Vadalarm Kié lesz 2022 legvadabb bora és legkerítésszaggatóbb pálinkája? - Vadalarm blog

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

Kié lesz 2022 legvadabb bora és legkerítésszaggatóbb pálinkája?

Számunkra az állatriasztók és villanypásztorok gyártása nem munka, hanem hivatás. Küldetésünknek érezzük, hogy humánus módszerekkel óvjuk meg a magyar gazdákat a vadak-, madarak- és a rágcsálók okozta károktól, ebből pedig nem maradnak ki a gyümölcstermesztők sem!  Sőt, a mostani ajánlat kifejezetten csak nekik szól. Ezt a versenyt azért rendezzük meg idén is, hogy támogassuk az állatkár megelőző rendszerek kiépítését a gyümölcsösökben, de a korábbi évek sikerére tekintve most számos újdonságot tartogatunk nektek!

Te mit főzöl ki néhány kiló gyümölcsből? Bizonyítsd be, hogy valami jót! Nevezz a versenyre 2022.08.12 és 2022.08.21 regisztrációs űrlapon. Ennek a kitöltése néhány percet vesz igénybe, kizárólag a legfontosabb adatokat kérjük el, mint páldáúl a telefonszámot és a címet valamint, hogy pálinkával vagy borral nevezel-e a versenybe. Ezután visszahívunk, hogy egyeztessük a szállítás időpontját, ugyanis a futárt mi küldjük hozzád, hogy se idő, se anyagi szempontból ne terheljen. Ha van a versenyre való jelentkezés előtt még néhány kérdésed, vagy nincs időd kitölteni az űrlapot, akkor kérhetsz visszahívást a verseny hivatalos oldalán és Csabi, a Vadalarm ügyfélszolgálatosa segít még a jelentkezésben is.

tavalyi-borok.jpg

Ilyenkor, amikor még a kenyér is a duplájába kerül, a gáz hétszeres áron lesz kapható, az áramért pedig majd dupla annyit fizetünk, egyértelmű, hogy az ember nem osztogatja még versenyre sem az értékes borait és pálinkáit, ugye?  A versenybe 2 palack borral vagy 1 üveg (minimum 0,5l) pálinkával lehet nevezni, de idén már ezért 10.000 Ft-os Vadalarm kupont adunk, melyet minden általunk gyártott termékre fel lehet használni 2022 év végéig a webshopunkban.

Ezen kívül az elküldött borok automatikus nevezést jelentenek a 2022 legvadabb bora és legkerítésszaggatóbb pálinkája címre. A legfinomabb bort és pálinkát a csapatunk fogja kiválasztani. A nyeremény pedig igazán értékes lesz! A jól megérdemelt névre szóló kupán és ajándékcsomagon kívül még a webes felületeinken is hirdetni fogjuk a nyertes borászatot vagy pálinka főzdét. Ez nem azt jelenti, hogy csak akkor jelentkezhetsz, ha ipari körökben főzöd az italod, megnyerheted a versenyt házi készításű pálinkáddal vagy boroddal is.

kupa-2022-borkampany.jpg

Tehát, már csak annyi a dolgod, hogy kitöltöd az ürlapot és várod Csabi hívását. Nincs kedved kitölteni az űrlapot? Nem vagy biztos valamiben, esetleg kérdésed van a versennyel kapcsolatban? Kattints ide és kérj visszahívást, mindenben segítünk, még a jelentkezésed is leadjuk helyetted, ha azt szeretnéd!

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Duo

Vadalarm Smart Duo

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Plusz egy év garancia és 50%-os szállítási költség!

Még meg sem emésztették a rezsicsökkentés változását a gazdák, de már a következő szigorítás is a nyakukba szakadt. A benzinárstop cégekre vonatkozó megszüntetése egy újabb erős lökést adhat az inflációnak. Erre reagálnunk kellett nekünk is. Olvasd el a cikket, és tudd meg, hogyan változatatunk szabályzatainkon.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.