Vadalarm Töltsd ki a kérdőívet és nyerj 50.000 Ft-ot! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Töltsd ki a kérdőívet és nyerj 50.000 Ft-ot!

Mint minden évben, idén is megtartjuk a széleskörű Gazdafelmérést. Ennek célja a gazdák 2021 évi vásárlási szokásainak felmérése, a minőségbiztosítás érdekében. Vagyis az, hogy szeretnénk, ha személyesnek, közvetlennek és magadénak éreznéd a weboldalunkat, illetve szolgáltatásainkat. Ehhez pedig szükségünk van a válaszaidra.

Természetesen nem ingyen kérjük a fáradozásaidat, idén is egy 50.000 Ft-os kupont sorsolunk ki a kitöltők között. Jól lehet, nem is nagy fáradozás ez, hisz 5 perc alatt végzel, ugyanis csak 14 kérdés van. Az említett kupont minimum 75.000 Ft értékben történő vásárlás alkalmával tudod felhasználni 2021.09.30-ig. Bármit vásárolhatsz, amit a Vadalarm oldalán megtalálsz. Ezt az ajándékot 2021. március 15. 09:00 órakor sorsoljuk.

A kérdőívet itt éred el!

Fontos, hogy ha részt szeretnél venni a játékba akkor, meg kell adnod az e-mail címed és elfogadnod az adatvédelmi szabályzatot, hisz a nyertest e-mailben fogjuk majd értesíteni. A játék időtartama 2021. március 01. 0:00 - 2021. március 14. 23:59. Tehát ebben az időszakban kitöltött kérdőívek esnek bele a sorsolásba.

 

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Duo

Vadalarm Smart Duo

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Mennyiségi kedvezmény már 1 db termék után is!

Tapasztalataink szerint vadásztársaságok és gazdák egyaránt tavasszal kapkodnak és vásárolnak tőlünk vadriasztókat. Ez gyakran már a gond bekövetkezése után történik. Jellemzően kevesen előrelátóak és megvárják az első százezres kárt. A vadak tavasszal állati eredetű fehérje után kutatva kitúrják a föld alól a lárvákat, pajorokat. Ilyenkor akár egész sorokat is feltúrhatnak. Persze ez a probléma megelőzhető lenne, ha előre gondolkodnának az illetékesek.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.