaköre a magyar mezőgazdaság legtöbbeket érintő kérdése. A Nemzeti Földügyi Központ megalakulása ettől az évtől megoldást jelenthet a problémára

Olvass tovább
570

Országos Vadkártérkép 2019

2019-ben immáron második alkalommal készítettük el az Országos Vadkártérképet, melynek eredményeit most 5 térképben foglaltuk össze neked. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy melyik megyében mennyi problémát okoztak idén az őzek, nyulak, szarvasok és vaddisznók.

Olvass tovább
3597

Ezekben a megyékben volt idén a legtöbb vadkár

Ahogy tavaly, úgy idén is elkészítettük Országos Vadkártérképünket, melyhez most is több száz ügyfelünk adta tapasztalatait és adatait. Ez alapján állítottuk össze mostani cikkünkben a 2019-es vadkár toplistát, melyet egyből összevetettünk a tavalyi adatokkal, hogy lássuk, volt-e valami komoly változás.

Olvass tovább
6679

Ha távol tartjuk a rendezett kerttől, akár barátunk is lehet a vakond

A kertészek egyik legszörnyűbb rémálmát a vakondtúrásokkal tarkított gyep és veteményes jelenti. Nem véletlenül, hiszen a kertben megjelenő vakondok elűzése nem egyszerű feladat, sokak szerint a lehetetlennel egyenlő.

Olvass tovább
777

Hogyan védekezzünk a nyári szúnyoginvázió ellen?

A júniusban elszaporodó vérszívók szinte mindnyájunk életét megkeserítik. Az idei időjárás ráadásul rendkívül kedvező a kártevők számára. A hatalmas esőzések, belvizek, és az ezt követő forróság is hozzájárultak ahhoz, hogy a szúnyogok hihetetlen sebességgel szaporodjanak, és pár nap alatt szinte ellepjék az egész országot.

Olvass tovább
2167

Így védekezhetünk a kiskertekben pusztítást végző csigák ellen

Az elmúlt években számos olyan puhatestű jelent meg Magyarországon, melyek a jól ismert éticsigával ellentétben nemhogy hasznosak lennének, de hatalmas károkat is okozhatnak a veteményesben.

Olvass tovább
1942
Régebbi írásaink -->

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.