Vadalarm Ti akartátok, hát most megkapjátok! Itt az új garanciánk. - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Ti akartátok, hát most megkapjátok! Itt az új garanciánk.

Új látogatóink kedvéért elmondom gyorsan és tömören, mi is a helyzet. Az általunk forgalmazott Vadalarm ultrahangos vadriasztó facebook hirdetései alatt jellemzően a lopástól tartó kommentelőkkel lehet találkozni. Nem tagadjuk, egy mezőre kirakott, 30.000 forint értékű elektronikai eszköz potenciális célpont lehet az enyveskezűek számára. Biztosan sokan gondolják meg magukat ezen hozzászólások hatására. Számukra egy kiemelten jó hírünk van, de ne szaladjunk ennyire előre.

Mindenek előtt gondoljuk végig, mitől is féltek ennyire. Persze, mindenki meg tud nevezni egy vagy több társadalmi csoportot, akikre félelmét alapozza. De vadriasztót lopni szerintetek ugyanolyan, mint ellopni egy biciklit a kocsma elől? A bicajt az elkövető könnyűszerrel eladja, persze féláron. Vagy épp használja, ez már az ő dolga. De mégis mit csinál egy vadriasztóval? Mire kellene neki egyáltalán? Bármilyen társadalmi réteg tagja is az elkövető, az esetek 99%-ában, nem hülye. Akinek meg sok földje van, ahova kiteheti, az becsületesen megveszi magának.
Bármilyen szomorúan is hangozhat, de alapvetően nálunk nem mindig az ügyfélnek van igaza. Ez esetben konkrétan meg vagyunk győződve róla, hogy nekünk van igazunk, és felesleges azon aggódni, hogy ellophatják a Vadalarmot. Olyannyira biztosak vagyunk ebben, hogy bevezettük rá a következő garanciát (hogy súlya is legyen, egy jelképes összegért, 3.000 forintért kaphatod meg újonnan vásárolt Vadalarmodra):

Lopásgarancia

Lopásgarancia

Ahogy a neve is mondja: ha megvásároltad Vadalarmodra a lopásgaranciát és a 2 év garanciális időszak alatt ellopják Vadalarmodat, mi teljesen ingyen szállítunk neked egy ugyanolyat. A lopás tényének bizonyításához elég a hiteles rendőrségi jegyzőkönyv másolatát eljuttatnod hozzánk elektronikusan vagy postai úton.

Reméljük vadi új garanciánk minden kétkedőt meggyőz arról, hogy a Vadalarm igen is megér egy próbát. Nem rejtjük véka alá, hogy ezzel egy kis társadalmi bizalom építési szándékunk is van. Szeretnénk, ha úgy bíznátok a magyar emberekben, ahogy mi is tesszük.

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Az 5 leggyengébb vadriasztási módszer

Ahhoz, hogy tudd, mit tegyél tökéletes módszer megtudnod, hogy mit ne tegyél! Szóval olvasd el írásunkat és tanuld meg, mit az ami garantáltan nem működik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.