Vadalarm Add le a pályázatot és vegyél Vadalarm Távfelügyelt Villanypásztorrendszert! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Add le a pályázatot és vegyél Vadalarm Távfelügyelt Villanypásztorrendszert!

Nagyobb területet szeretnél Távfelügyelt Villanypásztorral vagy napelemmel lefedni, de nincs rá több millió forintod? Van egy jó hírünk! Újabb pályázati felhívás jelent meg, melynek célja a kertészeti ágazatok versenyképességének fokozása. Ennek a pályázatnak a keretén belül, akár villanypásztorrendszert vagy napelemeket is vehetsz tőlünk!

Pontosan milyen kertészeti gépekre tudsz pályázni?

A felhívás keretében az alábbi tevékenységek támogathatóak önállóan:
a) mezőgazdasági erőgéphez, traktorhoz kapcsolható munkagépek,
b) önjáró és vontatott betakarítógépek,
c) szedő platform, szüretelő-szedő gép, szedőputtony,
d) talajművelő gépek,
e) kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges, egyéb gépek, eszközök beszerzése,
f) maximum 1 db, legfeljebb 83 kW motorteljesítményű traktor.

A felhívás keretében az alábbi tevékenységek önállóan nem, csak valamely önállóan támogatható tevékenységgel együttesen támogathatóak:
a) Üzemen belüli anyagmozgatás gépei: rakodógép, targonca és ezek adapterei, kézi hidraulikus
vagy elektromos raklapemelő (béka) beszerzése.
b) általános költségekhez kapcsolódó tevékenységek. (közbeszerzési eljárások lefolytatása; tájékoztatás, nyilvánosság; műszaki ellenőri szolgáltatás; könyvvizsgálat; projektmenedzsment.)

Ami a te szempontodból érdekes, ha a Vadalarm webshopban szeretnéd elkölteni a pályázaton nyert összeget, az az f) pont, vagyis a kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges, egyéb gépek, eszközök. A napelem és a villanypásztor bizony ide sorolható és a dokumentumban a kizárt eszközöknél sincs felsorolva. 

napelem-blogposzt

Mit kell tudnod a pályázat összegéről?

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege maximum 25 millió forint. A támogatás maximális mértéke a közép-magyarországi régióban az összes elszámolható költség 40%-a, a nem közép-magyarországi régióban az összeselszámolható költség fele. A fiatal mezőgazdasági termelő által végrehajtott projektek 10 százalékponttal megemelt támogatási intenzitásra jogosultak. Az utófinanszírozású beruházási tevékenységekre a vissza nem térítendő támogatás igénybe vehető támogatási előleg a megítélt beruházási támogatás fele.

Miben könnyíti meg a Vadalarm a pályázásod?

Nálunk egy munkanapon belül kapsz árajánlatot, ami fontos eleme a pályázatnak. Rajtunk nem múlik, ha ég a lábad alatt a határidő, akkor összefogunk és segítünk neked a rövid határidővel! Ugyan ezt tudjuk felajánlani a termékekhez is. Mi mindig előre gondolkodunk, van raktárkészletünk, ezért nem jelent gondot nagyobb mennyiségben sem az egy munkanapos szállítási határidő. Ha kifizeted a terméked, másnap már otthon telepítheted is.

Ha úgy gondolod, hogy szükséged van bármelyik termékünkre, akkor kérj árajánlatot és add le a pályázatot. A pályázatok intervallumokból állnak és az első szakasz határideje 2021. július 7-én kezdődik és július 20-án zárul. A következő szakaszok 2021 szeptember végéig körülbelül hetente lesznek. 

 

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.