Vadalarm Hogyan lehet akár 28 napos a pénzvisszafizetési garanciád? - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Hogyan lehet akár 28 napos a pénzvisszafizetési garanciád?

Mivel olyan iparágban dolgozunk, ahol gyakran kerülünk szembe nehéz helyzetekkel, ezért folyamatosan sarkalatos kérdés számunkra a 14 napos pénzvisszafizetési (vagy termékvisszavásárlási) garanciánk. Tisztában vagyunk vele ugyanis, hogy sok olyan eset van, ahol nem feltétlenül az általunk gyártott eszköz tudja legjobban megoldani a problémát. Tudjuk azt is, hogy nem oldhatjuk meg mindenki problémáját, bármennyire is szeretnénk.

Sokszor a rágcsálók olyan helyre fészkelik be magukat, ahol nem érhetők utol ultrahanggal (és sajnos általában mással sem). Van, hogy a vadakat nem eteti a vadásztársaság, így bármennyire is szeretnénk őket elriasztani, nincs hova menniük, ezért még akkor is be fognak menni a kukoricatáblába, ha személyesen őrködsz.

Az ilyen esetekre való a 14 napos visszavásárlási garanciánk. Ugyanis, ha két hét használat alatt sem csökken az állatok által okozott kár, akkor sajnos el kell ismernünk, hogy a te esetedben nem az ultrahangos technológia lesz a megoldás. Az évek során azonban azt tapasztaltuk, hogy sokszor a kihelyezéssel van probléma. Így 2019-ben már rendszeresítettük, hogy amennyiben kiderül, hogy valaki rossz helyre helyezte ki a készüléket, fénykép alapján javaslatot teszünk egy új helyszínre és adunk még 7 nap visszavásárlási garanciát.

Ezzel így maximum 21 naposra növelheted az időszakot. Azonban gyakran találkozunk olyan esetekkel is, amikor például valaki a nyaralás előtt helyezi ki riasztóját és a nyaralásról visszatérve kicsúszik a garanciából. Vagy épp akkor, amikor valaki előrelátó módon már egy héttel a kihelyezés előtt leadja rendelését.

28 napos pénzvisszafizetési garancia Vadalarm VIP klub tagoknak

Sokan kérdezték már, hogy miért nem tesszük általánossá a hosszabb visszavásárlási időszakot. Erre a válasz nagyon egyszerű. A kültéri termékeinket - szinte az összes ilyen - néha akár már 3 hét után is olyan állapotban kapjuk vissza, hogy utána teljesen el kell bontanunk őket, hogy néhány alkatrészt egyáltalán megmenthessünk. Ez pedig komoly pazarlást jelent.

Viszont tudjuk azt is, hogy vannak ügyfelek (reméljük, te is ilyen vagy), akik úgy vigyáznak a megvásárolt eszközökre, mint a hímestojásra. Elsősorban az ő kedvükért hoztuk létre legújabb szolgáltatáscsomagunkat, melynek csak egy apró eleme a 28 napos visszavásárlási garancia. Ha szeretnél te is bekerülni azon kiváltságosok körébe, akik élvezhetik ezt és még 7 másik, VIP ügyfeleknek járó előnyt, csatlakozz a Vadalarm VIP klubhoz a Vadalarm VIP kártya megvásárlásával 2020-ra!

Kattints ide, és nézd meg, mi jár még a VIP ügyfeleknek!

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.