Vadalarm Villámszerviz 24 órán belül, ingyen? Megmutatjuk, hogyan csinálunk neked is ilyet! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Villámszerviz 24 órán belül, ingyen? Megmutatjuk, hogyan csinálunk neked is ilyet!

Szabályzataink szerint és a törvényi előírásoknak megfelelően maximum 14 nap alatt bármilyen elromlott eszközt megjavítunk, ám ez a gyakorlatban jellemzően legfeljebb egy hét szokott lenni. Azonban valóban vannak sürgős esetek is. Ilyenkor pedig tudjuk, hogy még az egy hét is soknak tűnik. Mutatunk rá egy módot, hogy hogyan szerezz elsőbbségi, 24 órán belüli villámszervizelést magadnak!

Mert a minden szervizelés fontos,

...de nem lehet mindenkié a legfontosabb. 2019-ben vezettük be azt a szabályt szervizeléseink során, hogy a termék javítását nem lehet helyben megvárni. Belső visszajelzések alapján arra jutottunk, hogy a szervizelés hatékonyabb, ha az azt végző személy teljes mértékben a termékre tud koncentrálni. Ezért, ha bármikor bármilyen Vadalarm terméked elromlik, ugyan behozhatod személyesen, de megvárni nem tudod a javítását, a terméket postán küldjük vissza.

Tisztában vagyunk vele, hogy sokszor azonban nem tudod megvárni az átlagos, néhány napos szervizelési időt, így egyetlen esetben mégis azonnal nekilátunk a terméked javításának, mihelyst kézbe vesszük. Ha alkatrészt kell hozzá beszereznünk, autóba ülünk és megyünk érte, ha túlórázni kell a munka befejezéséhez, akkor megtesszük. Kitaláltad már, mi kell hozzá, hogy ilyen kiemelt bánásmódban részesülj?

Bizony, ez a Vadalarm VIP kártya újabb előnye. Ha birtokodban van egy ilyen kártya, akkor csak mutasd fel a bejáratnál. Vagy ha postán küldöd termékedet, csak szólj, hogy rendelkezel vele. Kollégáink "leborulnak előtted" és azonnal kezelésbe veszik a termékedet. Soron kívül, elsőbbséggel.

Ha te is szeretnéd az extragyors szervizelés nyújtotta biztonságot élvezni, akkor olvass tovább, és megtudod, hogyan juthatsz hozzá.

Hogyan válhatsz jogosulttá a villámszervizre?

A villámszerviz szolgáltatásunkra a Vadalarm VIP klub tagjai jogosultak. Ide 2020-ban azok tartozhatnak, akik megvásárolták a Vadalarm VIP kártyát, ami a villámszerviz mellett egyébként még 7 másik óriási előnyt is magába foglal. Ilyen előny többek között az egy éven keresztüli viszonteladói árakon való vásárlás lehetősége is.

Ha szeretnél többet megtudni a VIP klubról, akkor kattints ide, és olvasd el a részleteket!

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.